Mystrider Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλημέρα, Πρόσφατα αγόρασα μια TV Smart με WiFi της Samsung, προσπαθώ να την "συνδέσω" μέσω WiFI με το PC μου μέσω του προγράμματος Samsung Link αλλα μόνο το PC μου αναγνωρίζει, κάνω κάτι λάθος? Η TV έχει WiFi ανοιχτό, το PC το ίδιο, και δέν μου βγάζει να βάλω κάποιον κωδικό κλπ. για να την ανιχνεύσει, απλά δεν την βρίσκει. Η όποια βοήθεια καλοδεχούμενη, ευχαριστώ!
Usual_Suspect Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 για δοκιμασε settings>connections>screen mirroring
Mystrider Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Θα το δώ σήμερα και θα σου απαντήσω φίλε μου ,σε ευχαριστώ.
Mystrider Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλημέρα, βασικά δεν βρήκα τέτοια επιλογή, στο Samsung Link settings δεν εννοείς?
Usual_Suspect Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 οχι στα settings του τηλεφωνου. στο note 3 ειναι εκει που σου ειπα, αν εχεις αλλη συσκευη ψαξε για screen mirroring στα settings του τηλεφωνου σου
Mystrider Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Βασικά στη TV θέλω να συνδεθεί το PC, θα δώ στη TV για option Screen Mirroring
Mystrider Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το βρήκα το Screen Mirroring στην TV αλλα δέν κάνει κάτι... κάτι κάνω λάθος, ίσως κάποια επιλογή απο τη TV ώστε να την ανιχνεύει το PC μέσω Sams Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα