Soul_analyzer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Γεια σας , θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα θεμα μιας και δεν ειμαι γνωστης των πραγματων. Εχω ενα ξαδερφο που θελει να φτιαξει μια ιστοσελιδα για το εσιατοριο που εχει. Την ισοτεσελιδα θα τη κατασκευασει ενας φιλος του ιταλος που ειναι γνωστης των πραγματων αλλα δυστυχως δεν γνωριζει ελληνικα και θα μας φυγει μετα το καλοκαιρι. Απο εμενα ζητησαν να τους βρω ενα καλο εμπιστο αλλα οχι και πολυ ακριβο Web Hosting & Wordpress - Domain Name που να ειναι στα ελληνικα/αγγλικα ( αποτι λεει ο ιταλος γνωριζει ιταλικα Web Hosting & Wordpress - Domain Name αλλα επειδη δεν γνωριζουμε εμεις τα ιταλικα δεν θα καταφερναμε να ανανεωσουμε την συνδρομη οταν θα χρειαζοταν). Εχετε να μου προτινετε κατι καλο σας παρακαλω; Πειτε μου πως γινεται η ολη διαδικασια γιατι δεν γνωριζω τιποτα για το αντικειμενο της δημιουργιας ιστοσελιδας. Ευχαριστω εκ των προτερων
zarzonis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Domain αγοράζεις από το godaddy.com. Το site πλέον εκτός από Αγγλικά είναι και στα ελληνικά και με κουπόνια που μπορείς να βρεις στο ίντερνετ μπορείς να αγοράσεις το domain με 1.5 ευρώ. Από hosting επειδή δεν χρειάζεσαι και τίποτα τρελό, μπορείς άνετα να καλυφθείς με το αρχικό πακέτο του hostgator που είναι αρκετά καλό, έμπιστο και φθηνό. Προσφέρει και δυνατότητα να κάνεις εγκατάσταση το wordpress που θες με ένα κλικ, οπότε αυτός που θα κατασκευάσει την ιστοσελίδα θα μπορεί να ξεκινήσει αμέσως τη δουλειά του.
te0ne Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 προσωπικα προτιμω papaki.gr εμπειστο και σου δινει και δωρο webhosting (μην φανταστεισ τιποτα τρελο)
jmirko15 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μακριά από hostgatοr & godaddy. Φτηνό domain πας Internet.BS (για .com 7eu/year) αλλιώς για ποιότητα πας Gandi.net (.com or .gr 12eu/year). Για hosting εγώ θα πήγαινα EuroVPS με shared πακέτο στα 100eu/year. Μία από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Πες του ότι θες να σου το Οptimize για WordPress και θα είσαι θεός. Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια και για το hosting του Gandi αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία. Εκεί οι τιμές ξεκινάνε από 4eu/month. Καλή τύχη.
angelos_io Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για Domain Name σου προτιμώ www.b3website.com/free-domain παίρνεις μαζι και το πρώτο πακέτο hosting. Ακόμη μπορείς να πιάσεις και domain name στα νεα TLDs ( .menu για παράδειγμα ) αν σε ενδιαφέρει. Μπορείς να τα βρεις στο papaki.gr/new-tlds-preregistration.htm ή b3website.com/domains/domains-registration Sent from my iPhone using Insomnia
georgeadams Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για ξένο provider για domain name πήγαινε στη hover.com . Για ελληνικό, δοκίμασε το papaki.gr Για καλό hosting, με λίγα λεφτά μπορείς να πάρεις γρήγορο VPS με $5-$10 στη digitalocean.com ή στη linode.com αρκεί να έχεις κάποιον που να ξέρει να στήνει linux, apache, mysql κλπ (γιατί σε αυτά τα VPS πρέπει να παραμετροποιήσεις μόνος σου το server). Ή πήγαινε στη squarespace.com που σου δίνει domain name (.com) και hosting με $8 το μήνα, μόνο που δε χρησιμοποιεί wordpress αλλά τη δική της πλατφόρμα (που όμως είναι πανεύκολη στο χειρισμό και τη σχεδίαση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα