therock Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Εψαχνα για φορητα bluetooth speakers και απο οτι δειχνει λεω να καταληξω στο συγκεκριμενο, λογω της μοναδικοτητας του εφε που προσφερει. Ειναι πολλα τα λεφτα και ξερω πως ηχητικα υπαρχουν και ποιοτικοτερες επιλογες, οποτε θελω να ξερω αν αξιζει και αν σαν ηχος ειναι πολυ πιο πισω απο αλλα. Εχει δοκιμασει κανεις ωστε συγκριτικα να γνωριζει και να μου πει αν προκειται να χαλασω τα λεφτα μου η οχι? Ευχαριστω.
paularas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Περιμενε να ερθει το logitech ue boom και παρε εκεινο. Μετριο το jbl με ακομα πιο μετριο ηχο. Αλλιως πανε για beats pill Sent from my iPhone using Insomnia
therock Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Το χεις ακουσει απο κοντα το Pulse? Πιο πολυ για το design και το animation Που κανει το θελω..
paularas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 πήγαινε σε ένα κατάστημα istorm τα τα έχουνε στημένα και δοκίμασε το (ή σε ένα public) εμένα να σου πω την αλήθεια δεν με άρεσε
therock Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω για την πληροφορια για τα i-storm αποδειχτηκε χρησιμη.
george asik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Πουλάω beats pill καινούριο σφραγισμένο . Όποιος θέλει ας δει τις αγγελίες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα