Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοψτε τις βλακειες με τα λαπτοπ εχω turbo x με i5 6gb ram και 2gb 640m και παιζω το black flag στο high με κομμενα τα allias sta 2x αντι για 8 που και που τα βαλα μεγαλη διαφορα δεν ειδα

1)σε ιντελ και nvidia τα AC τρεχουν καλυτερα

2)παιζεις στο high ενω υπαρχει και ultra

3)παιζεις πιθανοτατα σε 1366Χ768-καμια σχεση με τα 1080p που συζηταμε.

φιλικα παντα.

• Like 3
Δημοσ.

ναι ρε συ, ανετα το παιζεις, αφου το λαπτοπ σου εχει για επεξεργαστη εναν 404 not found, την 404 not found για καρτα γραφικων, και 404 not found gb ram

περα απο την πλακα, εαν δεν εχεις σκασει 1000αρικο+ για λαπτοπ του 2014 δεν νομιζω να στο παιζει, αν θες pc games επρεπε να παρεις σταθερο

ενας φιλος μου εδωσε 1200 ευρω για ενα λαπτοπ το 2012 και με το ζορι παιζει league of legends, τα βαζει ολα στο low γιατι τραβαει throttle ο επεξεργαστης οταν φτανει τους 100 βαθμους. δεν εχει τριπες το λαπτοπ για να παίρνει αερα, χειροτερο λαπτοπ δεν μπορουσε να διαλεξει. αν επερνε σταθερο τοτε σε αυτα τα λεφτα θα επαιζε σημερινα games στα max οχι το lol σε low..

για gaming σταθερο και παλι σταθερο,

αντε παιρνεις και κανα low budget laptop για κανα ελαφρι παιχνιδι για να παιζεις για καμια ωρα στο εξοχικό

εγω εχω ενα turbo x το οποιο το πηρα 700 ευρω (καινουργιο) με i7 και την 635M. βεβαια δεν το σηκωνει σε τερμα αναλυση αλλα σε μετρια αναλυση με ολα τα εφε στο ultra δεν εχει θεμα και παει με 27-30 fps. ειναι με διαφορα τα καλυτερα 700 ευρω που εχω δωσει για υπολογιστη (και δουλευει 24ωρο 14 μηνες τωρα) στα περισσοτερα παιχνιδια δεν εχει καν θεμα.

τα turbo x βεβαια ειναι εξαιρεση αφου η θα σου βγουν καλα ή μαπα (αν και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε θεμα σε βαθμο που αρχιζω να αναρωτιεμαι πως τους φερονται ολοι οι αλλοι και εχουν θεματα). η ποιοτητα του εξωτερικα βεβαια ειναι μεγαλη μαπα και τα πληκτρα καπως... ψευτικα, αλλα μιας και ασχολουμαι με προγραμματισμο και ζουν ακομα, μαλλον δεν εχει θεμα ουτε εκει. και πριν πει καποιος για 1080p ας κοιταξει ποσο προς τα πανω πανε οι τιμες σε laptop που εχουν και gaming καρτα, και i7, και 1080p, απλα δεν αξιζει. (εξαλλου και στο desktop την οθονη την πληρωνεις ξεχωριστα και αν πει καποιος για συνδεση με τηλεοραση, εγω ειμαι 10 χρονια χωρις τηλεοραση γιατι την θεωρω αχρηστη)

αν δεν υπηρχαν τα turbo x, οντως τα λεφτα που θα ηθελε καποιος για gaming laptop θα ηταν τραγικα και δεν μπορουν να συγκριθουν με ενα desktop.

Δημοσ.

Ubisoft είσαι γτπ όσον αφορά τα παιχνίδια σου στο PC. Παλιοκονσολες κρατατε πίσω το gaming.

30 fps κολλημένα δηλαδή;

Δημοσ.

Το tomb raider παντως μια χαρα πουλησε που εχει κυριο χαρακτηρα γυναικα.Θα μου πεις ειναι η Λαρα αλλα και παλι.

• Like 2
Δημοσ.

Ubisoft είσαι γτπ όσον αφορά τα παιχνίδια σου στο PC. Παλιοκονσολες κρατατε πίσω το gaming.

δεν φταινει 100% οι κονσολες φιλε μου.

Δες πχ Tomb Raider οπως αναφερθηκε,δεσ Max payne 3,δες Hitman absolution.

Απλα δεν δινουν σημασια στα pc οι υπολοιποι σχεδον,σου λενε θα παρουμε τα λεφτακια μας απ τις κονσολες κ ασε τους αλλους να παρουν καμια 780ti μπας και παιξουν τον τρομερο μας κωδικα.

Δημοσ.

<p>κοψτε τις βλακειες με τα λαπτοπ εχω turbo x με i5 6gb ram και 2gb 640m και παιζω το black flag στο high με κομμενα τα allias sta 2x αντι για 8 που και που τα βαλα μεγαλη διαφορα δεν ειδα</p>

Αστα σάπια και δειξε fps και θερμοκρασία.

Επισης να σε δω σε κανα χρόνο που θα παρει φωτιά το λαπιτοπι σου.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 4
Δημοσ.

οσο για τη ubi,εγω που εχω παρει ΟΛΑ AC απο την αρχη νομιμα και ωραια και pre-orders κλπ κλπ,μετα το Watch_Dogs την γραφω στα τετοια μου και τελειωνει η ιστορια.

Ας παραδεχτουν οτι δεν ξερουν η δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να βγαζουν παιχνιδια για pc να τελειωνει το θεμα.

Με GTX 480 o/ced, i7 960 στα 4.2Ghz και 6 γιγα ραμ παίζω watch dogs σε 1080p, σε high (αντι για ultra) με txaa για φίλτρο και fps σταθερά πάνω από 30. Δηλαδή με PC 4 χρόνων παίζω μια χαρά watch dogs.

Εδώ στις τελευταίες κονσόλες με καλύτερο hardware τρέχει στα 900p και 792p και είναι αρκετά κατώτερο από ultra στο pc. Δεν είναι μόνο το optimization. Το open world θέλει ισχύς...

Δημοσ.

Εμένα ρε παιδιά δεν με πειράζει και σε Low-Normal Settings να το παίζω :P

Πάντως πιστεύω πως δεν θα είναι τόσο βαρύ όσο ακούγεται...

Το laptop μου έχει i3 2328M 2,2GHz και μια nVidia 740M 1GB και σηκώνει BF4 σε κάτι ενδιάμεσο σε Normal και High με 30-50 FPS και Battlefield 3 στα Ultra :) Επίσης η κάρτα μου είναι ελαφρά πιο δυνατή από του φίλου που είπε ότι σηκώνει το Black Flag σε High :)

Δεν ξέρω το Unity σε τι Settings θα το παίζω αλλά πιστεύω το σηκώνει

Δημοσ.

Αστα σάπια και δειξε fps και θερμοκρασία.

Επισης να σε δω σε κανα χρόνο που θα παρει φωτιά το λαπιτοπι σου.

Sent from my iPhone using Insomnia

27-35 fps παιζει, καλα παει παντος για mobile καρτουλα (εγω θα προτιμουσα να το επαιζα σε low και 60 fps παρα high και ~30fps

τωρα θερμοκρασιες, αυτο ειναι αλλο μυστήριο

Δημοσ.

Με Asus Rog G75vx (i7 στα 3.2 , 12gb ram, gtx 670mx 3gb gddr5) το black flag το τρέχω άνετα όλα ultra maxxed out 1080p.

Το λάπτοπ αγορασμενο 1.200€ απο επισημο reseller στην Βουλγαρία. Δεν θέλω να φαντάζομαι ποσο έκανε εδώ.

Αν δεν ηταν ανάγκη να πάρω λάπτοπ βέβαια τα λεφτά θα πήγαιναν σε σταθερό. Ακόμα και μάπα να τον στησεις είναι πολύ ευκολο να τον αναβαθμισεις,κάτι που στο λάπτοπ δύσκολα γινεται. Αν και στο συγκεκριμένο μπορείς

• Like 2
Δημοσ.

Εγω τι να πω τωρα για αυτο το game. Οτι εχει γινει το βαρετο που προτιμώ να παιζω παιχνιδια στο facebook. 

Οτι εγινε τοσο κουραστικο το gameplay του που ενω ειχα τρελα με αυτο το game, εχω ολα τα cd γνησια για συλλογη δεν μου κανει αισθηση ουτε το trailer να δω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...