Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.
Εδω και καιρο εχω Wind VDSL Double Play και ο τελευταιος λογαριασμος χωρις εξτρα χρεωσεις ηρθε 54 ευρω, 11 ευρω παραπανω απο οτι πληρωνα λογω ληξης ετησιας προσφορας VDSL. Σκεφτομαι να φυγω καθως σιγουρα πλεον παιζουν αλλα οικονομικα πακετα αλλου και ηθελα να ρωτησω σε ποια εταιρια θα μου προτεινατε να παω. Ηδη δηλαδη και τα 43 πριν ηταν πολλα.
Πηρα και ρωτησα την Wind αν υπαρχει περιπτωση για καποια μειωση η προσφορα (οπως δινουν VDSL με 30 ευρω σε νεους πελατες) και μου ειπαν οχι, το οτι ειμαι πελατης τοσα χρονια μαλλον δεν παιζει ρολο.

Μετα εβαλα απο περιεργια στο site του ΟΤΕ για διαθεσιμοτητα VDSL και μου λεει οτι δεν υπαρχει στην περιοχη μου (Μακρυγιαννη/Κουκακι), πως γινεται αυτο εφοσον στην Wind εχω VDSL τοσο καιρο? Οι γραμμες του ΟΤΕ δεν ειναι? Μαλλον δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο εργαλειο του site υποθετω.

Για πειτε ρε παιδια προτασεις, τι να προσεξω και ποσο καιρο θα ειμαι χωρις internet αν αλλαξω μεχρι να ενεργοποιηθω...

Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Μην φανταστεις...

Δεν είναι και άσχημες, κοίτα να δεις πιστεύω πως θα σε αφήσουν στην ίδια προσφορά. Κάνε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ή πήγαινε σε κάποιο κατάστημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

απείλησε ότι θα φύγεις επειδή σου έκαναν καλύτερη πρόταση σε άλλο ISP...

Δημοσ.

Φίλε μου καλέ,καλέ μου φίλε,διάβασε με προσεκτικά. :ph34r:

Την διαδικασία την έχω κάνει 3 φορές,με την ίδια επιτυχία. :-D

Συνήθως όταν παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς νέα προσφορά,ο ISP σου,σου δίνει έως -20 %.Ακόμα και αν "απειλήσεις" πως θα πας σε άλλη εταιρεία,αυτή την έκπτωση,στην καλύτερη θα πάρεις,γιατί πολλοί το λένε ,αλλά λίγοι το κάνουν.

Όταν λήγει το συμβόλαιό σου,πήγαινε σε μία άλλη εταιρεία και κάνε αίτηση.Χρειάζεται λογαριασμός και ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς σου.

Σε 2-3 εργάσιμες ,η νέα εταιρεία θα στείλει το αίτημα μεταφοράς βρόγχου στην Wind,και η Wind βλέποντας πως ο πελάτης έφυγε πια σίγουρα,θα σε πάρει να σε ρωτήσει το γιατί ,και θα σου κάνει μία προσφορά από -30% έως και -45%,ανάλογα με τις προσφορές που έχει ο άλλος πάροχος.Εσύ δέξου τη,ζήτησε δε καλύτερη τιμή αν δεις πως σε παίρνει.

Την επόμενη κιόλας ρώτησε στο κατάστημα που έκανες την αίτηση για την ακριβή διαδικασία ακύρωσής της,και πάρε κάτι που να αποδεικνύει πως ζήτησες την ακύρωση.Συνήθως θα σου δώσουν ένα αριθμό να στείλεις με φαξ την αίτηση υπαναχώρησης,μαζί με ένα φωτοαντίγραφο της ταυτότητας σου.Κράτησε την επιβεβαίωση της αποστολής του φαξ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Ψάξε λοιπόν,βρες την φθηνότερη προσφορά,και κάνε αίτηση.Η wind ξέρει τι τιμή περίπου σου έδωσε η hol π.χ. υπολογίζει πως θα δώσεις 35,17 για τα τέλη ενεργοποίησης ,και σε παίρνει με καλύτερη προσφορά για να σε κρατήσει.

Ενδεικτικά αναφέρω,πως για 24αρι ίντερνετ,απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και 180 λεπτά προς κινητά,πληρώνω 18,70 στην HOL,ενώ πριν έδινα 22,11,με 60 λεπτά κινητά.Η προσφορά της wind ήταν 20 ευρώ,με 120 λεπτά για κινητά παραπάνω.Επειδή απέχω και λιγότερο από χιλιόμετρο από το κέντρο του ΟΤΕ,βαράω 16αρια.

Ακόμα καλύτερα δε,η Wind παρ'όλο που έλαβε το φαξ υπαναχώρησης μου,προχώρησε στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας,και φυσικά για 1,5 μήνα μέχρι να ξαναγυρίσω στη HOL,δεν πλήρωσα φράγκο.

Αν αλλάξεις τελικά πάροχο,θα μείνεις χωρίς ίντερνετ για καμμιά ώρα.

Αυτά,και εδώ ήμαστε για τα περαιτέρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...