mary Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Στο επόμενο παιχνίδι της σειράς Assassin's Creed δε θα υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί γυναικείος χαρακτήρας γιατί "θα διπλασίαζε" τη δουλειά των προγραμματιστών όπως ανακοίνωσε στέλεχος της Ubisoft.Όπως ανέφερε στο VideoGamer ο James Therien, τεχνικός διευθυντής της Ubisoft, οι γυναίκες δολοφόνοι ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό στα σχέδια της εταιρείας αλλά περικόπηκαν ως αποτέλεσμα περαιτέρω συγκέντρωσης και ολοκλήρωσης της παραγωγής του παιχνιδιού. Παράλληλα επισήμανε πως ένας γυναικείος χαρακτήρας είναι ουσιαστικά ένα εξ' ολοκλήρου νέο animation, ενώ για να υπερασπιστεί την απουσία τέτοιου χαρακτήρα, ανέφερε πως δεν ήταν ζήτημα επιλογής ή φιλοσοφίας. Παρ'ότι, σύμφωνα με τον Bruno St. Andre της Ubisoft, οι γυναικείοι χαρακτήρες ήταν αγαπητοί, η παρουσία τους και μόνο θα απαιτούσε περισσότερα από 8000 νέα animations βασισμένα σε νέα σκελετική δομή. Το Assassin's Creed: Unity λαμβάνει χώρα στη Γαλλική Επανάσταση, επιτρέποντας στους παίκτες να λάβουν μέρος σε αποστολές αποτελούμενες από 4 άτομα, με κεντρικό χαρακτήρα τον Arno Dorian, και τους υπόλοιπους ως δολοφόνους συμπαίκτες. Αυτός ήταν ο λόγος μη ανάπτυξης γυναικείων χαρακτήρων, καθώς ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ο Arno και δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το παιχνίδι σύμφωνα με συνέντευξη του Alex Amancio στο Polygon. Μερικά από τα πιο πετυχημένα στούντιο είναι σε διαμάχη όσον αφορά την εκπροσώπηση των φύλων στα βιντεοπαιχνίδια. Ο Dan Houser της Rockstar Games έθιξε το γεγονός πως κανένας από τους τρεις χαρακτήρες στο Grand Theft Auto V ήταν γυναίκα λέγοντας πως το κλειδί στην όλη υπόθεση είναι η αρρενωπότητα. Ο Chris Perna, καλλιτεχνικός διευθυντής για το Gears of War και προγραμματιστής της Epic Games, δηλώνει πως παιχνίδια με γυναικείους χαρακτήρες σε κύριο ρόλο είναι δύσκολο να υποστηριχθούν όσον αφορά τις πωλήσεις. Τέλος, ο Jean-Max Morris, καλλιτεχνικός διευθυντής του Remember Me, ενός παιχνιδιού με γυναίκα πρωταγωνίστρια, αποκαλύπτει πως έλαβε πληροφορίες από πιθανούς εκδότες αναφερόμενοι στο γεγονός πως παιχνίδια με γυναικείο κεντρικό χαρακτήρα δεν σημειώνουν μεγάλες πωλήσεις. Η Ubisoft είχε ορίσει το 2012 την Aveline de Grandpré σα κεντρικό χαρακτήρα στο Assassin's Creed III: Liberation αλλά οι αντιδράσεις των fans ήταν έντονες με μερικούς να αναρωτιούνται πως μεγάλες παραγωγές με εκατοντάδες εργαζομένους δε μπορούν να διαθέσουν πόρους για τη δημιουργία γυναικείων χαρακτήρων και με άλλους να βρίσκουν αστεία τη περιορισμένη φαντασία της Ubisoft για το γυναικείο φύλο. Site: TheVerge
Mitsos_The_Great Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Από δω και πέρα όταν βάζουμε παιχνίδια της Ubi στο PC μας, θα κλαίνε οι κάρτες γραφικών... 14
Donacgreece Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τελικά δεν έχω καταλάβει. Θα μπορεί να παιχτεί όλο το στόρι με Co op; η κάποιες αποστολές;
kospetros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 αφηστε τις σκελετικες δομες κλτ κτλ κτλ , βαλτε BOOBIES 29
Δημοφιλής ανάρτηση genti7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καταρχην χρειαζεται 16πυρινο i7 επεξεργαστη για να μπορεσει να καταλαβει μια γυναικα. Παλι τα κερατα μας σε αναβαθμισεις θα δινουμε.... 37
panos6556 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Θα περιλαμβάνει και το πως σκέφτονται οι γυναίκες για αυτό θα είναι και πολύ βάρη 2
NiceGuyGeorge Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καταρχην χρειαζεται 16πυρινο i7 επεξεργαστη για να μπορεσει να καταλαβει μια γυναικα. Παλι τα κερατα μας σε αναβαθμισεις θα δινουμε.... Οτι και να βαλεις μπροστα σε μια γυναικα ολα θα φαινονται σαν Windows Millenium. 2
Gameboys Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Για να το παίξω στο λάπτοπ μου που το έχω χρυσοπληρώσει δεν παίζει φαντάζομαι... 1
hackerW32 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Για να το παίξω στο λάπτοπ μου που το έχω χρυσοπληρώσει δεν παίζει φαντάζομαι... ναι ρε συ, ανετα το παιζεις, αφου το λαπτοπ σου εχει για επεξεργαστη εναν 404 not found, την 404 not found για καρτα γραφικων, και 404 not found gb ram περα απο την πλακα, εαν δεν εχεις σκασει 1000αρικο+ για λαπτοπ του 2014 δεν νομιζω να στο παιζει, αν θες pc games επρεπε να παρεις σταθερο ενας φιλος μου εδωσε 1200 ευρω για ενα λαπτοπ το 2012 και με το ζορι παιζει league of legends, τα βαζει ολα στο low γιατι τραβαει throttle ο επεξεργαστης οταν φτανει τους 100 βαθμους. δεν εχει τριπες το λαπτοπ για να παίρνει αερα, χειροτερο λαπτοπ δεν μπορουσε να διαλεξει. αν επερνε σταθερο τοτε σε αυτα τα λεφτα θα επαιζε σημερινα games στα max οχι το lol σε low.. για gaming σταθερο και παλι σταθερο, αντε παιρνεις και κανα low budget laptop για κανα ελαφρι παιχνιδι για να παιζεις για καμια ωρα στο εξοχικό 7
damoclesword Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πάντως όσες κοπέλες προσπάθησα να πείσω να παίξουν Assassin's Creed (όχι το Liberation βέβαια, να πω την αλήθεια), καμία δεν ενθουσιάστηκε. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Ίσως αν έβγαζαν ένα Assassin's Sims να είχε περισσότερο ενδιαφέρον γι' αυτές! 1
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πάντως όσες κοπέλες προσπάθησα να πείσω να παίξουν Assassin's Creed (όχι το Liberation βέβαια, να πω την αλήθεια), καμία δεν ενθουσιάστηκε. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Ίσως αν έβγαζαν ένα Assassin's Sims να είχε περισσότερο ενδιαφέρον γι' αυτές! εχω κοπελα φιλη η οποια εχει τερματισει μεχρι και το brotherhood και ξεκινησε το 3 αλλα το σταματησε λογω των ναυμαχιων και του οτι το λαπτοπ(Ναι)της δεν το πολυσηκωνε. αφου ξεκινησε με το AC2,αποφασισε και ΑΓΟΡΑΣΕ ολη τη σειρα απο την αρχη και τα επαιξε νομιμα. μεχρι και gamepad πηρε οσο για τη ubi,εγω που εχω παρει ΟΛΑ AC απο την αρχη νομιμα και ωραια και pre-orders κλπ κλπ,μετα το Watch_Dogs την γραφω στα τετοια μου και τελειωνει η ιστορια. Ας παραδεχτουν οτι δεν ξερουν η δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να βγαζουν παιχνιδια για pc να τελειωνει το θεμα.
marab0y Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 κοψτε τις βλακειες με τα λαπτοπ εχω turbo x με i5 6gb ram και 2gb 640m και παιζω το black flag στο high με κομμενα τα allias sta 2x αντι για 8 που και που τα βαλα μεγαλη διαφορα δεν ειδα 1
wazzaa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 αφηστε τις σκελετικες δομες κλτ κτλ κτλ , βαλτε BOOBIES ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Λοιπόν αυτό ήτανε κουφό που άκουσα από την Ubisoft αλλά τουλάχιστον βρήκε δικαιολογία... Ας μάθουνε να τα βγάζουνε σωστά με άνδρες και μετά πάνε στις γυναίκες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα