Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να πω πως με εχετε πεισει!!ενα πραγμα που με απασχολει ειναι οι θερμοκρασιες της μητρηκης! Σε idle το northbrige φτανει στους 80 βαθμους

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>ε και μενα μερικες φορες μια απο τα ιδια</p>

σου εσβηνε κιολας;γιατι τις τελευταιες μερες μου εχει ζαλησει τον ερωτα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

α οχι δεν μου εχει σβησει ποτε λογο θερμοκρασιων,αλλα γενικα αυτο chipset/socket ειναι θερμαστρα...με καλο airflow κατι γηνεται

Δημοσ.

α οχι δεν μου εχει σβησει ποτε λογο θερμοκρασιων,αλλα γενικα αυτο chipset/socket ειναι θερμαστρα...με καλο airflow κατι γηνεται

Εγω εχω 42-50c idle και 70c max στο prime95/IBT τωρα το καλοκαιρι. Παλια με νοκτουα ειχα 35c idle το χειμωνα.

Στα παιχνιδια ακομα 60c δεν εχω φτασει, συνηθως μεχρι 57c.

Η μητρικη δεν εχει καθολου θεμα σε εμενα γυρω στους 40 βαθμους ειναι τωρα. εκτως απο NB που φτανει τους 55 με τις ζεστες.

Ειναι πολυ ζεστο σοκετ για αυτο θελει καλο κουτι, παλια ειχα cosmos 2 αλλα το πουλησα, αν και το 540 δεν ειναι χειροτερο οσον αφορα το airflow.

Δημοσ.

post-205595-0-80766900-1403030093_thumb.jpg οριστε απο εμενα τωρα!με ανοιχτο το πλαινο κιολας!!βεβαια τωρα κονβερταρω μια ταινια!!α ξεχασα να αναφερω πως το συστημα φιλοξενιτε σε ενα corsair 600t 

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες σου,τουμπανο το μηχανημα

δεν ξερω ρε φιλε !μην ξεχνας εχω ανοιχτο το πλαινο!! παντως πχ στο battlefield σβηνει το ριμαδι :P

Δημοσ.

attachicon.gifΧωρίς τίτλο.jpg οριστε απο εμενα τωρα!με ανοιχτο το πλαινο κιολας!!βεβαια τωρα κονβερταρω μια ταινια!!α ξεχασα να αναφερω πως το συστημα φιλοξενιτε σε ενα corsair 600t 

Καπως δυσκολο να κανεις convert και να εχεις 58 βαθμους. Οι 58 βαθμοι ειναι idle εκτως και αν εχεις αζωτο τοτε παω πασο :devil:

Δημοσ.

Καπως δυσκολο να κανεις convert και να εχεις 58 βαθμους. Οι 58 βαθμοι ειναι idle εκτως και αν εχεις αζωτο τοτε παω πασο :devil:

στο ΝΒ κοιταξες φιλε μου?δεν μιλαω για την cpu!και ναι εκανα ταινια εκεινη την ωρα και χωρις αζωτο παρακαλω !!! 

Δημοσ.

στο ΝΒ κοιταξες φιλε μου?δεν μιλαω για την cpu!και ναι εκανα ταινια εκεινη την ωρα και χωρις αζωτο παρακαλω !!! 

Οχι, για την θερμοκρασια του επεξεργαστη σου μιλαω. Αστο τωρα το ειδα με movie maker εισαι lol, και εισαι στα 3,2 οποτε λογικο.. Νομιζα ειχες OC στα 4 και το εκανες με vegas/cpd..

Δημοσ.

Οχι, για την θερμοκρασια του επεξεργαστη σου μιλαω. Αστο τωρα το ειδα με movie maker εισαι lol, και εισαι στα 3,2 οποτε λογικο.. Νομιζα ειχες OC στα 4 και το εκανες με vegas/cpd..

οχι οχι το εχω στοκ προς το παρον!!convert εκανα με το προγραμμα της Xilisoft

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...