Sokopa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Το τελευταίο καιρό έχω θέμα με τις θερμοκρασίες της CPU και θα την έβγαζα και θα καθάριζα/άλλαζα πάστα. Όμως επειδή έχω την default ψυκτρα (σε Core i5 2500k 3.3GHz) σκεφτόμουν να πάρω μια της προκοπής. Το κουτί μου είναι το Site: Asus Vento TA-M21 . Δεν βλέπω μέχρι τι μέγεθος ψύκτρας υποστηρίζει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό; Σκεφτόμουν να έπαιρνα την CM Hyper 212 Evo αλλά μου φάνηκε μεγαλούτσικη και δεν ξέρω αν θα χωράει. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 α το ειχα το συγκεκτριμενο κουτι,η evo χωραγε απλα ειχα βγαλει τελειως το πλαινο μαζι με τους δυο ανεμηστιρες(αυτο το μαυρο που κουμποναν τα φανακια και ηταν βιδωμενο πανω στο πλαινο),εβρισκε λιγο αλλα εκλεινε χαλαρα το καπακι οπως φαινεται και σε μια φωτο http://www.it.com.cn/diy/bigimg/2009/08/28/11/608956_26.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sokopa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αα κομπλε τοτε! Ευχαριστώ πολύ μου'φτιαξες τη μέρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 αντε καλοριζικη η evo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα