djuan1988 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και το κορυφαίο που κάνουν είναι το ότι τους παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε ήρθαμε. Απαντάς, μα δεν υπάρχει ούτε χαρτάκι κάτω και σου λένε το πήρε ο αέρας!
plextis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ο στρατηγός άνεμος φταίει... Κατά τα άλλα πληρώνεις μεταφορικά για να πας εσύ να το πάρεις από το τοπικό κατάστημα του κουριερ...για άλλη μια φορά είμαστε μπροστά από όλο τον κόσμο
Neo4 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς έτσι είναι με τις δήθεν εταιρίες κουριερ (πλην speedex η οποία οσες φορές έτυχε σε μένα τουλάχιστον ήταν άψογη) , ειδικά για μια από τις πιο γνωστές μόνο με μπινελίκια μπορώ να εκφραστώ . Το θέμα είναι πως μπορουμε να αντιδρασουμε αποτελεσματικα όταν δε τις επιλέγουμε εμείς ( αν κ τις πληρώνουμε εμείς) αλλά το εκάστοτε online shop Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
makhs5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 καλα και για τη speedex που λες μη το δενεις και κομπο ιδια όπως ολες οι άλλες είναι. ειχα παραγγειλει ένα ταμπλετ απο getitnow, ερχεται την επομενη η speedex χτυπάει το κουδουνι ΜΙΑ φορα, ως που να παω να ανοιξω εξαφανιστηκε, και το ωραιο ξερεις ποιο είναι ? παω να παραλαβω στα γραφεια τους, βρισκει ενας υπάλληλος το ταμπλετ εγω 5 μετρα απ αυτόν και λεει σ έναν αλλον υπαλληλο πιασε και το πεταει στον αερα και ο άλλος δε προλαβαινει να το πιασει και του πεφτει στο τσιμεντο. του λεω τι κανεις ?? ηλεκτρονικο είναι θα παθει ζημια. και η απαντηση του..? σιγα τι εγινε.. δε παθαινει τιποτα.. ετσι μου ρθε να του το πεταξω στα μουτρα του ηλιθιου. ολες αυτές οι εταιριες κουριερ μα ολες είναι για μπατσες τελος.
vixos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παράγγειλα χθες στο You, τους παίρνω σήμερα τηλ. και μου λένε δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και ΙΣΩΣ παραλάβουν αύριο. Αυτό το γ______ο ετοιμοπαράδοτο και παράδωση την επόμενη , γιατί το βάζουν; Φυσικά και το ακύρωσα. Σε απόθεμα δεν σημαίνει το έχω στα χέρια μου:::::
qwerty99 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ... ολες αυτές οι εταιριες κουριερ μα ολες είναι για μπατσες τελος. Δεν είναι θέμα εταιρίας, αλλά ανθρώπων. Πέφτεις σε ανθρώπους ευσυνείδητους, αλλά και σε ζώα. Σε τέτοιες θέσεις βέβαια δεν θα δουλέψουν άνθρωποι με PhD, οπότε οι πιθανότητες γέρνουν προς τη 2η πλευρά (όχι ότι τα χαρτιά κάνουν τον άνθρωπο, αλλά λέμε τώρα)... Σε μένα ήρθε κουριερ από Vodafone με συμβόλαιο, σχεδόν ρακένδυτος ο άνθρωπος. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο, μιλάμε για tragic κατάσταση, σε σημείο που ανησύχησα για τις προθέσεις του, αν δεν ήξερα για πιο λόγο είχε έρθει, στο σπίτι δεν έμπαινε!!! Ποιος τους προσλαμβάνει ήθελα να ξέρω. 1
saxos55 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τι σχεση εχει το κουριερ με το μαγαζι, με μπερδεψες. Εκτος αν μιλας για την "δικη" τους κουριερ, (acs), οποτε εχουν μια σχεση τα νευρα σου με το νέο σου πρόβλημα. Έχεις δίκιο, εγώ δεν το διατύπωσα καλά. Εννοούσα πως ίσως η αντίδρασή μου είναι υπερβολική (που τελικά δεν είναι, είχαμε νέες εξελίξεις στο επεισόδιο, είναι τελείως μπάχαλο οι άνθρωποι) γιατί τις προάλλες ενώ είχα κανονίσει κούριερ 10:00 με 13:00 σε άλλη εταιρεία, για άλλο θέμα, ενώ ήμουν σπίτι 10:00 με 15:00, δεν ήρθε ποτέ. Από ότι βλέπω όμως είναι πολλοί οι παθόντες... Φταίμε κι εμείς, που είτε δεν τα δημοσιοποιούμε, είτε δεν το κυνηγάμε όσο πρέπει. Λέμε ένα δεν βαριέσαι, ρίχνουμε μια ακύρωση και πάμε παρακάτω. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Αλλά τώρα με το συγκεκριμένο θα το κυνηγήσω όσο πάει. 1
gr234567 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Φταίμε κι εμείς, που είτε δεν τα δημοσιοποιούμε, είτε δεν το κυνηγάμε όσο πρέπει. Λέμε ένα δεν βαριέσαι, ρίχνουμε μια ακύρωση και πάμε παρακάτω. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Αλλά τώρα με το συγκεκριμένο θα το κυνηγήσω όσο πάει. πολύ καλά κάνεις. αν δε μιλάμε, συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν.. 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα δεν θελω να ανοιξω νεο θεμα για τις αποριες μου πανω στο συγκεκριμενο ταμπλετ.. Στο ψητο.. Αναβαθμιζεται κανονικα σε Κιτ Κατ 'η θελει τιποτα περιεργες διεργασιες; Σελιδες φλας και παιχνιδια φλας θα τα παιζει; Θα μπορω να το δουλεψω ως τζι πι ες και αν ναι με τι χαρτες;;; Παιχνιδια του φεης μπουκ; πιντι εφ και σκαιπ και ελληνικη γλωσσα φανταζομαι κανονικα θα δουλευουν ετσι δεν ειναι..;;; Βιντεο,ταινιες και εικονες που εχω στο πισι θα μπορω να τις στριμαρω ωστε να τις βλεπω στο ταμπλετ;ταινιες με ξεχωριστους υποτιτλους θα μπορω να δω ή πρεπει να ενσωματωσω; Υπαρχει καποια αλλη αντιστοιχη συσκευη να μου προτεινεται που να εχει και Θριτζι η καποια αλλη αντιστοιχη με μεγαλυτερη οθονη και αντιστοιχες λειτουργιες;; Και παλι συγνωμη για το οφ τοπικ (αλλα δεν ειχα ποτε ταμπετ για να εχω αναλογη εμπειρια και να ξερω καποια πραγματα) και ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2014 από Eddy_Gordo
Lamiwtis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τελικά το μοντέλο έχει full hd , διότι μόνο στο U βλέπω να το λέει ξεκάθαρα , στο e-shop βρήκα και αυτό http://www.e-shop.gr/google-nexus-7-fhd-32gb-wi-fi-android-44-kk-black-p-PER.902447, υποθέτω δεν είναι ίδιο μοντέλο γιατί εδώ λέει IPS LCD capacitive οθόνη αφής και βλέπω έχει dual core επεξεργαστή, στο msystems λέει7¨ WUXGA (1920x1200), LED Backlight IPS, 10 finger multi-touch. Εαν κάποιος ξέρει να βοηθήσει , το ψήνω και δε το ψήνω διότι πράγματι στις 8,3 inches θα ήταν αλλιώς.
saxos55 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τελικά το μοντέλο έχει full hd , διότι μόνο στο U βλέπω να το λέει ξεκάθαρα , στο e-shop βρήκα και αυτό http://www.e-shop.gr/google-nexus-7-fhd-32gb-wi-fi-android-44-kk-black-p-PER.902447, υποθέτω δεν είναι ίδιο μοντέλο γιατί εδώ λέει IPS LCD capacitive οθόνη αφής και βλέπω έχει dual core επεξεργαστή, στο msystems λέει7¨ WUXGA (1920x1200), LED Backlight IPS, 10 finger multi-touch. Εαν κάποιος ξέρει να βοηθήσει , το ψήνω και δε το ψήνω διότι πράγματι στις 8,3 inches θα ήταν αλλιώς. Το ίδιο μοντέλο είναι. Το Nexus 7 βγαίνει σε 3G και Wifi, 16 και 32 οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να είναι άλλο. Site: Asus Google Nexus 7 (2013) Όσο για την οθόνη, είναι 1920x1200, όπως λέει και στο link. WUXGA είναι το όνομα της ανάλυσης αυτής (Widescreen Ultra eXtended Graphics Array) To FHD ή Full HD είναι 1920x1080, οπότε το WUXGA είναι "καλύτερο" από το Full HD ας πούμε. Η τάση είναι όντως προς τις 8 ίντσες (η Google θα ανακοινώσει 8 ιντσο σε λίγες μέρες λένε και θα σταματήσει τα 7' και τα 10'). Είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Για μένα οι 7 ίντσες είναι το τέλειο μέγεθος, ειδικά αν έχει οθόνη τούμπανο. Τέλειο portability (χωράει σε μπουφάν, ακόμα και σε κωλότσεπη που λέει ο λόγος), ελαφριά, τέλεια για διάβασμα το βράδυ που είσαι ξάπλα με τα χέρια ψηλά και δε θες να κάνεις βάρη, θες να αράξεις. Μειονέκτημα των 7': τα κόμικ (για όποιον διαβάζει) που για να διαβάσεις τα panel θες scrolling (γιατί σε μορφή ολόκληρης σελίδας δε διαβάζονται) και τα "περίεργα" pdf που κι αυτά όμως με έναν καλό reader παλεύονται. Στο θέμα you.gr και διαθεσιμότητας. Μετά από μία μέρα, 6 email και 2 τηλέφωνα, θα έρθει αύριο πρωί πρωί, που ήταν και ο μόνος συμβιβασμός που δέχτηκα (παρήγγειλα Τρίτη απόγευμα, έδειχνε διαθέσιμο, παράδοση σε 1 εργάσιμη, άρα Τετάρτη επεξεργασία παραγγελίας-τιμολόγηση και κανονικά έπρεπε να το έχω σήμερα). Αρνητική εμπειρία από το κατάστημα, πολύ εξυπηρετικό το customer support. Θα τους δώσω άλλη μία ευκαιρία στο μέλλον. Στην παραμικρή στραβή, μπαίνουν στη μαύρη λίστα μου. Επειδή ήμουν αποφασισμένος αν δεν το έφερναν να το κυνηγήσω μέχρι τέλους, έκατσα χτες βράδυ και ξεστραβώθηκα. Το να λέει ένα κατάστημα ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και μετά να λέει "συγνώμη λάθος" συνιστά αθέμιτη εμπορική πρακτική και είναι παράνομο σύμφωνα με τα άρθρα 9γ,δ του Νόμου 2251/1994 (τον βρίσκετε Site: εδώ . Μπορείτε να κάνετε online καταγγελία Site: εδώ . (ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παραπάνω σελίδα, το γράφει κι όλας, είναι για να καταγείλετε μια τέτοια πρακτική στο υπουργείο. Θα εξεταστεί και αν στέκει, θα επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο. ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αν θέλετε να λυθεί μία συγκεκριμένη διένεξη, απευθύνεστε Site: εδώ . Φυσικά το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Μπορείτε και να καταγγείλετε στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και στο Συνήγορο του Καταναλωτή.) @matrixxx: αν θέλει και η κοινότητα, μπορώ να κάνω ένα thread με τα δικαιώματα μας να γίνει sticky 2
AMD Expert Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Κι εγώ έδωσα 240€ για το 16άρι τα Χριστούγεννα :/Αλλά τα σκίζει όμως το 32άρι για 200€,το προτείνω σ'όλους,ειδικά σ'αυτήν την τιμή!
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 @matrixxx: αν θέλει και η κοινότητα, μπορώ να κάνω ένα thread με τα δικαιώματα μας να γίνει sticky Ετοιμασε σιγα σιγα ένα κειμενο για ποστ/τοπικ και μιλαμε με pm. Εχουμε πολύ υλικο και σκορπια σε διαφορα θεματα, καλο είναι καποια στιγμη να μαζευτεί καπου. 1
ostvarivanje Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τελικά το μοντέλο έχει full hd , διότι μόνο στο U βλέπω να το λέει ξεκάθαρα , στο e-shop βρήκα και αυτό http://www.e-shop.gr/google-nexus-7-fhd-32gb-wi-fi-android-44-kk-black-p-PER.902447, υποθέτω δεν είναι ίδιο μοντέλο γιατί εδώ λέει IPS LCD capacitive οθόνη αφής και βλέπω έχει dual core επεξεργαστή, στο msystems λέει7¨ WUXGA (1920x1200), LED Backlight IPS, 10 finger multi-touch. Εαν κάποιος ξέρει να βοηθήσει , το ψήνω και δε το ψήνω διότι πράγματι στις 8,3 inches θα ήταν αλλιώς. Άρα και το e-shop το έχει στα 199. Τελικά, το έχει αγοράσει κανείς στα 199€ από ένα από αυτά τα καταστήματα;
darkdog Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 παιδιά με μια εκπτωση ποθυ έχω στο you μου βγάινει στα 180 ευρώ συμφφέρει σαν ταμπλέτα σε σχέση με lg gpad?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα