stixiomenaONEIRA2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 καλησπερα,εχω το πδφ,και διαβαζω καπια βιβλια δεν με βολεβει καθολου ομως αυτο το πδφ,υπαρχει καπιο αλλο προγραμμα στο να ανυγει τα βιβλια που εχω κατεβασει και νατα διαβαζω πιο ευκολαα?σαν βιβλιο πχ,να γυρναω σελιδες κτλπα? αλλα απο το πσ μου
jim_p Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αν εννοεις εναλλακτικο του acrobat reader, δες τα sumatra και foxit. Αν εννοεις κατι αλλο, πχ τα ιδια βιβλια να απεικονιζονται με αλλο τροπο, τοτε πας σε αλλα θεματα.
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Το acrobat reader (έτσι λέγεται και όχι pdf) έχει πολλές επιλογές για να διαβάσεις ένα pdf. Τι ακριβώς δεν σου αρέσει; Το flip page δεν είναι δυνατότητα κάποιου reader αλλά εφέ που πρέπει να προετοιμαστεί πριν χρησιμοποιηθεί και συνήθως είναι βασισμένο σε flash. Ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις του acrobat όπως το αν η σελίδες θα εμφανίζονται ολόκληρες ή μόνο στο πλάτος, αν η αλλαγή θα είναι συνεχόμενη ή θα σταματάει στο τέλος της σελίδας και μετά θα πηγαίνει στην επόμενη, αν θέλεις να είναι full screen, ή να περιστραφεί η σελίδα κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα