Προς το περιεχόμενο

Nexus 7 2013 32gb 199€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί σε κάποιον να μη περισσεύουν 200 στο τέλος του μήνα.

αρα δεν αγοραζεις ταμπλετ.δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης

το να βαλεις δοσεις σε κανα ψυγειο πχ,ειναι λογικο.

αλλα για το ταμπλετ,μαζευεις λεφτα και το παιρνεις.

• Like 2
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έτσι ακριβώς θα έκανα. Επειδή το όποιο ώφελος αποκομίσω από τη διαχείριση του υπόλοιπου από το φανταστικό ποσό των 200 ευρώ δεν αξίζει να έχω θεωρητικά ένα ακόμα πράγμα στο κεφάλι μου για τα επόμενα 2 χρόνια.

Αλλά αν ο άλλος δε θέλει να περιμένει 4 μήνες δε βρίσκω κάτι στραβό μόνο και μόνο επειδή έβαλε δόσεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βασικά έλεγα για περισσότερες ίντσες ώστε να μη ζουμάρει στον browser, αλλά από την άλλη το nexus 7 (2012) που έχω με βολεύει, γιατί χωράει σε όλες τις τσέπες των μπουφάν το χειμώνα.

Το g pad σε σχέση με το καθαρό Android δε μου λέει κάτι, γιατί σίγουρα θα του περνούσα κάποια AOSP. Όσο για την οθόνη, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλή του nexus (δεν το έχω δει live).

Θα σε βολέψει περισσότερο το 2013 γιατί είναι μικρότερο και λεπτότερο

Η οθόνη του είναι τεχνολογικό διαμάντι:

- Άριστη χρωματική ακρίβεια

- Μεγάλη χρωματική κάλυψη

- Ο υψηλότερος λόγος αντίθεσης σε tablet

- Η πιο φωτεινή (με σεβαστή διαφορά) οθόνη tablet που υπάρχει - σχεδόν διπλάσα μέγιστη φωτεινότητα από το Nexus 7 2012

- και ταυτόχρονα, λόγω της τεχνολογίας LTPS, είναι και η πιο efficient ενεργειακά οθόνη tablet που υπάρχει

...κοινώς, δεν παίζεται.

Αν δε βαριέσαι, διάβασε εδώ: http://www.displaymate.com/Tablet_ShootOut_4.htm

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα το 16αρι, και δε μπορώ να φανταστώ κάποιον που θέλει μικρό τάμπλετ να μετανιώνει αν το πάρει.

Ακόμη κι αν είναι να περάσει κανείς custom rom, και πάλι υπερέχει το Nexus 7 2013 ένανατι του lg g pad (ή οποιουδήποτε άλλου android) στον αριθμό και τη συνολική γκάμα των rom που υπάρχουν χωρίς μάλιστα να υπολογσουμε ευκολία bootloader unlocking και root, που εδώ είναι παιχνιδάκι ενώ κάποιοι άλλοι κατασκευαστές (lg, samsung) προσπαθούν να σε δυσκολέψουν για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τα άθλια ui τους.

Στην μη-iPad κατηγορία δεν έχει αντίπαλο. Συνυπολογίζοντας τον παράγοντα value for mοney απλά τελειώνει η συζήτηση έτσι απλά

Δημοσ.

@mpokwsths

Καταλαβαίνουμε πόσο τούμπανο είναι η οθόνη από το ότι έφτασες στο συμπέρασμα χωρίς καν να αναφέρεις ότι είναι full HD αντί για HD ready του 2012 μοντέλου. :D

Δημοσ.

Εντάξει, συσκευή fullHD δεν είχα ποτέ, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα γιατί με το nexus που έχω, λόγω του 1gm Ram, με έχει σπάσει τα νεύρα. Έχω και πολλές εφαρμογές φορτωμένες και μου αργεί πολύ. Οπότε λέω να κάνω την αντικατάσταση και να πάει το παλιό Nexus στην ανιψιά μου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον TS, χτύπησα ένα.

Έχω το παλιό, με έχει βολέψει απίστευτα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία

του.

Μία δίορθωση μόνο. Οι άτοκες δόσεις είναι μόνο μέχρι 12.

Στις 18 δόσεις υπάρχει τόκος και βγαίνει στα 225 (σύνολο, όχι ο τόκος, ε; )  ;)

Δημοσ.

Ας γίνω εγώ ο party pooper και να πω ότι η μία ίντσα κάνει διαφορά. Θεωρώ ως ιδανικό μέγεθος το 8 και κάτι ψιλά όπως το lg g pad. Δεν συγκρίνω τα δύο, συγκρίνω μεγέθη. Για αυτό περιμένω το καινούριο nexus (μικρό) tablet που λένε ότι θα είναι στις 8 ίντσες

btw είχα και τα δύο Nexus 7 και το lg g pad και άλλα πολλά "πρωτοκλασσάτα" 

• Like 3
Δημοσ.

Και εγώ αυτό περιμένω αλλά επειδή ακούγεται για 8.9", αρκετούς δεν θα τους βολέψει μιας και χάνει πολύ σε φορητότητα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον TS, χτύπησα ένα.

Έχω το παλιό, με έχει βολέψει απίστευτα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία

του.

Μία δίορθωση μόνο. Οι άτοκες δόσεις είναι μόνο μέχρι 12.

Στις 18 δόσεις υπάρχει τόκος και βγαίνει στα 225 (σύνολο, όχι ο τόκος, ε; )  ;)

επειδη το τσεκαρα το μεσημερι ηταν 18 ατοκες και τωρα εχεις δικιο εχει την επιβαρυνση για τις 18 δοσεις με ατοκες ως 12

μας διαβαζουν....χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε για τρελό καραγκιοζιλίκι.

Παρήγγειλα ένα χθες απόγευμα όπως γράφω παραπάνω, με παράδοση σπίτι μου.

Στέλνω σήμερα ένα mail για το αν θα παραλάβω αύριο ή μεθαύριο, για να κανονίσω το πρόγραμμά μου.

Απάντηση: Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, θα παραλάβουμε την Δευτέρα (και μάλιστα μου γράψανε 

ενδεικτική ημερομηνία παράδοσης προμηθευτή, που σημαίνει δεν είναι σίγουρο) και θα το έχετε την

Τρίτη.

Ακόμα και τώρα που γράφω λέει: διαθέσιμο, παράδοση σε μία εργάσιμη.

sxlizs.jpg

Τους έστειλα mail που τους ρωτάω για κάποια εξήγηση.

Αν και φαντάζομαι την εξήγηση. Το έβαλαν στο site, μάζεψαν παραγγελίες και μετά παρήγγειλαν στον προμηθευτή.

Μόλις απαντήσουν, τρώνε ακύρωση παραγγελίας, διαγραφή στοιχείων, διαγραφή από newsletter, 1 αστέρι

στο skroutz, καταγγελία όπου χρειάζεται.

Έλεος με τους ελληναράδες μαγαζάτορες και τα κόλπα τους.

(ίσως έχω φορτώσει δυσανάλογα σε σχέση με το περιστατικό, μόλις μερικές μέρες πριν όμως περίμενα σπίτι

από τις 10 εως τις τρείς το μεσημέρι ένα άλλο courrier που δεν ήρθε ποτέ. Με πήραν την επόμενη το βράδυ

να μου πουν ότι δεν ήρθαν και συγνώμη!)

Επεξ/σία από saxos55
  • Moderators
Δημοσ.

(ίσως έχω φορτώσει δυσανάλογα σε σχέση με το περιστατικό, μόλις μερικές μέρες πριν όμως περίμενα σπίτι

από τις 10 εως τις τρείς το μεσημέρι ένα άλλο courrier που δεν ήρθε ποτέ. Με πήραν την επόμενη το βράδυ

να μου πουν ότι δεν ήρθαν και συγνώμη!)

Τι σχεση εχει το κουριερ με το μαγαζι, με μπερδεψες. Εκτος αν μιλας για την "δικη" τους κουριερ, (acs), οποτε εχουν μια σχεση τα νευρα σου με το νέο σου πρόβλημα.

To προβλημα με τις ντοπιες κουριερ που διανεμουν από Ελληνικα και όχι μονο καταστηματα, είναι πραγματικα πολύ σοβαρο, τα προβλήματα είναι πολλα και συνεχη και σε μενα και από τις 2-3 γνωστες. Για μενα είναι deal-braker πολλες φορες και αποφευγω να αγορασω γι αυτόν και μονο τον λογο. Η πιθανοτητα να παραλαβω κατι την μερα που είναι να το φερουν συμφωνα και με το tracking τους, σε μενα τουλάχιστον είναι καπου 60% αντι για 100% που εχω με την ups από εξω. Και μαλιστα δεν μπαινουν καν στον κοπο να παρουν τηλεφωνο να δικαιολογηθουν ή να ενημερωσουν. Καθεσαι περιμενεις, μεχρι που νυχτωνει και λες "οκ, παλι δεν ηρθαν". :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...