Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα προσπάθησα να συνδέσω τον παλιό μου σκληρό δίσκο.
Τον είχα στο παλιό Pc αλλά λόγο χώρου αποφάσισα να τον βάλω και σε αυτόν.
Τον συνδέω όλα καλά, αφού μπαίνει μέσα κάνει ένα check και κάτι repair που έλεγε, μπαίνει στα windows και μου ζητάει activation. :-(
Το θέμα είναι όμως ότι του έκανα format του παλιού και έβαλα σαν priority να μπαίνει ο ssd με τον οποιό και κάνω Log in μέσα από τα bios. Παρόλαυτά μου ζητάει Activation ενώ το έχω κάνει. :-(
Αυτό είναι το μύνημα που δεχομαι μετά ακριβώς από το σήμα το windows και ακριβώς μόλις, μπει στο Desktop (για αυτό και μπόρεσα να το κάνω print screen) :fear:
AuDCQgD.png
Αυτό το μύνημα παίρνω. Επίσης ότι desktop background και να αλλάξω μόλις κάνω restart το pc μου βάζει το μαύρο.

Ορίστε και εδώ το Activate τον Windows  :mad:
sDbPZnY.png

Τώρα έβγαλα τον δίσκο τον παλιό αλλά και πάλι έχει το ίδιο θέμα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Καμία βοήθεια???

Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας!!! :)

Δημοσ.

Όταν μεταφέρεις σκληρό δίσκο σε νέο PC ή κάνεις μεγάλες αλλαγές σε hardware θα ζητήσει εκ νέου activation. Αυτό με το μαύρο wallpaper θα διορθωθεί μετά το activate. Είναι ένας τρόπος για να σε ενοχλεί η Microsoft μέχρι να το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

AAAA κατάλαβα.... Γιατί αφού το έβγαλα όμως δεν έφυγε??? Θα δοκιμάσω να το κάνω ξανά Activate... Ευχαριστώ....

Edit: Το έκανα και όλα κομπλέ. Ήθελε απενεργοποιήση και ξανα ενεργοποίηση (για όσους καταλάβανε :P )
Δεν δοκιμάζω να ξαναβάλω τον σκληρό γιατί θα μου σπάσει τα νεύρα πάλι τα ίδια.... Στο επόμενο format μπορώ να τοφτιάξω και αυτό... Βλέπουμε.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

Στην αρχή νόμιζα ότι έκανε boot από τα Windows του παλιού δίσκου που πρόσθεσες αλλά τώρα που το ξαναδιάβασα βλέπω ότι τον έκανες format εκείνον και μπήκες από τον SSD που υπήρχε ήδη στο PC. Σε αυτή την περίπτωση δε θα έπρεπε όντως να ξαναζητήσει activation. Κάνε μια προσπάθεια να τα ενεργοποιήσεις αν τα έχεις αυθεντικά αν και στη δεύτερη εικόνα δε φαίνεται ούτε ότι είναι activated ούτε ότι έχεις x μέρες trial, σαν να έχει αφαιρεθεί το WAT (με κάποιο προγραμματάκι ίσως).

• Like 1
Δημοσ.

Oups.... Got me.......

Όπως έκανα και edit πιο πάνω, αυτό ήθελε....
Ξέρω την πολιτική του site για τα σπασμένα, αλλά επειδή σίγουρα κάποιος θα συναντήσει το ίδιο θέμα, για αυτό έγραψα τι χρειάζεται να κάνει....

Ευχαριστώ και πάλι και θέλει να τρεξει το προγραμματακι δυο φορές (restore, remove)

Ευχαριστώ και συγνώμη για την ενόχληση....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...