Προς το περιεχόμενο

Nexus 7 2013 32gb 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά με μια εκπτωση ποθυ έχω στο you μου βγάινει στα 180 ευρώ συμφφέρει σαν ταμπλέτα σε σχέση με lg gpad?

Το G Pad έχει 230€ και έχει 8ιντση οθόνη και 1.7GHz επεξεργαστή 4πύρηνο. Καλύτερο tablet είναι,αλλά εκτός αν θέλεις 8ιντσο δεν συμφέρει

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψήνομαι κι εγώ για αγορά του Nexus7 στα 199€.

Να το προχωρήσω; Ή να προτιμήσω κάτι από τον "ανταγωνισμό" και γιατί..;

Δημοσ.

παιδιά με μια εκπτωση ποθυ έχω στο you μου βγάινει στα 180 ευρώ συμφφέρει σαν ταμπλέτα σε σχέση με lg gpad?

Ψήνομαι κι εγώ για αγορά του Nexus7 στα 199€.

Να το προχωρήσω; Ή να προτιμήσω κάτι από τον "ανταγωνισμό" και γιατί..;

Ρε παιδιά, είπαμε τα φόρουμ είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, αλλά καθίστε κι εσείς

και διαβάστε λίγο το thread. Είναι αγένεια προς αυτούς που κάθονται και απαντάνε (και

δεν εννοώ εμένα, στην ουσία τις ερωτήσεις σας τις έχουν απαντήσει άλλοι) Αν ήταν κανένα

thread των 250 σελίδων, να πω ντάξει Αλλά ουσιαστικά και οι δύο ερωτήσεις έχουν απαντηθεί

στις 2 πρώτες σελίδες!

Απάντηση στις ερωτήσεις:

Για μένα, "ανταγωνισμός" του Nexus 7 (2013), δεν υπάρχει. Επίσης η τιμή για το 32

είναι καλή, ακόμα και για ευρωπαϊκά στάνταρ. Μιλώ όμως αυστηρά για 7 ίντσες. Τώρα τις συγκρίσεις

μεταξύ διαφορετικών ιντσών/γενεών/κτλ τις θεωρώ λίγο άτοπες. Σα να ρωτάς κάποιον, να πάρω

μια φετινή 40' τηλεόραση ή μια προπέρσινη 55' στα ίδια λεφτά; Τι να σου απαντήσει; Θα σε ρωτήσει,

για που τι θέλεις και τι χρήση θα κάνεις.

Άρα αν θελετε πιο συγκεκριμένη απάντηση, πρέπει να μας πεις τι το θες το tablet; Για χαζολόγημα όταν

παίζει η Εθνική ώστε να μην αποκοιμηθείς; Για να διαβάζεις βιβλία; Κάνεις ιδιαίτερα και το θες να το

παίρνεις στα μαθήματα για να βλέπουν οι μαθητές σου βίντεο και πειράματα; Να βλέπεις ταινίες στο

κρεβάτι (ή στη δουλειά ;)) Να το δίνεις στα παιδιά σου να μη σου πρήζουν τα @@;

Υπάρχουν 345245 χρήσεις ενός tablet (ακριβώς!).

• Like 4
Δημοσ.

Oι 7 ιντσες έχουν το πλεονέκτημα τις φορητότητας. Βέβαια στο nexus δεν έχει γίνει και η καλύτερη εκμετάλλευση αναλογίας μεγέθους-οθόνης. Το 8αρι είναι πιο all around.

Δημοσ.

Άντε να πέσει αλλά 40€ σε διάστημα ενός 4μηνου όταν βγει το 8αρι στα 399€. Συνεπώς οποίος βολεύεται με τις 7'' ας το πάρει ASAP διότι δε θα το βρίσκει πλέον.

Δημοσ.

Έχω το nexus 7 σχεδόν από τότε που βγήκε και πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλύτερο από το LG G PAD στο θέμα της οθόνης (έχω δει και τα δύο). Ειδικά τα δυναμικά της είναι φοβερά. http://www.anandtech.com/show/7176/nexus-7-2013-mini-review/2

οι παραπανω ιντσες ειναι αναντικαταστατες 8,3 vs 7, οποτε δε τιθεται απαραιτητα θεμα συγκρισης μεταξυ των δυο.

Δημοσ.

εγω ειμαι μεταξυ αυτων των 2, αλλα δεν εχω καμια εμπειρια πανω σε ταμπλετ και ανυπομονω να παω σε καποιο καταστημα ωστε να τα δω απο κοντα και να αποφασισω

Δημοσ.

οι παραπανω ιντσες ειναι αναντικαταστατες 8,3 vs 7, οποτε δε τιθεται απαραιτητα θεμα συγκρισης μεταξυ των δυο.

Η υπέρτατη μπαρούφα της εβδομάδας...

Δύο συσκευές σε διαφορετική τιμή

Η μία υπερτερεί της άλλης σε κάθε τομέα ... εκτός από τις ίντσες της οθόνης.

Σε ΠΟΙΟΤΗΤΑ οθόνης δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση.

Βλέποντας την οθόνη του LG μετά από οθόνες κλάσης Nexus 7 (2013), iPad3 +, κτλ, σε πιάνουν τα γέλια.

Κυρίως αυτή η έντονη ανομοιομορφία και ανομοιογένεια της φωτεινότητας. Στη μία άκρη της οθόνης μπορεί να έχει -λέμε- 350 nits και στην άλλη 250. Το έχω δει στην πράξη και επιβεβαιώνεται και από το notebookcheck.net (G Pad):

Information

X-Rite i1Pro 2

Maximum: 329 cd/m²

Average: 291.7 cd/m²

Minimum: 258  cd/m²

Brightness Distribution: 78 %

Black: 0.45 cd/m²

Contrast: 731:1

όποιος ξέρει τα στοιχειώδη καταλαβαίνει ότι το 78% distribution είναι τραγικό...

Τι να τις κάνεις τις παραπάνω ίντσες;

Αν μόνο οι ίντσες είναι το μέλημα, πάρε κανένα κινέζικο στις 10+ ίντσες να ευχαριστηθείς.

Όσο και αν θα ήθελα να συμπαθήσω το G Pad, μου είναι αδύνατο. Όσοι έχουν δει και, κυρίως, έχουν δουλέψει και τις δύο συσκευές ξέρουν τι θέλω να πω...

• Like 1
Δημοσ.

Η υπέρτατη μπαρούφα της εβδομάδας...

Δύο συσκευές σε διαφορετική τιμή

Η μία υπερτερεί της άλλης σε κάθε τομέα ... εκτός από τις ίντσες της οθόνης.

Σε ΠΟΙΟΤΗΤΑ οθόνης δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση.

Βλέποντας την οθόνη του LG μετά από οθόνες κλάσης Nexus 7 (2013), iPad3 +, κτλ, σε πιάνουν τα γέλια.

Κυρίως αυτή η έντονη ανομοιομορφία και ανομοιογένεια της φωτεινότητας. Στη μία άκρη της οθόνης μπορεί να έχει -λέμε- 350 nits και στην άλλη 250. Το έχω δει στην πράξη και επιβεβαιώνεται και από το notebookcheck.net (G Pad):

Information

X-Rite i1Pro 2

Maximum: 329 cd/m²

Average: 291.7 cd/m²

Minimum: 258  cd/m²

Brightness Distribution: 78 %

Black: 0.45 cd/m²

Contrast: 731:1

όποιος ξέρει τα στοιχειώδη καταλαβαίνει ότι το 78% distribution είναι τραγικό...

Τι να τις κάνεις τις παραπάνω ίντσες;

Αν μόνο οι ίντσες είναι το μέλημα, πάρε κανένα κινέζικο στις 10+ ίντσες να ευχαριστηθείς.

Όσο και αν θα ήθελα να συμπαθήσω το G Pad, μου είναι αδύνατο. Όσοι έχουν δει και, κυρίως, έχουν δουλέψει και τις δύο συσκευές ξέρουν τι θέλω να πω...

Έχοντας δει και τις 2 οθόνες από κοντά, δεν μπορώ να πω πως θα με χάλαγε η οθόνη του LG, ακόμα και στο ίδιο μέγεθος. Παράλληλα, οι 7 ίντσες είναι τόσο κοντά στο κινητό μου και τόσο λίγες για την χρήση που θα έκανα σε tablet που δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ για το Nexus. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπεις πως υπάρχουν άτομα που κάνουν πράγματα στις συσκευές τους για τα οποία το μέγεθος αυτό είναι υπερβολικά μικρό, και παράλληλα δεν έχουν την ίδια ευαισθησία στην ομοιομορφία της φωτεινότητας (και τα reviews για την οθόνη τη LG λένε αρκετά καλά πράγματα άλλωστε, δεν λιώνουν και τα μάτια σου όταν την κοιτάς).

Δημοσ.

Σίγουρα, δε λιώνουν τα μάτια σου. Στο ποστ μου είπα ότι μετά από σύγκριση με τις καλύτερες οθόνες, φαίνεται η διαφορά. ΑΑαα, επίσης θα φαίνεται έντονα η διαφορά σε χρήση εξωτερικού χώρου αφού το Nexus έχει περίπου τη διπλάσια φωτεινότητα.

Οπότε καταλήγουμε στο ... γιατί να δώσεις τόσα λεφτά για premium οθόνη η οποία τελικά δεν είναι premium;

Αντίστοιχες οθόνες έχω δει και σε κινέζικα...

Προσωπικά, αν ήθελα οπωσδήποτε 8+ ιν, θα επέλεγα το απείρως καλύτερο 8.4 Tab Pro: http://www.skroutz.gr/s/4574766/Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8-4-Wi-Fi-16GB.html

ή θα περίμενα να κυκλοφορήσουν τα Tab S της Samsung και το 8.9 Nexus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...