pnick Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Φίλε μου paofbc. Εδώ έχουν μπεί καμιά 10ριά συνθέσεις και ο κόσμος σφάζεται κυριολεκτικά για το αν και τί θα μπεί. Για αυτό είπα ότι εξαφανίστηκες. Άναψε μάχη... Πές και εσύ περίπου που τί από όλα αυτά σου αρέσει. Το 100άρικο για μένα δεν χρειάζεται, εκτός αν δεν έχεις καλή οθόνη. Αν θέλεις πές μας οθόνη για να δούμε τί χωράει από καινούργια. Αν αποφασίσεις να μείνεις με κάποια 1080p τα συστήματα που προτάθηκαν είναι overkill από κάθε άποψη. Μια gtx 780 το πολύ χρειάζεσαι από κάρτα με πολύ λιγότερα χρήματα.
paofbc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Οθονη εχω μια LG 21.5 ιντσες, μοντελο Flatron E2260 και η οποια ειναι 1080p. Απο τα συστηματα που εβαλαν τα παιδια θα ελεγα οτι κλεινω ποιο πολυ στου TRYLOBITER αλλα μου αρεσε και του Prospector.
LambisElef Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παρε ενα συστημα κοντα στα 1000-1100 € και παρε μια σωστη οθονη 1440p να το απολαύσεις! Είναι κρίμα τέτοιο συλλέχτηκα να μπει σε τόσο χαμηλής ποιότητας οθόνη
Millennium Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Όντως θελει και οθόνη για να αξιοποιηθεί το σύστημα και να δέσει.Η πρόταση του Prospector8 είναι η καλύτερη συνολικά στα χρήματα imo.Κάτι τέτοιο θα φτιάχνα.
Prospector8 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παντως να ξερεις ειναι πολυ σημαντικό παρτ η οθονη, θα εχει διαφορα η απολαυση των μεγαλυτερων ιντσών και αναλυσης που θα δεις. Να πεις εσκασα το 1500αρι και να totally worth it. Αλλα φυσικα ειναι και στο χερι σου, αμα σε ικανοποιεί αυτη που εχει τωρα καλως. Αλλα 1500Ε να ξες δεν θα τα αξιζει, δλδ θα μπουν πολλα overkill parts, simple as that. 1
aetos1988 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Γνώμη μου είναι να μην πας σε 1440p καμία κάρτα που κυκλοφορεί δεν παίζει αξιοπρεπώς σε αυτή την ανάλυση ( να διευκρινίσω ότι εννοώ στα ultra με 60fps)
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το αξιοπρεπώς δεν ειναι τα 60fps,αλλα απο 45 και πάνω. Τα 60 ειναι το buttery smooth(αναλογα φυσικα και Hz της οθονης) Ακριβως οπως το ειπες αξιοπρεπώς θα παιζει με οτι παιχνιδια ασχοληθει, αφου τα 1440p monitor εχουν λιγοτερη αναγκη απο τα φιλτρα AA. Δηλαδη Ultra θα τα παιζει ολα, και στα πολυ βαρια games δεν θα βαζει φιλτρα που ετσι και αλλιως σε αυτήν την ανάλυση δεν θα εβλεπε μεγαλες διαφορες εχοντας τα ανοιχτα. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ..και εγώ με τον @pro είμαι απλά βρες την καλύτερη υλοποίηση σε R9 που μπορείς, με την καλύτερη δυνατή εγγύηση..
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το ιδανικο σε αυτο που λες ειναι η υλοποιηση της Msi. 3 χρονακια εγγυηση ,καλες θερμοκρασιες,ικανοποιητικα επιπεδα θορυβου, top notch ποιοτητα κατασκευης αλλα δυστυχώς ακριβηνε τις τελευταίες μερες και πηγε απο τα 390€ στα 420€ οπου πιστευω δεν αξιζει. Της Gigabyte ειναι καλη υλοποίηση αλλα ποτε ακουω οτι κανει αρκετο θορυβο while gaming και ποτε οτι ειναι σε ανεκτα επιπεδα. 385€ και αυτη 3χρονακια εγγυηση με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται απο 75C εως 80C. Οποτε γιαυτο ειχα καταληξει στην Sapphire, οπου εχει απο τις καλύτερες θερμοκρασιες για R9 290 (κατω δλδ απο 73C),επισης τα επιπεδου θορύβου ειναι καλυτερα απο της Gigabyte και ισως λιγο πανω απο αυτα της Msi, γενικα σε πολυ ανεκτα επιπεδα. Ολα αυτα στην τιμη των 370€ αλλα με 2 χρόνια εγγύηση :/ Οποτε Ts αποφασίζεις και διαλεγεις
pnick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μνήμες στα 1866 με Η97 δεν χρειάζονται. Επίσης, το XFX 550 για αυτό το σύστημα είναι λίγο. Το θέμα δεν είναι να φτάνουν τα watts και τα Amperes. Το θέμα είναι να έχει και λίγο αέρα για να μη καταπονείται θερμικά. Δεν είναι και Haswell compatible. Σε σύστημα 1500€ υπάρχουν καλύτερες επιλογές. 1
paofbc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μαλιστα σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια! Θα επιλεξω το συστημα του prospector με ενα λιγο μεγαλυτερο τροφοδοτικο και θα παρω και μια καλη οθονη... 1
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μνήμες στα 1866 με Η97 δεν χρειάζονται. Επίσης, το XFX 550 για αυτό το σύστημα είναι λίγο. Το θέμα δεν είναι να φτάνουν τα watts και τα Amperes. Το θέμα είναι να έχει και λίγο αέρα για να μη καταπονείται θερμικά. Δεν είναι και Haswell compatible. Σε σύστημα 1500€ υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Δεν τις εβαλα για την συχνότητα τους αλλα γιατι τις βρηκα 70€+8gb+1866mhz οποτε ειπα εδω είμαστε. Μου λες οτι δεν ειναι haswell compatible ενω ηδη τα εχω βαλει ο ιδιος σε δυο συστηματα Haswell που δουλευουν απροβληματιστα? Τα 130watt που περισσεύουν δεν ειναι αρκετα λες ε? Τεσπα στο θεμα των λιγο παραπανω watt δεν θα κανω ενσταση Μισο να βρω ποιες Ram ελεγα. There you are http://www.skroutz.gr/s/346476/G-Skill-SNIPER-F3-14900CL9D-8GBSR.html (αλλα θα σου συνιστούσα να περιμενες μεχρι την Κυριακή τα Crazysundays, διοτι πολυ συχνα βαζουν καλες Ram σε καλες τιμές.) Btw Ts απο 21" σε 27,ενα σοκ θα το φας δεν το γλυτώνεις 1
pnick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Είναι πώς το βλέπει κανείς το θέμα με το τροφοδοτικό. Τα 550 σημαίνουν 480-490 πραγματικά αν βγάλεις τις απώλειες. Αν το σύστημα με μια κάρτα σαν την 780 ή την 290 τραβάει 350-400W συνέχεια, αυτό σημαίνει ότι είσαι πάνω από το 70% της δυναμικότητας του τροφοδοτικού αρκετά συχνά. Εγώ προτιμώ αυτό να μη συμβαίνει γιατί το τροφοδοτικό ταλαιπωρείται θερμικά, ο ανεμιστήρας δουλεύει full και κάνει θόρυβο (και τα XFX έχουν φήμη για θόρυβο, από αυτά που διαβάζω εδώ και αλλού). Για μένα, ένα Golden στα 650W είναι ό,τι πρέπει. Το Seasonic που έβαλα είναι πολύ καλύτερο από κάθε άποψη. Τώρα, για το Haswell Compatible, τα είπαμε. Είναι να μη σου τύχει. Αν δεν ενδιαφέρεται για sleep states ο TS, ας το αγνοήσει. Μπορεί να κουμπώσει και ένα ανεμιστηράκι πάνω στο τροφοδοτικό για να απασχολεί το 12V rail συνεχώς και να μην έχει προβλήματα. Αν ενδιαφέρεται για C states, ας το λάβει υπόψιν για να μην έχει κολλήματα με usb μετά από το "ξύπνημα". Έχουν τύχει αυτά. Σπάνια μεν, αλλά... Καινούργιο σύστημα παίρνει. Αυτές οι μνήμες καλές είναι. Έχουν SPD 1600 απευθείας. Οπότε ας τις κοιτάξει. Δεν είχες link νομίζω πριν. Τις πέρασα για άλλες. Άκυρη η παρατήρηση.
Prospector8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν θελησει να παει σε τοσο ακριβο αλλα ποιοτικο τροφοδοτικο, ειδικα σε seasonic που προτεινω γενικα, τοτε εγω δεν θα τον εμποδισω Στα υπόλοιπα συμφωνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα