Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aχ και να μην ηταν τα μεταφορικα ε!...

Πολυ καλη προσφορα, να προσθεσω και το διδυμακι της σειρας στα ιδια χαρακτηριστικα/τιμη (με μαλλον χειροτερο design)..

http://www.amazon.co.uk/Philips-LivingColors-Changing-Integrated-Control/dp/B008B4DC66/ref=sr_1_5?s=lighting&ie=UTF8&qid=1403017489&sr=1-5&keywords=philips+livingcolors

edit: Εχουν και μια προσφορα νομιζω που με >10 λιρες αγορων σου δινουν 2 λιρες δωρο για αγορες απο το android appstore του αγγλικου αμαζον, το οποιο απο οτι θυμαμαι να διαβαζω δεν "παιζει" με τα ελληνικα accounts..

Δημοσ.

Aχ και να μην ηταν τα μεταφορικα ε!...

Πολυ καλη προσφορα, να προσθεσω και το διδυμακι της σειρας στα ιδια χαρακτηριστικα/τιμη (με μαλλον χειροτερο design)..

To σωστό link http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B008B4DC66/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new&qid=1403017489&sr=1-5

Δημοσ.

Αξιζει τελικα;

Εγώ με το μεγαλύτερο αδερφάκι του αγορασμένο black friday δεν μετάνιωσα που το πήρα. Γενικά κάθομαι με τον υπολογιστή αρκετές ώρες το βράδυ και δεν θέλω πολύ φωτισμό και είναι ό,τι πρέπει.

Δημοσ.

Εγώ με το μεγαλύτερο αδερφάκι του αγορασμένο black friday δεν μετάνιωσα που το πήρα. Γενικά κάθομαι με τον υπολογιστή αρκετές ώρες το βράδυ και δεν θέλω πολύ φωτισμό και είναι ό,τι πρέπει.

σε ποιο σιτε με black friday ? 

Δημοσ.

Ναι βασικά αν προσέξεις πιο πολλά ποστ έχουν γίνει για το... Μπλουμ!

Μήπως τελικά αξίζει να πάρει κανείς... δύο;

Έχω  πάρει  ένα πριν ένα - δύο χρόνια.  Το χρησιμοποιώ ελάχιστα ως καθόλου. 

Είμαι της άποψης ότι θες  τουλάχιστον τρία - τέσσερα  για να φτιάξεις υποφερτό φωτισμό σε ένα δωμάτιο. 

Με ένα, είναι σαν να έχεις  φωτάκι νυκτός !

Δημοσ.

Έχω  πάρει  ένα πριν ένα - δύο χρόνια.  Το χρησιμοποιώ ελάχιστα ως καθόλου. 

Είμαι της άποψης ότι θες  τουλάχιστον τρία - τέσσερα  για να φτιάξεις υποφερτό φωτισμό σε ένα δωμάτιο. 

Με ένα, είναι σαν να έχεις  φωτάκι νυκτός !

Μα γι αυτο ρωταω κι εγω αν αξιζει να παρει καποιος δυο (συν οτι με δυο φτιαχνεις ακομα καλυτερη αισθητικη). Το "μεγαλο αδερφακι" που αναφερθηκε εχει σχεδον διπλασιο φως, τα δε μικρα πολυ λιγοτερο, εσυ ποιο απο ολα εχεις?

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει από αρκετα απο αυτά. Για βράδυ δεν κανει με το τίποτα μονο αμα το σκεπασεις λίγο. Σε μικρο δωμάτιο φαίνεται έντονα. Αρα σε καλύπτει επαρκώς. Σε σαλόνι μονο το μεγαλο και θα πιασει τη μια γωνία και θα υπό φωτίζεται ο υπόλοιπος χώρος. Αυτό όμως θέλεις στην πράξη. Αρα μικρο για υπνοδωμάτιο και 1 με 2 για σαλόνι μεγαλουτσικο. Μην αρχίσουμε και τις υπερβολές είναι για ατμόσφαιρα, όχι για κανονικό φωτισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...