erevos1984 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 καλησπερα εκανα φορματ το iphone μου γιατι το ειχα και καθοταν καποια χρονια στην εκδοση iPhone 3G, 4.2.1 (8C148) Baseband: 05.15.04 με redsnow και custom ipw απο το iphonehellas ακουλουθησα ολες της διαδικασιες που εγραφε στο περισοτερα βιντεο αλλα μαπα το καρπουζι εχει κολησει στην αναζητηση και δεν μου βρισκει το κοσμοτε εχω κανει εγκατασταση το repo666 και ultrasn0w το τηλεφωνο το ειχα αγορασιε στην αυστρια στις αρχες του 2009 οπτοε ηθελε ξεκλειδομα
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) οφ τόπικ Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2014 από zio10
thanosrx8 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 αφου εισαι jailbroken δοκιμασε να κατεβασεις απ το cydia το p0sixspwn. δεν θυμαμαι βεβαια αν υποστηριζεται στην 4αρα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 και να πιάσει σήμα τι να το κάνεις πλέον? Το τι θα το κανει παιζει ρολο?
erevos1984 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 και να πιάσει σήμα τι να το κάνεις πλέον? τι εννοεις τι να το κανω πλεον?
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Απλά δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς πλέον με το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά οκ γνώμη μου Σεβαστη και κατανοητη η αποψη σου, αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις πως εαν μπουν αλλα 10 μελη να ενημερωσουν το thread για την αποψη τους χωρις να προσφερουν κατι παραπανω σε αυτο, παμε για κλειδωμα χωρις να λυθει το προβλημα του ts και ολα αυτα χωρις λογο και αιτια. Btw, εχω 2 iPhone 2G εν ενεργεια. /offtopic over, δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε περαιτερω 1
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Σεβαστη και κατανοητη η αποψη σου, αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις πως εαν μπουν αλλα 10 μελη να ενημερωσουν το thread για την αποψη τους χωρις να προσφερουν κατι παραπανω σε αυτο, παμε για κλειδωμα χωρις να λυθει το προβλημα του ts και ολα αυτα χωρις λογο και αιτια. Btw, εχω 2 iPhone 2G εν ενεργεια. /offtopic over, δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε περαιτερω Έχεις δίκιο, θα σβήσω το σχόλιο μου γιατί όντως δεν προσφέρει τίποτα. Απλά ήταν αυθόρμητη αντίδραση. Σόρυ και πάλι
erevos1984 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 σας ευχαριστω ολους για της συμβουλες σας αν και δεν βρηκα καποια λυση ελπιζω ισως να βρω καποια απαντηση απο ξενα forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα