cjune82 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα! Είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να ανοίξω κάποιο θέμα και έχω μια αμφιβολία αν διάλεξα την σωστή ενότητα. Πρόσφατα αγόρασα τα creative soundblaster tactic3d rage usb ακουστικά και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Κατέβασα το software packet από το site της εταιρίας για το συγκεκριμένο προιόν, το οποίο περιέχει drivers,control panel και την εφαρμογή alchemy.Όταν προσπαθώ να το εγκαταστήσω μου ανοίγει ένα παραθυράκι το οποίο κάνει την εγκατάσταση μόνο των drivers.Μετά από αυτο, θα έπρεπε να μου ανοίγει ο wizard για να συνεχίσω την εγκατάσταση του control panel και του alchemy, πράγμα που δεν συμβαίνει. Το software είναι συμβατό με τα windows 7 homepremium 64bit που έχω.Δοκίμασα σε άλλον υπολογιστή με το ίδιο λειτουργικό και εκεί εγκαταστάθηκε κανονικά .Δοκίμασα επίσης να αλλάξω συμβατότητα σε XP sp2 που προτείνει η αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας αλλά τίποτα.Οι drivers του υπολογιστή είναι ενημερωμένοι.Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα hardware. Συγνώμη για το δακρύβρεχτο και μακροσκελές θέμα. Ευχαριστώ,Μωυσης
micos000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε με 'δεξί κλικ->εκτέλεση ως διαχειριστής'.
cjune82 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Το έχω δοκιμάσει όμως και δεν έγινε τίποτα.
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Έλεγξε μήπως σε κόβει το antivirus. Απενεργοποίησε το προσωρινά και ξαναδοκίμασε. Επίσης, όταν τρέχεις έναν installer συνήθως αποσυμπιέζεται σε έναν προσωρινό φάκελο (temp) και μετά από εκεί τρέχει το setup. Πάτα WINDOWS+R και δώσε %temp% (μαζί με τα % μπρος και πίσω) και πάτα enter. Σβήσε τα πάντα από εκεί μέσα και τρέξε τον installer. Δες αν μέσα στον temp σου δημιούργησε νέο φάκελο με αρχεία. Αν ναι αντέγραψε τον στην επιφάνεια εργασίας ή όπου σε βολεύει και δες μήπως έχει μέσα κάποιο setup ή ξεχωριστά τα τρία κομμάτια. EDIT: Κατέβασα τους drivers να δω πως είναι. Λοιπόν, είναι self-extracted. Αν έχεις το winrar ή το 7zip αποσυμπίεσε το πακέτο σε έναν φάκελο όπου σε βολεύει (δεξί κλικ->extract to SBTR_PCUSB...) και μέσα έχει ξεχωριστά το alchemy και το cp ή δοκίμασε να τρέξεις το setup από το audio/setup/setup.exe
cjune82 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ για τις προτάσεις φίλε μου. Δεν χρησιμοποιώ antivirus,έσβησα όπως μου είπες τα πάντα από το temp και έτρεξα τον installer.Δεν εμφανίστηκε κανένας φάκελος στο temp. Την δεύτερη φορά ακολούθησα την πρόταση της αποσυμπίεσης.Αυτή τη φορά για κάθε setup που δοκίμαζα(ξεκινώντας απο το audio/setup/setup.exe) μου εμφάνιζε και ένα φάκελο μέσα στο temp ο οποίος ήταν κενός(σύνολο τρεις κενοί φάκελοι).Επιπροσθέτως εμφανιζόταν το παράθυρο με την ένδειξη "το πρόγραμμα δεν εγκαταστάθηκε σωστά"(και στα τρια setup).Επέλεξα την "εγκατάσταση με την χρήση προτεινόμενων ρυθμίσεων" με κανένα,δυστυχώς, αποτέλεσμα. Έστειλα email στην εταιρία και η πρόταση τους ήταν να δοκιμάσω το βήμα που μου πρότεινες με τον φάκελο temp. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παρεμποδίζει την εγκατάσταση των εφαρμογών αυτών στον υπολογιστή μου,καθώς σε άλλον υπολογιστή με το ίδιο λειτουργικό,όπως προανέφερα,εγκαταστάθηκαν επιτυχώς. Ευχαριστω και πάλι.
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αφού δε χρησιμοποιείς antivirus θα πρότεινα έναν έλεγχο-καθαρισμό με το adwcleaner για αρχή και μετά έλεγχο με κάποιο live antivirus (έχουν σχεδόν όλα τα γνωστά av) για να απορρίψουμε την περίπτωση κάποιας μόλυνσης. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα και ο λογαριασμός του χρήστη που έχεις είναι με Ελληνικά γράμματα (π.χ. Κώστας) τότε κάνε ένα νέο λογαριασμό με πλήρη δικαιώματα αλλά με Αγγλικά γράμματα στο όνομα χρήστη (π.χ. cjune) γιατί υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα setup δε λειτουργεί επειδή μπερδεύεται με τα Ελληνικά γράμματα στο path για τον προσωρινό φάκελο (π.χ. C:\users\Κώστας\AppData\Local\Temp). Ακόμα όμως και να μην συμβαίνει αυτό κάνε νέο λογαριασμό διαχειριστή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει στον δικό σου λογαριασμό.
cjune82 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα και πάλι! Δοκίμασα και το adwcleaner και εγκατέστησα το avast που είχα, το οποίο δεν βρήκε τίποτα. Ο λογαριασμός μου είναι ήδη με λατινικούς χαρακτήρες,αλλά παρόλα αυτα δημιούργησα έναν νέο. Το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει. Μήπως είναι θέμα hardware;Διότι ο υπολογιστής είναι παλιός. core2quad,dfi lanparty jr gf9400 t2rs. Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Πολύ περίεργο το όλο θέμα και έχω σχεδόν εξαντλήσει όλες τις ιδέες. Το μόνο που μένει είναι να δεις στη διαχείριση συσκευών μήπως κάτι δεν είναι εγκατεστημένο σωστά. Δες επίσης μήπως στο site της dfi έχει τίποτα drivers για chipset ή usb για το λειτουργικό σου.
cjune82 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Καλημέρα! Σου παραθέτω αυτές τις εικόνες,μήπως βγάζεις κάποιο νόημα. διαχείριση συσκευών : http://imgur.com/xx68jVm συμβατότητα : http://imgur.com/RkksRcf : http://imgur.com/yhDdWuY : http://imgur.com/jHL5Vim Έχω ελέγξει μία μία τις συσκευές ήχου και usb για ενημερώσεις και είναι ενημερωμένες. Μία τελευταία διευκρίνιση:ο δεύτερος υπολογιστής που δοκίμασα έχει τα ultimate και όχι τα home premium που έχω εγώ,εάν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.Όσον αφορά την DFI,το site για τις Lanparty έχει πάψει να λειτουργεί και το μόνο καινούριο που βρήκα ,είναι ένα update στο BIOS. Ευχαριστώ.
brotrainer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αχ φίλε σε νιώθω. Είχα το ίδιο πρόβλημα με drivers Canon Printer-FAX. Το πρόβλημα; Θέμα λειτουργικού. Δεν ξέρω αν είναι αυτό στην περίπτωσή σου, αλλά είναι πιθανό, εφόσον δεν βρίσκεται solution από αυτά που σου πρότεινε ο φίλος.
cjune82 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Θα κάνω ένα format και θα δοκιμάσω με τα ultimate... Σας ενημερώνω με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις και τις ιδέες σας. Καλό απόγευμα!
micos000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω να είναι θέμα home ή ultimate. Κάτι άλλο πρέπει να φταίει αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να εντοπιστεί. Ίσως με το φορμάτ να στρώσει.
cjune82 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα και πάλι! Κάνοντας εκκίνηση του υπολογιστή σε safe mode και προσπαθώντας να κάνω εγκατάσταση των drivers εμφανίστηκε το εξής παράθυρο: http://i.imgur.com/IbeYhgT.jpg?1 Οπότε αυτό που έλεγε ήταν(απ'όσο κατάλαβα) οτι, όσο ήταν απενεργοποιημένο το tuneup utilities 2013 ,δεν μπορούσε να γίνει η εγκατάσταση, διότι είχα απενεργοποιήσει το πρόγραμμα που κάνει εγκατάσταση με το tuneup program deactivator Επιλέγω το start service αλλά δεν είναι δυνατή η εκκίνηση.Κάνω επανεκκίνηση σε κανονική λειτουργία. Ψάχνω να βρω μέσα στο tuneup program deactivator τι προγράμματα έχω απενεργοποιήσει, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς πρόγραμμα ψάχνω και φυσικά δεν βρίσκω τίποτα.Το πρόβλημα όμως είναι οτι ενώ ήταν σε λειτουργία το tuneup πάλι δεν προχωρούσε η εγκατάσταση.Απενεργοποιώ το tuneup και προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση.Αυτή τη φορά ούτε το παράθυρο εμφανίστηκε. Τελικά απεγκατέστησα το tuneup και λύθηκε το πρόβλημα Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας!
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ρε συ, είχες τη μεγάλη αυτή π@π@ροβλ@κί@ το tune up τόσο καιρό και δεν το έλεγες; Τι τις βάζεται αυτές τις χαζομάρες; Ποιο γρήγορο δεν πρόκειται να σας κάνουν το σύστημα, ποιο αργό μπορεί ή μπορεί να το αχρηστέψουν τελείως. Ένα ccleaner είναι αρκετό.
cjune82 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 χαχααχα! Το CCleaner το έχω. Το Tuneup το απεγκατέστησα και από αυτά που μου λες δεν θα το ξαναβάλω. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα