allaboutjazz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Γεια σας , όπως εχω ξαναπει πριν λιγες μερες στο forum , το καλο λαπτοπ (windows7)μου εκλεισε και εχω μεινει με ενα 10κιλο xp windows λαπτοπ το οποιο σερνεται αλλά αλλο θεμα ειναι αυτο.Στην ουσια λοιπον αυτο που θελω να ρωτησω είναι πως να επιχειρήσω να κάνω αγορες με paypal και να μην φοβαμαι ή όχι?Απο το λαπτοπ με τα xp εννοειται αναφερομαι.
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τσέκαρε πρώτα αν έχει ιούς και αν είναι καθαρό μην αγχώνεσαι. Φαντάζομαι ότι φοβάσαι επειδή έχει λήξει η υποστήριξη για τα ΧP και δε βγάζουν πλέον security patches;
allaboutjazz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ξερω γω επειδη ειναι παλιο..δεν νομιζω να εχει κατι τουλαχιστον απο τις σαρωσεις που βλεπω..Οποτε να μην φοβαμαι;Βασικα παλι το chrome χρησιμοποιω και σε αυτο το λαπτοπ οπότε δεν εχει σημασία ποια εκδοση windows εχει ο υπολογιστης σωστα;Ευχαριστω κ για τις απαντησεις! Επισης γιατι οι ωρες στις απανησεις του καθενος είναι λανθασμένες;;συγκεκριμενα 1 ωρα μπροστα;Εγώ φταιω η το site?
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Σε μένα φαίνονται σωστά οι ώρες. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού στο insomnia, Θα πρέπει η χρονική ζώνη να είναι GMT+2 με ενεργοποιημένο τον αυτόματο εντοπισμό DST. 1
ramarg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Σε μένα φαίνονται σωστά οι ώρες. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή και τις ρυθμίσεις του λογαριασμού στο insomnia, Θα πρέπει η χρονική ζώνη να είναι GMT+2 με ενεργοποιημένο τον αυτόματο εντοπισμό DST. Eδώ δεν είμασταν σίγουροι για την ασφάλεια των XP οταν ειχαν υποστηριξη.Τωρα δεν βαζουμε το χερι μας στη φωτια. Καταρχας τι επαθε το αλλο με τα 7? Μηπως μπορουμε να σε βοηθησουμε να το φτιαξεις. _________ Οσο για το παλιο.Τι hardware εχει πανω ? Τι μαρκα ειναι το λαπτοπ &μοντελο? Εγκατασταση windows ξερεις να κανεις για να του περασεις τα γνησια 7 για σιγουρια ?
allaboutjazz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Το χαλασμένο ειναι sony vaio της σειρας e κατι, και εχει φτυσει αιμα..!Και απο την κακη μεταχειριση μου δηλαδη μου εχει πεσει γυρω στις 15 φορες απ'το κρεβατι και η τελευταια ηταν μαλλον η μοιραια γτ αρχιζε να χανει σε ταχυτητα και ανταποκριση με αποτελεσμα να το στειλω θεσ.σε εναν και καλα ειδικο μας πηρε κ 100ευρω κ ειπε πως ηταν σπασμενη μητρικη.ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ και αναστηθει μετα απο ''παρεμβαση'' 3 ή 4 φορες.Με την τελευταια φορα να μου λεει (οχι ο ιδιος) οτι ειχε προβλημα με κατι που παρεμβαινει στην σωστη κυκλοφορια του ρευματος(δεν θυμαμαι πως το πε)Εχω βαρεθει να το πηγαινω απο εδω και απο εκει, συν του οτι δεν νομιζω να καταλαβαινουν το προβλημα και να το αναλαβουν πληρως..Επισης εννοειται πως οταν ηταν ζωντανο δεν το κουνουσα ουτε το απενεργοποιουσα.Λυπαμαι βεβαια γτ ειναι ωραιο λαπτοπ και μου βγηκε καλο αλλα τι αλλο μπορω να κανω που να μην κοστιζει.. Λοιπον το παλιο είναι toshiba λιγικα σχετικα απο τα πρωτα μοντελα πιστευω γτ ειναι παρα πολυ παχυ κ βαρυ.Για το ποσο μου αρεσουν τα xp το ειπα πανω.Πραγματικα οποιος μπορει κ εχει την υπομονη να τα χειριζεται ..εχει προβλημα!Οσο για την εγκατασταση των 7 ειμαι ασχετη με αυτη την διαδικασια και θα εξακολουθω να ειμαι γτ μονο με την ιδεα κουραζομαι ασε που δν με ενδιαφερουν καθολοθου οι οποιες αλλαγες στο συγκεκριμενο λαπτοπ- εχει και γερμανικο πληκτρολογιο πανω σε ολα τα αλλα! Πάντως γτ να μην είναι ασφαλες;Ενταξει δεν λεω εντελως..(αν αυτο γινεται) ουτε στο καινουριο δεν θα ηταν 100% ασφαλες.Ετσι και αλλιως chrome χρησιμοποιω αυτο δν εχει σημασία;;; Ευχαριστω για την απαντηση....που ελπιζω να δωσεις
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δε νομίζω να είχε δίκιο σε αυτά που σου είπε. Πιο πολύ για θέμα με το σκληρό δίσκο ακούγεται. Αν λειτουργεί ακόμα δοκίμασε να κάνεις έναν έλεγχο με το HDSentinel για την υγεία του δίσκου (καλό θα ήταν να μη φάει κι άλλη σαβούρα όσο το κάνεις αυτό ).
allaboutjazz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μπα δεν νομιζω γτ αφου δεν γινοταν κατι του ειπα αν το θελει να το παρει για ανταλλακτικα και να μου δωσει 50-60 ε για τον σκληρο αφου τα υπολοιπα ειναι λιγο πολυ κατεσταμενα ...Λιγα δεν ειναι τα λεφτα;;Ωσ διακοσμητικο ενα 30 δεν θα πιανει?ειναι ωραιος! Αυτος ειπε 50 -60 ευρω οχι εγω Και σε εναν αλλο πιο ξακουστο...(για την εκμεταλευση και ασχετοσυνη του) εκτοε απο τα 600 ευρω που μου ειπε να δωσω για να το στειλει στην σονυ μου ειπε, επειδη με ειδε να παθαινω ανακοπη καρδιας, οτι μονο ο φορτιστης κανει 200ευρω!!!! Αν ειναι δυνατον δεν το πιστευω Eχε γεια! Αραγε κυκλοφορουν ξανα παλια μοντελα sony?
ramarg Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μπα δεν νομιζω γτ αφου δεν γινοταν κατι του ειπα αν το θελει να το παρει για ανταλλακτικα και να μου δωσει 50-60 ε για τον σκληρο αφου τα υπολοιπα ειναι λιγο πολυ κατεσταμενα ...Λιγα δεν ειναι τα λεφτα;;Ωσ διακοσμητικο ενα 30 δεν θα πιανει?ειναι ωραιος! Αυτος ειπε 50 -60 ευρω οχι εγω Και σε εναν αλλο πιο ξακουστο...(για την εκμεταλευση και ασχετοσυνη του) εκτοε απο τα 600 ευρω που μου ειπε να δωσω για να το στειλει στην σονυ μου ειπε, επειδη με ειδε να παθαινω ανακοπη καρδιας, οτι μονο ο φορτιστης κανει 200ευρω!!!! Αν ειναι δυνατον δεν το πιστευω Eχε γεια! Αραγε κυκλοφορουν ξανα παλια μοντελα sony? Mην ακους τους τσαρλατανους...Με τις τιμες που δινουν επρεπε να υπαρχει μια υπηρεσια προστασιας καταναλωτη απο υπερκοστολογηση και αισχροκερδεια..Τιποτα απο ολα οσα σου ειπαν δεν ισχυει..Αν ειναι να το στειλεισ στη σονυ δεν χρειαζοταν να στο πει αυτος... Εκτος των αλλων η σονυ εχει αθλιο αθλιο σερβις. Προφανως ο τυπος θελησε να στο παρει 50ευρω για να σε πιασει κοροιδο...Ενα πραγμα θα σου πω..Καθε μικρο εξαρτημα μεσα στο λαπτοπ βγαινει 30-50 ευρώ..Οσο μαλιστα γινεται παλαιοτερη η σειρα τοσο πιο σπανια δυσευρετα και ακριβα γινονται τα εξαρτηματα ! Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια..Μην κανεις καμια κινηση..Ειδικα την σειρα Ε την ξερω απεξω..Απο τις καλυτερες σειρες που εχει βγαλει η σονυ και απο τις πιο ανθεκτικες.. Σε ενδιαφερει να το φτιαξεις ? Υπάρχει η δυνατότητα γι αυτό σου λέω.. __________________ Θελω να μου δωσεις ακριβεις αριθμους μοντελων και απο τα 2. Παντα να ξερεις οτι ενας φορητος ειναι ζωντανος μεχρι αποδειξεως του αντιθετου..Μπορει στο vaio απλά να χαλασε ο σκληρος απο τοσες πτωσεις..
allaboutjazz Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Sony vaio VPCEE3E1E το ιδιο με την φωτο ειναι.Να σημειωσω πως στον τελευταιο που το πηγα ηταν γενικα καλος ο ανθρωπος αλλα δν ειμαι σιγουρη για το ποσο ειδικος ειναι.Γιατι μου ειχε πει πως τον ''εψαξε' λιγο και του ψιλοανοιγει! Εγω ξερω οτι ή ανοιγουν ή δεν ανοιγουν καθολου.Οπότε πιστευω πως γινεται και οντως εχω ακουσει απο πολλους να λενε οτι δεν ειναι καλα τα sony και απορω... γτ εμενα μου βγηκε παρα πολυ καλο παρ'ολα τα χτυπηματα που ειχε φαει...Δεν νομιζω να μπορω να το κανω χωρις λεφτα, αν και εχω δυο γειτονες που ναι μεν δεν σπουδασαν πανω σε αυτο αλλα μου δινουν την εντυπωση οτι ξερουν περισσοτερα απο τους ''pro''.Μαλιστα την τελευταια φορα το εδωσα σε εναν απο αυτους κ μου ειπε οτι δεν μπορεσε να κανει κατι αλλα οταν πηγα σπιτι για να το κλαψω ειπα πριν το βαλω στην τσαντα, ας δοκιμασω αν ανοιγει κ ανοιξε!Ντρεπομαι να το ξαναπαω ομως τον εχω πριξει. Το toshiba δεν ξερω δεν γραφει κατι πανω του μονο το satellite.Δεν με ενδιαφερει να κανω κατι πανω του τωρα γτ βαριεμαι.Αυτο που με ενοχλει πανω του ειναι οτι δεν μπαινει τουιτερ ενω οι ωρες μου ειναι σωστες και ειδα κ το απορρητο αλλα τιποτα.Κανει κατι θορυβους οταν σταματανε τα ανεμιστηρακια σαν γουργητο.Αλλα ενταξει. Το θεμα ειναι να δωσω ολοκληρο υπολογιστη για το πολυ 60 ευρω;;Ειπα βεβαι οτι μητρικη λογικα δεν θα ειναι καλη οπότε ειναι εκτος ποσου μαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα