Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν καιρο τον εξωτερικο που εχω τον συνδεσα κανονικα σε external usb και δεν τον διαβαζε...η βελονα μεσα ακουγοταν σαν να θελει να γυρισει αλλα σταματαγε αμεσως...μπορει να γινοταν αυτο αρκετες φορες ωσπου σταματαγε να προσπαθει να γυρισει η βελονα...υπαρχουν περιπτωσεις(10% περιπου) που τον εχει βρει ειτε αμεσως ειτε μετα απο καποιες προσπαθειες κι ενω εχω μπει κανονικα μεσα στους φακελους και παω να επιλεξω να δω καποιον φακελο με τα αρχεια του κολλαει ο δισκος και δεν τον ξαναδιαβαζει...βοηθεια παρακαλω να δω τι μπορει να συμβαινει...

Δημοσ.

ο δισκος κατα 99% εχει χαλασμενο controller board και θελει αντικατασταση..

καλυτερα να μην τον πειραζεις αλλο εκτος κ αν θες οπωσδηποτε να παρεις κατι σημαντικο απο αυτον.

η λυση σε αυτη την περιπτωση ειναι να βρεις δισκο ιδιου μοντελου ΚΑΙ firmware, και να παρεις το controller board του καινουργιου να το βαλεις στον χαλασμενο κατι για το οποιο θα πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον τεχνικο και να μην το κανεις μονος σου μιας και τα πραγματα μπορει να γινουν πολυ ευκολα τραγικα στους σκληρους δισκους.

Δημοσ.

ο δισκος κατα 99% εχει χαλασμενο controller board και θελει αντικατασταση..

καλυτερα να μην τον πειραζεις αλλο εκτος κ αν θες οπωσδηποτε να παρεις κατι σημαντικο απο αυτον.

η λυση σε αυτη την περιπτωση ειναι να βρεις δισκο ιδιου μοντελου ΚΑΙ firmware, και να παρεις το controller board του καινουργιου να το βαλεις στον χαλασμενο κατι για το οποιο θα πρεπει να απευθυνθεις σε καποιον τεχνικο και να μην το κανεις μονος σου μιας και τα πραγματα μπορει να γινουν πολυ ευκολα τραγικα στους σκληρους δισκους.

εκτος του οτι ειναι γεματος υπαρχουν και αρχεια της δουλειας μεσα....βασικα εχω 2 external hdd . απλα ο ενας ειναι ενα χρονο πιο παλιος (δουλευει κανονικα)..μπορω να κανω αυτο που λες και αν ναι υπαρχει καποιος οδηγος για να δω πως μπορω να το κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...