Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εκανα φορματ το iphone μου γιατι το ειχα και καθοταν καποια χρονια στην εκδοση iPhone 3G, 4.2.1 (8C148) Baseband: 05.15.04 με redsnow και custom ipw απο το iphonehellas ακουλουθησα ολες της διαδικασιες που εγραφε στο περισοτερα βιντεο αλλα μαπα το καρπουζι εχει κολησει στην αναζητηση  και δεν μου βρισκει το κοσμοτε εχω κανει εγκατασταση το repo666 και ultrasn0w το τηλεφωνο το ειχα αγορασιε στην αυστρια στις αρχες του 2009 οπτοε ηθελε ξεκλειδομα

Δημοσ.

αφου εισαι jailbroken δοκιμασε να κατεβασεις απ το cydia το p0sixspwn. δεν θυμαμαι βεβαια αν υποστηριζεται στην 4αρα.

• Moderators
Δημοσ.

Απλά δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθείς πλέον με το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά οκ γνώμη μου :-)

Σεβαστη και κατανοητη η αποψη σου, αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις πως εαν μπουν αλλα 10 μελη να ενημερωσουν το thread για την αποψη τους χωρις να προσφερουν κατι παραπανω σε αυτο, παμε για κλειδωμα χωρις να λυθει το προβλημα του ts και ολα αυτα χωρις λογο και αιτια.

Btw, εχω 2 iPhone 2G εν ενεργεια.

/offtopic over, δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε περαιτερω

• Like 1
Δημοσ.

Σεβαστη και κατανοητη η αποψη σου, αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις πως εαν μπουν αλλα 10 μελη να ενημερωσουν το thread για την αποψη τους χωρις να προσφερουν κατι παραπανω σε αυτο, παμε για κλειδωμα χωρις να λυθει το προβλημα του ts και ολα αυτα χωρις λογο και αιτια.

Btw, εχω 2 iPhone 2G εν ενεργεια.

/offtopic over, δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε περαιτερω

Έχεις δίκιο, θα σβήσω το σχόλιο μου γιατί όντως δεν προσφέρει τίποτα. Απλά ήταν αυθόρμητη αντίδραση. Σόρυ και πάλι

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους για της συμβουλες σας αν και δεν βρηκα καποια λυση :( ελπιζω ισως να βρω καποια απαντηση απο ξενα forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...