sacram73gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Σωβινιστικα γουρούνια ..!!!ολοι απο τους παίχτες εώς τους προγραμματιστες..!!ετσι κρατιέμαι να μην το ποσταρω στο φαρμβιλ και να σας πω εγω μόλις κοπεί το κλαρινακι και το κοκο για ποτε φτιάχνονται οχι 700 αλλά 7000 σκελετικοι συνδυασμοί ..!!! Sent from my iPad using Insomnia
songless_bird Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 αφηστε τις σκελετικες δομες κλτ κτλ κτλ , βαλτε BOOBIES Ισως το προβλημα ειναι τα boobies physics. Ειναι και δυο τα ατιμα 3
Dark Scizor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Αφού το ανανεωμένο μοντέλο της Aveline υπάρχει από το DLC του Black Flag, δε θα μπορούσαν να το κάνουν απλώς import και να του πετάξουν πάνω ό,τι texture τους βολεύει; Δεν είναι ότι κάθονται και επανεφευρίσκουν το τροχό με κάθε νέο παιχνίδι άλλωστε... Εξελίσουν τη μηχανή τους, προσθέτουν animations για κάποιες έξτρα κινήσεις ή σημεία σκαρφαλώματος και στήνουν τις αποστολές. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2014 από Dark Scizor
gogosst Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Θέλει αρκετή δουλειά επειδή μάλλον οι προγραμματιστές του παιχνιδιού έχουν καιρό να δουν η να πάνε με γυναίκα.( κακία ) 4
billxl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τέλος, ο Jean-Max Morris, καλλιτεχνικός διευθυντής του Remember Me, ενός παιχνιδιού με γυναίκα πρωταγωνίστρια, αποκαλύπτει πως έλαβε πληροφορίες από πιθανούς εκδότες αναφερόμενοι στο γεγονός πως παιχνίδια με γυναικείο κεντρικό χαρακτήρα δεν σημειώνουν μεγάλες πωλήσεις. Σαχλαμάρες! Ένα έχω να πω: Tomb Raider! New Lara 1
wazzaa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 LOVE LOVE LOVE!!!! TOMB RAIDER!!!!Θα γελάσετε με εμένα, αλλά αυτή η σκηνή την έβλεπα στο ύπνο μου συνεχώς αφού το τερμάτισα το 2 όντας 10 χρονών. Τώρα που την βλέπω, γελάω με τα γραφικά που μου άρεσαν αλλά τότε(όσοι το είχατε παίξει) ξέρετε ότι δεν έκανε καθόλου αίσθηση.....
KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σαχλαμάρες! Ένα έχω να πω: Tomb Raider! New Lara not young enough. 1
Atzamestatos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 κοψτε τις βλακειες με τα λαπτοπ εχω turbo x με i5 6gb ram και 2gb 640m και παιζω το black flag στο high με κομμενα τα allias sta 2x αντι για 8 που και που τα βαλα μεγαλη διαφορα δεν ειδα Ναι, σα το φιλο μου που πηρε laptop και μου πιπιλαγε τα αυτια οτι επαιζε το farcry 3 σε full hd ολα τερμα. Πηγα σπιτι του και δακρυσα απο τα 15 fps. Τωρα, αν δεν σε ενοχλουν, μαγκια σου και σε ζηλευω, και γω θα θελα να μην με ενοχλουν, για να μου μεναν τα 180 ευρω για την 7870 στη τσεπη αλλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα