Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μύθος * παντού υπάρχει ένας.. όταν πήρα την 1440p ανέβασα τα κατάλληλα benchmark screenshot με την 770 :)

Ήμασταν όλοι εκεί. ;) το απογευματάκι θα ανεβάσω κ με την 760 ένα valley αν θέλετε. όχι οτι θα δείτε κατι συνταρακτικό,απλά θα επιβεβαιωθεί ο μύθος..

DONE

post-227308-0-80852800-1403183038_thumb.png  post-227308-0-99631600-1403183043_thumb.png

• Like 1
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβα τι επιβεβαιθηκε αλλα τεσπα :P Δεν ειπαμε δεν θα μπορει να τρεξει ενα παιχνίδι αλλα στα demanding Vram games υποτίθεται οτι θα ήταν καλυτερα με την κάρτα που θα ειχε την περισσότερη Vram. Βεβαια οι διαφορες θα ηταν πολυ μικρές ετσι και αλλιως, και στα 1440p οποια και να επελεγε θα εκανε αρκετες υποχωρησεις, Αρα καταληγουμε δινει λιγο παραπανω και παιρνει την 290 :P

• Like 1
Δημοσ.

Το είπαμε αυτό και μάλιστα είπαμε κ τα περί υλοποίησης..

Αλλά είναι άλλο αυτό το οποίο είναι μια ολοκληρωμένη σωστή κατά βάση πρόταση,και άλλο να το μετατρέπουμε σε must γιατί το άλλο υπολείπεται..

Δεν καταλαβα τι επιβεβαιθηκε αλλα τεσπα :P Δεν ειπαμε δεν θα μπορει να τρεξει ενα παιχνίδι αλλα στα demanding Vram games υποτίθεται οτι θα ήταν καλυτερα με την κάρτα που θα ειχε την περισσότερη Vram. Βεβαια οι διαφορες θα ηταν πολυ μικρές ετσι και αλλιως, και στα 1440p οποια και να επελεγε θα εκανε αρκετες υποχωρησεις, Αρα καταληγουμε δινει λιγο παραπανω και παιρνει την 290 :P

Πες τους τώρα και εδώ ποιος είναι καλύτερος επεξεργαστής γιατί δεν αντέχονται πια.. :P :lol:  > http://www.insomnia.gr/topic/530660-i7-2600k-vs-fx-8320/page-13

• Like 2
Δημοσ.

Btw Ts απο 21" σε 27,ενα σοκ θα το φας δεν το γλυτώνεις :P

Βασικά θα λέει "με τι ήμουν και τι έβλεπα τόσο καιρό".Αν πάει σε τέτοια οθόνη χαμένος δεν θα βγει.Οι πιθανότητες να μη μείνει ικανοποιημένος (τουλάχιστον) είναι πολύ λίγες.Και δυνατό υπόλοιπο σύστημα φτιάχνει και δένει με την οθόνη μια χαρά.Το να πάρει άλλη οθόνη τώρα και να αλλάζει μετά είναι χασούρα και χρόνου και χρημάτων.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς να πάρει οθόνη τώρα. Να κρατήσει την παλιά και να μαζέψει να πάρει αργότερα μεγαλύτερη αν θέλει του είπαμε.

Δημοσ.

Για ποιό λόγο; Για να χαραμιστεί το σύστημα του με κακή οθόνη; Pc σε δόσεις θα φτιάξει; Πολύ δυνατό σύστημα φτιάχνει εξαρχής έτσι και αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

(lol η μαχη των δυο αντιπαλων (280Χ με 770) πηγε στην διαφορα του 50Ευρου,θα διαλεγα Nvidia διοτι....χμμμ....χμμ , well οποιος ξερει ας βοηθησει και εδω ..)

Δημοσ.

Ρε παιδια για πειτε μου και εμενα ποιο ειναι το θεμα γιατι εχω μπερδευτει λιγο...

Στην οθονη κολλαμε? Αν ειναι να εχω προβλημα να παρω μια  27αρα 1080P να τελειωνω... 

Δημοσ.

Δεν είναι λογική αυτή και 780ti να έπαιρνε και 2-3 μόνιτορ πάλι δεν θα το μετάνιωνε.

το θέμα είναι να υπάρχει μια ισορροπία και όχι πέταμα χρηματων και τι εννοώ εγώ με δικό μου προσωπικό παράδειγμα.

είχα 2 GTX 770 μια Evga και μια Αsus.. τις έδωσα και πήρα μια MSI 760 με καλύπτει απόλυτα σήμερα και την μέρα που δεν θα με καλύψει η θ'αποφασιω ότι θέλω μια καλύτερη θα την πουλήσω και θα πάρω μια άλλη.όποιος παντρεύεται πανάκριβες κάρτες γραφικών για να λέει στον φίλο του ότι αυτός παίζει με 3-5 ακόμα και 10 καρέ παραπάνω από αυτόν,σύντομα θα σταματήσει να χαίρετε γιατί ο φίλος του θα πάρει καλύτερη που θα βγει μετά,και αυτός θα έχει εξαντλήσει το διαθέσιμο ποσόν του.

Ο καιρός λοιπόν που περνάμε μια κάρτα και την κρατούσαμε ως και 10 χρόνια έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί τώρα φτιάχνεις οσο πιο σωστή βάση μπορείς,αν σε φτάνουν τα χρήματα παίρνεις κ ενα καλό μόνιτορ γιατι εδω παίζει και η υγεία των ματιών μας,και κάρτα αλλάζεις όποτε κρίνεις απαραίτητο για την χρήση που την προορίζεις.

Γι'αυτο τον λόγο με βλέπετε να εμμένω στην GTX 770 που είναι μια κάρτα που υπερκαλύπτει σήμερα κάθε ανάγκη από εκεί και πάνω χρηματικά κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πέταμα χρηματων και η 290 και η 780.και θα γίνει αντιληπτό όταν κληθεί κάποιος να την πουλήσει για να πάρει την επόμενη που θα του κάνει κλικ και θα έχει χάσει ένα 200αρι..

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί να μην επενδύσει σε κάτι καλύτερο τώρα που έχει το ρευστό; Εξάλλου η 770 έχει μόνο 2gb vram που είναι ίσα ίσα για τα  1440p, και για 60€ νομίζω καλύτερα να πάει στην 290, τα αξίζει!

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατί να μην επενδύσει σε κάτι καλύτερο τώρα που έχει το ρευστό; Εξάλλου η 770 έχει μόνο 2gb vram που είναι ίσα ίσα για τα  1440p, και για 60€ νομίζω καλύτερα να πάει στην 290, τα αξίζει!

Ποιος τα λέει αυτά ? είδες στα 1440p πιο πάνω στα screenshot να γίνεται χρήση όλης της μνήμης ? και σε 760 ? μην ακούτε και πολύ περισσότερο υιοθετείτε απόψεις marketing .. δοκιμάστε και διαπιστώστε μόνοι σας τα παιχνίδια οση μνημη βρίσκουν προσαρμόζονται πανω σε αυτή αλλιώς οι GTX 580 θα ηταν για πέταμα σήμερα .. έχω το μονιτορ ενα χρόνο και 770 μόλις κυκλοφόρησε θα ήμουν χαζος αν υποβάθμιζα μόνος μου την επένδυση μου,αφού κατέβηκα σε 760..

..και να προσθέσω κατι ακόμα,για την χρήση που την προορίζει ο @pro ειμαι και εγώ μέσα μαζί του με τα 1000 εβαλε και την ψηκτρουλα του και έχει κάνει το pc του εργαστήριο και αυτό γουστάρει και εγω γουσταρω αυτόν που το γουστάρει αλλα αυτό είναι αλλο εντελώς απο τι κάρτα θα βάλουμε σ'ενα Pc για να παίζουμε παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Anyway για να τελειώνουμε, η 290 είναι σίγουρα καλύτερη της 770 και θα του κρατήσει πολύ περισσότερο στα 1440p, και επιπλέον σήμερα τα παιχνίδια θέλουν όλο και περισσότερη vram, οπότε αν πάει στα 3-4 θα είναι σίγουρος ότι οτιδήποτε και να γίνει δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορούμε να τελειώνουμε όπως λες και εσύ με "εκτιμήσεις" του τύπου " τα παιχνίδια θέλουν κλπ.. " τα παιχνίδια όσο βρίσκουν απλώνουν χωρίς αυτό να προσδίδει όμως κάτι στην απόδοση τους.

Εγώ εν'οψη της σειράς 8xx απο την nVidia δεν θα έπαιρνα καμιά από τις 2 ακριβές κάρτες σήμερα.Θα έπαιρνα μια να κάνω την δουλειά μου με τα μισά χρήματα μέχρι να δω την καινούρια σειρά . το έχω κάνει κιόλας δηλαδή από 770 πήγα σε 760 και αναμένω.. ως τότε και η 760 απ'οτι θα είδες με υπερκαλύπτει στα 1440p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...