darkdog Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Έχω πάρει ένα πριν ένα - δύο χρόνια. Το χρησιμοποιώ ελάχιστα ως καθόλου. Είμαι της άποψης ότι θες τουλάχιστον τρία - τέσσερα για να φτιάξεις υποφερτό φωτισμό σε ένα δωμάτιο. Με ένα, είναι σαν να έχεις φωτάκι νυκτός ! Μα γι αυτο ρωταω κι εγω αν αξιζει να παρει καποιος δυο (συν οτι με δυο φτιαχνεις ακομα καλυτερη αισθητικη). Το "μεγαλο αδερφακι" που αναφερθηκε εχει σχεδον διπλασιο φως, τα δε μικρα πολυ λιγοτερο, εσυ ποιο απο ολα εχεις? Το μεγάλο αδερφάκι είναι ακριβό και φωτίζεινλιγο περισσότερο 10 w αντί για 8 δεν βγάζει σίγουρα διπλάσιο φώς. Για μένα το μεγάλο.είναινπανάκριβο για αυτάνποθ δίνει.Sent from my SM-N9005 using Insomnia
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αλλαξε ο τιτλος, αφου εδώ και καποιες ωρες η τιμη πηγε στις 50 λιρες.
silmarien Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Το μεγάλο αδερφάκι είναι ακριβό και φωτίζεινλιγο περισσότερο 10 w αντί για 8 δεν βγάζει σίγουρα διπλάσιο φώς. Για μένα το μεγάλο.είναινπανάκριβο για αυτάνποθ δίνει.Sent from my SM-N9005 using Insomnia Aura --> 120 lumen Iris --> 210 lumen
Konstantin77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τι εννοείς να το σκεπάσεις? Αφού είναι ρυθμιζόμενη η ένταση και το χρώμα. Τουλάχιστον στο iris. Σορρυ για το μεγαλο εννοούσαν, οτι στην μικρότερη ενταση πρεπει να το σκεπασεις και λίγο για να κοιμηθεί στον ίδιο χώρο. Το μικρο είναι οριακά οκ στην χαμηλότερη ενταση και σε κοκκινο φωτισμό που είναι ο πιο χαμηλος. Προφανώς όταν κοιμάσαι δε θέλεις πολύ ενταση, αυτό εννοώ. Δείτε και αυτό, όχι για την τιμή αλλά συνδυάζεται με α φωτιστικά αυτά http://www.amazon.fr/dp/B00IG18C9G?me=A1X6FK5RDHNB96 Edit και αυτά είναι μάλλον τα καινούρια http://www.amazon.fr/Philips-Hue-7299761PH-LivingColors-smartphone/dp/B00IG18ABQ/ref=pd_sim_light_1?ie=UTF8&refRID=1XVHKZR4X98RHY9QQZVG
anivas11 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Έχω χρησιμοποιήσει από αρκετα απο αυτά. Για βράδυ δεν κανει με το τίποτα μονο αμα το σκεπασεις λίγο. Σε μικρο δωμάτιο φαίνεται έντονα. Αρα σε καλύπτει επαρκώς. Σε σαλόνι μονο το μεγαλο και θα πιασει τη μια γωνία και θα υπό φωτίζεται ο υπόλοιπος χώρος. Αυτό όμως θέλεις στην πράξη. Αρα μικρο για υπνοδωμάτιο και 1 με 2 για σαλόνι μεγαλουτσικο. Μην αρχίσουμε και τις υπερβολές είναι για ατμόσφαιρα, όχι για κανονικό φωτισμό. Σίγουρα για ατμόσφαιρα είναι. Ουσιαστικά κάνουν την δουλειά των επιτραπέζιων φωτιστικών και την κάνουν καλύτερα. Η ισχύς του Aura (120 lumen) για αυτή την χρήση είναι ικανοποιητική. Όταν ανέφερα για υποφερτό φωτισμό, εννοούσα ότι φωτίζοντας μόνο μία γωνία δεν έχεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Λόγω της χαμηλής τιμής, πήρα άλλα τρία για να τα βάλλω στις υπόλοιπες γωνίες του σαλονιού !
haris013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παιδιά για φωτισμό τέτοιου στυλ με χρώματα τι άλλο υπάρχει μέχρι 30 ευρώ πχ? θέλω έναν σχετικά χαμηλό φωτισμό για το βράδυ όταν κάθομαι στο PC
darkdog Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Aura --> 120 lumen Iris --> 210 lumen Στην πράξη όμως τα χεις δεί διπλα δίπλα γιατί εγώ τα έχω δεί και δεν έχουν την διπλάσια φωτεινότητα σίγουρα! Σιγουρα φωτίζει δυνατότερα αλλά με τίποτα το διπλάσιο εγγυημένα!
darkdog Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Παιδιά για φωτισμό τέτοιου στυλ με χρώματα τι άλλο υπάρχει μέχρι 30 ευρώ πχ? θέλω έναν σχετικά χαμηλό φωτισμό για το βράδυ όταν κάθομαι στο PC Υπάρχουν και τα πι φθηνά τα mini αλλά δεν είναι τηλεχειριζομενα ! Απο κει και πέρα υπάρχουν απομιμήσεις κινέζικες αλλά πολύ δυσκολα θα βρείς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα