Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Sabertooth αφου τα διαθέτεις τα 160,και τα έξτρα καλούδια της είναι πιο ουσιαστικά από των υπολοίπων που είναι βαμμένες στα "χρώματα πολέμου".  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν κάτι οι gigabyte παίδες;

Σε σχεση με Asus και Asrock μερικες φορες εχουν κακα bios και ασυμβατοτητες με μνημες η αλλο hardware ,οχι τωρα, παντα τα εκανε αυτα η Gigabyte αλλα με ορισμενα μοντελα μονο,οχι ολα. Αλλα βγαζει και εξαιρετικες μητρικες με πολυ καλο overclocking και ειδικα στην μεση κατηγορια,μερικες φορες υπαρχουν κελεπουρια.

Αυτη που κανει συνεχως τεραστια προοδο και δινει τα καλυτερα χαρακτηριστικα στις τιμες της,ειναι η Asrock. Προσωπικα εχω εντυπωσιαστει,εχει ανεβει τρομερα και συνεχιζει.

Προσωπικα ,μια χαρα σε βρισκω για gaming,δεν χρειαζεται η αλλαγη.

Δημοσ.

Έχουν κάτι οι gigabyte παίδες;

Τίποτα δεν έχουν. Και τα bios μια χαρά είναι. Με μια Ζ77mx έφτασα τον 3770κ μέχρι και 4.7GHz. Οι μητρικές των 150-160€ γενικώς καλές είναι, από όλες τις εταιρείες. Απλά, Asus και Gigabyte έχουν παράδοση στις μητρικές. Εγώ για Asus θα πήγαινα με τόσα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.

Και τα bios μια χαρά είναι. 

Ρώτα κι εμένα. Ξόδεψα 100€ στην H87 D3H για να'χω χειρότερο BIOS (άθλιο για την ακρίβεια) σε σχέση με την παλιά μου Asus F1A55-M LX R2.0 και την Asrock B85m itx φίλου!

Το ποντίκι κολλάει,όλα δυσεύρετα,ενώ το z87 μοντέλο έχει και σαν το δικό μου αλλά και windows-like uefi Βρε ουυστ. (Εκτός από τις killer,μητρικάρες)

Εγώ,OP,θα πήγαινα στην ASRock Fatal1ty Z97X Killer : http://www.skroutz.gr/s/4869698/Asrock-Fatal1ty-Z97X-Killer.html(140€)

Και καλή για oc,πολύ καλά τσιπ ήχου/lan κλπ

κι αυτή είναι καλή : http://www.skroutz.gr/s/4858136/Gigabyte-G1-Sniper-Z97.html

• Like 1
Δημοσ.

Όλες έχουν υπέρ και κατά,εντάξει το να μην έχει ομαλή κίνηση το mouse στο bios για εμένα δεν λέει κάτι.. bios είναι πήγαινε με τα βελάκια.. :P

Απλά η Asus έχει ξεφύγει 2 βήματα μπροστά απ'ολες τις υπόλοιπες και δεν είναι σε χρώματα κ αρώματα,είναι σε ουσία κ ποιότητα.

πιο πολλές brickαρισμενες μητρικές από τις GByte δεν έχω δει,στα καλά καθούμενα έπεφταν σε bios loop και τρέξε ν'αποδειξεις οτι δεν είσαι Ελέφαντας.. φυσικά από την άλλη έχουν παράδοση στο oc και στην συμβατότητα Hackint0sh.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου ότι όλοι πια πρέπει να ρίχνουμε μια ματιά κ να δίνουμε ευκαιρία στην Asrock που κάνει θεαματικές προόδους,όποιος όμως θέλει Hi_End μηχάνημα σήμερα και είναι έτοιμος να πληρώσει γι'αυτο,η Αsus φαντάζει μονόδρομος,δεν θα τον απογοητεύσει ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.

Ο καθένας μπορεί να πεί την άσχημη εμπειρία του με την κάθε εταιρεία για να επηρεάσει. Ας πω και εγώ. Δύο Gigabyte είχα τα τελευταία χρόνια. Κανένα πρόβλημα. Ούτε διαβάζω στα 3 ελληνικά forums που συμμετέχω προβλήματα από Gigabyte. Περισσότερα από Asus έχω δεί, για να είμαι ειλικρινής. Και συγγενείς που έχουν φανατικά Asus, είχαν θεματάκια με usb μετά από sleep κ.λπ. Απέδειξα κάτι; Όχι. Για να είμαστε αντικειμενικοί, η Asus έχει μεγάλη παράδοση στο χώρο της μητρικής. Οι άνθρωποι είναι μπροστά. Μόνο τα τελευταία βοηθήματα για oc να μελετήσει κανείς, βλέπει πόση δουλειά έχουν ρίξει. Ειδικά αν μιλάμε για ακριβές μητρικές. Παρόλα τα προβλήματα που έχω δεί από Asus, πάλι Asus θα πρότεινα. Όλα τα sites του εξωτερικού με overclockers, enthusiasts κ.λπ. Asus χρησιμοποιούν για τα ακραία στησίματά τους. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Είναι και τα 3 χρόνια εγγύησης που σου δημιουργούν μια ασφάλεια. Αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος, έβαλες την asrock z97 extreme 4 που είναι καλύτερη από τις z97x killer για τα λεφτά της. Μεταξύ αυτών εγώ προτείνω την sabertooth φυσικά.

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Εγώ θα ήθελα λίγο παραπάνω αέρα για oc μνήμης με 160€. Αυτό με φρενάρει με την Sabertooth.

Δημοσ.

εγω προτεινω την msi g45 gaming που ειναι αριστη για τα λεφτα της και περναει σε επιδοσεισ αλλα mobos πολυ πιο ακριβα.απλως χανει σε χαρακτηριστικα.αυτην εχω και αυτην σου συνιστω

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Εγώ θα ήθελα λίγο παραπάνω αέρα για oc μνήμης με 160€. Αυτό με φρενάρει με την Sabertooth.

Ναι, αλλά και τα 1866 είναι υπεραρκετά για ότι και να κάνει. i7 θα πάρει όχι APU.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...