Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα c2 vtr του 2009 όλα μαμά μέσα και μόλις πέρασε στα χερια μου παρατήρησα ότι τα στα ηχεία δουλεύει μονο το ένα στα δεξιά(δουλεύει αυτό στα αριστερά αλλα δεν δουλεύει τόσο ώστε να ακούγεται)δοκίμασα να αλλάξω θέσει στα ηχεία δηλαδή να βάλω το ηχείο από τα δεξιά στα αριστερά και το αριστερό στα δεξιά και είχα το ίδιο αποτέλεσμα στην αρχή σκέφτηκα ότι το ρεύμα δεν είναι αρκετό και δοκίμασα μονο το ένα ηχείο αλλα πάλι τα ίδια αποτελέσματα είτε είναι μονο το είτε όχι το ηχείο στα αριστερά δεν δουλεύει αρκετά μπορεί να φταίει η πηγή και αν ναι πως μπορώ να το σιγουρέψω?(άλλη πηγή δεν έχω)

Δημοσ.

σε πολλες πηγες εχει ρυθμιση  για να επιλεγεις το <<κεντρο του ηχου> κατα καποιο τροπο τσεκαρε το μηπως εχει παει τερμα δεξια πολλες πηγες sony το αναφερουν και ως balance...δεν μπορω να στο εξηγησω διαφορετικα...απλα τσεκαρε πρωτα αυτο γιατι ο πατερας μου εκανε κατι τετοια κουλα που παταγε οτι να ναι στο ραδιοφωνο...μετα τσεκαρεις καλωδιωσεις...η πηγη να εχει παραδωσει πνευμα στο ενα ηχειο αλλα να παιζει εστω χαμηλα χλομο μου ακουγεται

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...