_chris_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 κάνω εγκατάσταση τα win7 74bit, βάζω drivers και λοιπά.. και όταν πάω να ρυθμίσω τις ενημερώσεις βλέπω το παρακάτω άμα πατήσω έλεγχο ενημερώσεων μου βγάζει το εξής: κάνω ρεσταρτ δε γινεται τίποτα. τι φταίει;
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πάτα έναρξη και στην εκτέλεση γράψε "services.msc" χωρίς τα εισαγωγικά. Μετά ψάξε για Windows Update Service και πάτα εκκίνηση. 1
trujillo2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 υποψιαζομαι οτι εχεις καποιο καθαριστικο της registry?ετσι την ειχα πατησει και γω παλια και μου ειχε σβησει καποια χρησιμα αρχεια
_chris_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. έκανα και 2 ρεσταρτ. απλά τα win πέρασα, έβαλα τους drivers και εγκατέστησα λίγα βασικά προγράμματα. office, winrar, pdf, firefox, chrome,java ούτε καν antivirus δεν έβαλα
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Για τρέξε μια αυτό το εργαλείο απο το site της microsoft http://go.microsoft.com/?linkid=9830262
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Κάποιο αρχείο ή αρχεία είναι corrupt στην εγκατάσταση των windows. Περίεργο αυτό να συμβαίνει μετά απο φρέσκια εγκατάσταση. Το dvd που έκανες εγκατάσταση είναι τεσταρισμένο σε άλλα pc ότι λειτουργεί καλά; Δοκίμασε και με αυτό το εργαλείο. Μην επιλέξεις το aggressive option. Άμα δεν φτιάξει ξανα τρέξε το εργαλείο και επέλεξε το aggressive. go.microsoft.com/?linkid=9665683
_chris_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 αποτέλεσμα 0. αλλά τώρα που μου είπες για το cd με βάζεις σε υποψίες. σε έναν άλλον υπολογιστή (φορητό) που πήγα να βάλω τα win είχα παρόμοιο σχεδόν πρόβλημα επίσης στον συγκεκριμένο που δουλεύω τώρα (μόλις αγοράστηκε) τα έβαλα μια φορά αλλά επειδή απο την αρχή μου έκαναν κόλπα (δε διάβαζαν 2 στικάκια που έχω και μου έβγαζε αποτυχίες στις ενημερώσεις) τα έβαλα πάλι. και πάλι κάτι παίζει με τις ενημερώσεις πολλές συμπτώσεις. και όλα έχουν να κάνουν με τα updates. δεν ξέρω αν είναι τυχαίο.
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 αποτέλεσμα 0. αλλά τώρα που μου είπες για το cd με βάζεις σε υποψίες. σε έναν άλλον υπολογιστή (φορητό) που πήγα να βάλω τα win είχα παρόμοιο σχεδόν πρόβλημα επίσης στον συγκεκριμένο που δουλεύω τώρα (μόλις αγοράστηκε) τα έβαλα μια φορά αλλά επειδή απο την αρχή μου έκαναν κόλπα (δε διάβαζαν 2 στικάκια που έχω και μου έβγαζε αποτυχίες στις ενημερώσεις) τα έβαλα πάλι. και πάλι κάτι παίζει με τις ενημερώσεις πολλές συμπτώσεις. και όλα έχουν να κάνουν με τα updates. δεν ξέρω αν είναι τυχαίο. Δοκίμασες και με το aggressive; Μάλλον κάτι παίζει με το dvd ή με την έκδοση των Windows που κατεβάζεις.
_chris_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 μάλλον θα δοκιμάσω μια αγγλική έκδοση που έχω που την έχω εγκαταστήσει μερικές φορές και δουλεύει μια χαρά. αρκεί να βρω τρόπο να την γυρίσω σε ελληνικά νομίζω υπάρχει ένα tool, για τα xp υπήρχε
thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 μάλλον θα δοκιμάσω μια αγγλική έκδοση που έχω που την έχω εγκαταστήσει μερικές φορές και δουλεύει μια χαρά. αρκεί να βρω τρόπο να την γυρίσω σε ελληνικά νομίζω υπάρχει ένα tool, για τα xp υπήρχε Άμα βάλεις τα ultimate δεν χρειάζεται tool. Στις ενημερώσεις κατεβάζεις τα ελληνικά.
_chris_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 τα home premium θα έβαζα μιας και δε χρειάζομαι τα ultimate, αλλά αν είναι έτσι βάζω τα ultimate. δεν το ήξερα αυτό για τα ultimate. thanks βρήκα και το MUI
_chris_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 κάνω πάλι εγκατάσταση από το ίδιο dvd, κάνω install μόνο τους drivers, κάνω restart πάλι το ίδιο μήνυμα στο update. τι διάολο γίνεται; το ίδιο dvd αν δε κάνω λάθος το έχω χρησιμοποιήσει κι άλλες φορές. τελικά έβαλα τα αγγλικά win Ultimate με το SP και όλα ok.. άλλαξα και τη γλώσσα. μια χαρά όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα