Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν υπαρχει κατι περισσοτερο να διαβασεις πλεον , η σειρα εφτασε κ ξεπερασε σε μερικα σημεια τα βιβλια οποτε τωρα περιμενεις το επομενο
kirileman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και επειδή διάβασα και την πρόσφατη συνέντευξη, όχι, δεν θα τον δούμε στην επόμενη σεζόν.
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Και επειδή διάβασα και την πρόσφατη συνέντευξη, όχι, δεν θα τον δούμε στην επόμενη σεζόν. Στην επόμενη σεζόν μπορεί να μην τον δούμε αλλά δεν αποκλείεται όπως ήδη έχει ειπωθεί, ότι απο τη στιγμή που δεν είδαμε καμένο πτώμα, άνετα μπορεί να τον αναστήσει η Melissandre με τη βοήθεια του Thoros of Myr ή οι Whitewalkers (αν και αυτό είναι ψιλοαπίθανο) και να εμφανιστεί στην 7η
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ^ Αν δεντον δεις στην επομενη , θα τον δεις στην 7η Αποκλειεται να μην εχει υπογραψει αλλο συμβολαιο , το οτι τα διεψευεσε δεν μου λεει κατι . 2
_hopelesscase_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πολλά και διάφορα στο φινάλε. Δεν βαρέθηκα καθόλου. ερώτηση για Ντάνι Γιατί πέταξε κάτω το δαχτυλίδι; Για να μη δουν οι Ντοθράκι ότι ξαναπαντρέφτηκε; Για Σνόου συμφνώ με τους αποπάνω. Για Στάνις αν και δεν ειδαμε το θανατο του, πιστευω ειναι νεκρος. Δεν θα αφηνε η Μπριεν την εκδικηση να παει στραφι. Και μετά από όλα αυτά που έκανε, ήταν εντελώς παραιτημένος όταν τον ρώτησε αν έχει να κάνει μια τελεταία δήλωση. ¨Ηταν ήδη νεκρός.
Kostasspil Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 ερώτηση για Ντάνι Γιατί πέταξε κάτω το δαχτυλίδι; Για να μη δουν οι Ντοθράκι ότι ξαναπαντρέφτηκε; Φαντάζομαι πως ναι. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα Για Στάνις αν και δεν ειδαμε το θανατο του, πιστευω ειναι νεκρος. Δεν θα αφηνε η Μπριεν την εκδικηση να παει στραφι. Και μετά από όλα αυτά που έκανε, ήταν εντελώς παραιτημένος όταν τον ρώτησε αν έχει να κάνει μια τελεταία δήλωση. ¨Ηταν ήδη νεκρός. Αν δεν δούμε πτώμα, δεν μπορούμε να μαστε σίγουροι 1
dNt^ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πολλά και διάφορα στο φινάλε. Δεν βαρέθηκα καθόλου. ερώτηση για Ντάνι Γιατί πέταξε κάτω το δαχτυλίδι; Για να μη δουν οι Ντοθράκι ότι ξαναπαντρέφτηκε; Για Σνόου συμφνώ με τους αποπάνω. Για Στάνις αν και δεν ειδαμε το θανατο του, πιστευω ειναι νεκρος. Δεν θα αφηνε η Μπριεν την εκδικηση να παει στραφι. Και μετά από όλα αυτά που έκανε, ήταν εντελώς παραιτημένος όταν τον ρώτησε αν έχει να κάνει μια τελεταία δήλωση. ¨Ηταν ήδη νεκρός. Εγώ πιστεύω μήπως τυχόν και την βρουν αυτοί που την ψάχνουν. Γιατί ξέρει ότι θα την ψάξουν. (long shot αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Όσο για τον Stannis, δεν νομίζω να την ικανοποιούσε η εκδίκηση του να σκοτώσει έναν άντρα διαλυμένο. Δεν μου φαίνεται εντάξει. Και δεν ακούγεται ο ήχος ότι τον σκότωσε. Ακούγεται ο ήχος από αυτόν που σκοτώνει ο Ramsay ακριβώς την στιγμή που αλλάζει η σκηνή χωρίς να μας δείχνει τον θάνατό του (αν πέθανε) ακριβώς για να αφήσει cliffhanger.
_hopelesscase_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Όσο για τον Stannis, δεν νομίζω να την ικανοποιούσε η εκδίκηση του να σκοτώσει έναν άντρα διαλυμένο. Δεν μου φαίνεται εντάξει. Και δεν ακούγεται ο ήχος ότι τον σκότωσε. Ακούγεται ο ήχος από αυτόν που σκοτώνει ο Ramsay ακριβώς την στιγμή που αλλάζει η σκηνή χωρίς να μας δείχνει τον θάνατό του (αν πέθανε) ακριβώς για να αφήσει cliffhanger. Δεν μπορω ομως να φανταστω τι εξυπηρετει το να μην εχει πεθανει. Τι αλλο εχει να κανει σε αυτη τη σειρα;
g_alkis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Έτσι όπως πάει, στο τέλος ο Davos θα ανέβει στο θρόνο 5
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν μπορω ομως να φανταστω τι εξυπηρετει το να μην εχει πεθανει. Τι αλλο εχει να κανει σε αυτη τη σειρα; Ας μην ξεχνάμε ότι η Μπριέν έχει συγκεκριμένη αποστολή. (Να σώσει τη Σάνσα) και δεν έχει και πάρα πολλούς συμμάχους γύρω της. Ο Stannis μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμος...αν και ναι πλέον δεν έχει ούτε στρατό, ούτε λεφτά. Πάντως όποιος Major χαρακτήρας έχει πεθάνει στην σειρά, το δείχνει explicitly (χωρίς αμφιβολία) ότι έχει πεθάνει. αααχ Σερσει Θα σε στενοχωρήσω αλλά ήταν body double, το κεφάλι της Cersei πάνω απο άλλο σώμα με CGI 2
g_alkis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Όλο το hype "σκοτώθηκε δεν σκοτώθηκε ο Στάνις" αποδεικνύει γιατί δεν το έδειξε ξεκάθαρα. 12 μήνες αυτό θα συζητιέται. 2
gavros10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Η σειρα ολο παει και μεγαλωνει, το μηνυμα που θελει να περασει ο george r. r. martin το πετυχαινει και εμεις καθομαστε και κλαιμε. Αν θυμαστε περσυ, με το mountain, οταν τον σκοτωσε η μπριεν, τον αφησε εκει και συζηταγαμε 1 χρονο αν πεθανε ή οχι. Δεν μας εδειξαν κατι, μπορει να αναρρωσε και να εγινε αγροτης. Το ιδιο εγινε και παλι με τον stannis. Σε αυτη την τεχνη, το μονταζ ειναι ενα μεγαλο οπλο. Δεν χρειαζεται να στο δειξει για να καταλαβεις τι εγινε. Το πριν και μετα ειναι σημαντικα. Το πριν ειναι ο στρατος του μπολτον να καταπινει αυτον του σταννις, η μελισαντρε να φευγει, η γυναικα του να αυτοκτονει (σε <5 λεπτα ολα αυτα) και το μετα ο ραμσευ να βγαζει το σπαθι του απο ενα πτωμα. Εσεις τι λετε να εγινε.... Ο θανατος του τζον αν και γρηγορος, τον ειχαν χτισει απο την αρχη της σεζον. Το κοντινο στο τελος μου φανηκε σαν να θελουν να τον κρατησουν νεκρο για ολες τις υπολοιπες σεζον. Εκτος και αν κρατησουν το πτωμα και αργοτερα καταφερουν να τον επαναφερουν. Η μελισαντρε και ο... πως τον λενε με τα κομενα δαχτυλα ειναι λιγοι για να σωσουν τον σνοου. Ολοι οι αλλοι ειναι εχθροι εκει μεσα. Το ψιλο ειχα καταλαβει οτι μπορει να τον σκοτωναν επειδη αυτη την εβδομαδα εμφανιστηκε σε ολα τα αμερικανικα talk show. Ο ολλυ εχει σκοτωσει δυο απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες. Rose Leslie σ 'αγαπαω. Ντοθρακι δεν ηταν ολοι αυτοι; Που βρεθηκαν τοσοι πολλοι; Η αρυα τυφλωθηκε σαν τιμωρια για αυτο που εκανε μαλλον... αλλα φανταζομαι οτι θα λειτουργησει υπερ της γιατι θα μπορει να βγαλει πια αυτο το προσωπο και να παρει αλλο που θα βλεπει. Αφου απετυχε στο να γινει "κανενας" τωρα θα αναγκαστει. Αλλη μια ωραια σεζον για τους σταρκ ε; -1, μια χωρις ποδια ή νεκρη ή απολυτα ζωντανη που δεν το βλεπω και μια τυφλη τουλαχιστον με το προσωπο που την ξερουμε. Ο μπεντζεν τελικα ηταν κολπο τουλαχιστον για τωρα και ο μπραν απο του χρονου παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα