alambi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ειναι να αγοράσω ένα iPod (5ης γενεάς 32GB) μεταχειρισμένο, αλλά δεν ειμαι σίγουρος εάν θα μπορώ να κάνω αναβαθμήσεις λειτουργικού χωρίς να γνωρίζω το Apple ID με το οποίο ο προηγούμενος χρήστης το έκανε register στην Apple. Υπάρχει τρόπος να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα ;;;;;
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ειναι να αγοράσω ένα iPod (5ης γενεάς 32GB) μεταχειρισμένο, αλλά δεν ειμαι σίγουρος εάν θα μπορώ να κάνω αναβαθμήσεις λειτουργικού χωρίς να γνωρίζω το Apple ID με το οποίο ο προηγούμενος χρήστης το έκανε register στην Apple. Υπάρχει τρόπος να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα ;;;;; Πριν στο δώσει να απενεργοποιήσει ό,τι έχει σχέση με το apple id του (icloud, εύρεση τηλεφώνου, app store) να το κάνει επαναφορά και να στο δώσει καθαρό να βάλεις τους δικούς σου λογαριασμούς
alambi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Πριν στο δώσει να απενεργοποιήσει ό,τι έχει σχέση με το apple id του (icloud, εύρεση τηλεφώνου, app store) να το κάνει επαναφορά και να στο δώσει καθαρό να βάλεις τους δικούς σου λογαριασμούς Επειδή δεν ειμαι και πολύ γνώστης θεμάτων Apple ..... πως γίνεται η απενεργοποίηση οτι εχει σχεση με Apple ID ;;;;;; Αρκεί ο πωλητής να κάνει "επαναφορά" και να μου το δώσει ;;;; η χρειάζεται και κάτι άλλο. Πως γίνεται η "επαναφορά" ;;; μπορεί να γίνει από το μενού του iPOD ;;;;; Αν γίνει η "επαναφορά" και μου το δώσει πρέπει να μου δώσει και το Apple ID του ιδιοκτήτη ;;;;;
georgeadams Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 iPod Touch ή iPod Classic ? Τα iCloud, AppleID, Find My Phone κλπ έχουν νόημα μόνο για iPod Touch. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα