lifeowner771 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 To σημερινο επεισοδιο δε μου πολυ αρεσε.Το 8ο μου φανηκε πολυ καλυτερο. Το μονο που αξιζε, ηταν η σκηνη με το κοριτσακι.Κατα τα αλλα και η σκηνη με τους δρακους ηταν meh..
Dreyar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Και εγώ περιμένω να δω αν θα γίνει ο πανικός που είχε γίνει με την Σάνσα Ακόμα δεν έχω καταλάβει τον πανικό και τα σχόλια που δημιουργήθηκαν από την σκηνή του "βιασμού". Εφόσον η κοπέλα είπε το i do έπρεπε να ολοκληρωθεί και ο γάμος.ΤΕΛΟΣ. Όλα τα άλλα σχόλια είναι γελοιότητες για μένα. Τα έχω πάρει ολίγον τι με τα σχόλια που είτε διαβάζω είτε ακούω για αυτή τη σειρά. Ο ένας δεν μπορεί μια σκηνή σεξ, ο άλλος βαριέται το πολύ μπλα μπλα. Πρέπει να καταλάβουμε πως η σειρά κάνει την διαφορά γιατί τα έχει όλα. Από "ξύλο" μέχρι πολιτική ίντριγκα. Αν είναι να μας πλασάρουν και σε αυτή τη σειρά χιλιοειπωμένα κλισέ τι να πω; Όσον αφορά την τελευταία σκηνή της Shireen σε οποιαδήποτε άλλη σειρά ή ταινία στο τέλος θα την έσωζαν. Τα παράπονα που ακούω και διαβάζω για το GoT είναι ο λόγος που την λατρεύω. 9
techm Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τον πανικό και τα σχόλια που δημιουργήθηκαν από την σκηνή του "βιασμού". Εφόσον η κοπέλα είπε το i do έπρεπε να ολοκληρωθεί και ο γάμος.ΤΕΛΟΣ. Όλα τα άλλα σχόλια είναι γελοιότητες για μένα. Τα έχω πάρει ολίγον τι με τα σχόλια που είτε διαβάζω είτε ακούω για αυτή τη σειρά. Ο ένας δεν μπορεί μια σκηνή σεξ, ο άλλος βαριέται το πολύ μπλα μπλα. Πρέπει να καταλάβουμε πως η σειρά κάνει την διαφορά γιατί τα έχει όλα. Από "ξύλο" μέχρι πολιτική ίντριγκα. Αν είναι να μας πλασάρουν και σε αυτή τη σειρά χιλιοειπωμένα κλισέ τι να πω; Όσον αφορά την τελευταία σκηνή της Shireen σε οποιαδήποτε άλλη σειρά ή ταινία στο τέλος θα την έσωζαν. Τα παράπονα που ακούω και διαβάζω για το GoT είναι ο λόγος που την λατρεύω. Ίσως επειδή είναι τόσο αγαπητή η σειρά,κάποιοι το παρακάνουν και είναι σα να συμμετέχουν οι ίδιοι.Σα να θέλουν να γράφουν οι ίδιοι το σενάριο.
GreyHorse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το θέμα με τις αλλαγές που κάνουν οι σκηνοθέτες είναι ότι άρχισε να γίνεται προβλεπόμενο, και επαναλαμβανόμενο. Μου φαίνεται πως η σκηνοθεσία έχει την εντύπωση πως κάθε θάνατος χαρακτήρα θα είναι και πιασάρικος, ανεξάρτητα το ποιος ή πως πεθαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς να σκοτώνουν αβέρτα χαρακτήρες που θα 'πρεπε να ζουν. Και άρχισαν και οι τρύπες... καλά τι "από μηχανής θεός" ήταν η τελευταία σκηνή ? αφού τους έχουν σε μπουντρούμι αλυσοδεμένους υποτίθεται, και απ' τη μούρλα τους τρώνε ότι πλησιάσει οι δράκοι... 1 αυτό. το δεύτερο ? υποτίθεται ότι η Καλίσι έχει χάσει τον έλεγχο των δράκων και δεν την ακούνε ποια, αυτό που είδαμε στο τέλος ακυρώνει το ίδιο το σενάριο. άρχισε πολύ b-movίλα να πέφτει... Α ώστε ο δράκος που είδαν ο Τζόρα και ο Τύριον ήταν αυτός ? Δεν τον αναγνώρισα, και νόμιζα ότι πέρα απ' αυτούς της Καλίσι, στα μέρη εκείνα που είναι εγκαταλελειμενα και αχαρτογράφητα πόσους αιώνες είχαν ξεμείνει κι άλλοι, οι οποίοι ζούσαν ελεύθεροι. Και πάλι, το καβάλημα νομίζω ήταν too much. Έχεις διαβάσει τα βιβλία ή όχι; Γιατί αν δεν τα έχεις διαβάσει δεν θα πρέπει ούτε στο παραμικρό να σε νοιάζουν οι όποιες αλλαγές, 2
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Να δουμε ποση γκρινια θα πεσει για τη σημερινη σκηνη! ελα ντε αυτη την ειχα ξεχασει ! Αντε να δουμε ποση γκρινια θα κανουν για τις δυο σκηνες λοιπον Ποια είναι η...άλλη ρε σεις? Με την κόρη του Στάνις λέτε? P.S. Γ...σε το σημερινό
Kostas93 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 πραγματικά κρίμα για τη κόρη του στάννις. Ακόμη και να τα κατεφέρει στο τέλος, τι είναι ένας βασιλιάς χωρίς διάδοχο. Σκότωσε τον αδερφό του και τώρα τη κόρη του, έμμεσα-άμεσα δεν έχει σημασία.Θέλω να δω τον Ντάβος μόλις το μάθει, μπορεί να είναι πιστός στο βασιλιά του αλλά είναι πάνω από όλα άνθρωπος, δε νομίζω πως θα το αφήσει έτσι 1
pitogiro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Charizard used flamethrower. It's super effective! Επειδή δεν θυμάμαι, τι παίζει με την Άρια και τον άλλο τον παιδεραστή; Κάτι από προηγούμενες σαιζόν είναι αλλά δε θυμάμαι καθόλου...
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 πραγματικά κρίμα για τη κόρη του στάννις. Ακόμη και να τα κατεφέρει στο τέλος, τι είναι ένας βασιλιάς χωρίς διάδοχο. Σκότωσε τον αδερφό του και τώρα τη κόρη του, έμμεσα-άμεσα δεν έχει σημασία. Θέλω να δω τον Ντάβος μόλις το μάθει, μπορεί να είναι πιστός στο βασιλιά του αλλά είναι πάνω από όλα άνθρωπος, δε νομίζω πως θα το αφήσει έτσι Ο Ντάβος πρέπει να το χει πάρει πρέφα, γι αυτό επέμενε να πάρει τη μικρή μαζί του 1
Kostas93 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ο Ντάβος πρέπει να το χει πάρει πρέφα, γι αυτό επέμενε να πάρει τη μικρή μαζί του δυστυχως το φοβαμαι και γω, αλλα δε θελω να το πιστεψω ότι τελικά την άφησε αν το ήξερε. Πιστεύω πως είχε στην άκρη του μυαλού του ότι η πουτ@να θέλει να κάψουν την μικρή αλλά δε πίστευε ότι ο στάννις θα έφτανε μέχρι εκεί
Kasrith Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ο συγκεκριμένος θάνατος που συζητάτε όλοι ήταν για τον πέο. Εξηγώ: Όχι επειδή πέθανε ένα αθώο και συμπαθητικό κοριτσάκι ξερωγω, αλλα επειδή γκρεμίζει τον χαρακτήρα του Stannis. Έχουμε δει σκληρούς/τρελούς/κτλ στην σειρά, αλλα ο Stannis ήταν πάντα λογικός και δίκαιος. Έχει κάψει και προηγουμένως κόσμο, αλλα διστάζει κάθε φορά. Ακόμα και τον Gendry, τον ξεκάρφωτο μπάσταρδο της σειράς, πείστηκε απο τον Davos να τον κάνει με τις βδέλλες και όχι να τον κάψει ζωντανό. Και μετά απο τόσες σκηνές με την Shireen που μας έδειξαν ότι πραγματικά την αγαπάει, ότι δεν την άφησε για νεκρή τότε με το Greyscale κτλ κτλ, πάει και την καίει ξερωγω. Ότιναναι. Ναι μεν χωρίς την θυσία θα πέθαιναν όλοι οι δικοί του (στρατός κτλ) αλλα δεν πάει καθόλου με τον χαρακτήρα του. Το "επιχείρημα": στην απόγνωση του ήταν ψυχικά νεκρός και το κανε, απλά δεν νομίζω να στέκει. Και να καταφέρει τώρα να πάρει το Winterfell, θα χάσει πολύ δύναμη απο τον ίδιο του τον στρατό μιας και ξέρουν όλοι ότι είναι αναλώσιμοι. Εδώ σκότωσε το ίδιο του το αίμα, γιατί να τον ακολουθήσουν και οι άλλες οικογένειες του Westeros....? Απο την αηδία έκλεισα και το επεισόδιο και είδα το τέλος σήμερα το πρωί 5
Kostas93 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Charizard used flamethrower. It's super effective! Επειδή δεν θυμάμαι, τι παίζει με την Άρια και τον άλλο τον παιδεραστή; Κάτι από προηγούμενες σαιζόν είναι αλλά δε θυμάμαι καθόλου... ser meryn trant 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Επειδή δεν θυμάμαι, τι παίζει με την Άρια και τον άλλο τον παιδεραστή; Κάτι από προηγούμενες σαιζόν είναι αλλά δε θυμάμαι καθόλου... ήταν αυτός που σκότωσε (μάλλον) τον Syrio Forel... 1
GreyHorse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ο συγκεκριμένος θάνατος που συζητάτε όλοι ήταν για τον πέο. Εξηγώ: Όχι επειδή πέθανε ένα αθώο και συμπαθητικό κοριτσάκι ξερωγω, αλλα επειδή γκρεμίζει τον χαρακτήρα του Stannis. Έχουμε δει σκληρούς/τρελούς/κτλ στην σειρά, αλλα ο Stannis ήταν πάντα λογικός και δίκαιος. Έχει κάψει και προηγουμένως κόσμο, αλλα διστάζει κάθε φορά. Ακόμα και τον Gendry, τον ξεκάρφωτο μπάσταρδο της σειράς, πείστηκε απο τον Davos να τον κάνει με τις βδέλλες και όχι να τον κάψει ζωντανό. Και μετά απο τόσες σκηνές με την Shireen που μας έδειξαν ότι πραγματικά την αγαπάει, ότι δεν την άφησε για νεκρή τότε με το Greyscale κτλ κτλ, πάει και την καίει ξερωγω. Ότιναναι. Ναι μεν χωρίς την θυσία θα πέθαιναν όλοι οι δικοί του (στρατός κτλ) αλλα δεν πάει καθόλου με τον χαρακτήρα του. Το "επιχείρημα": στην απόγνωση του ήταν ψυχικά νεκρός και το κανε, απλά δεν νομίζω να στέκει. Και να καταφέρει τώρα να πάρει το Winterfell, θα χάσει πολύ δύναμη απο τον ίδιο του τον στρατό μιας και ξέρουν όλοι ότι είναι αναλώσιμοι. Εδώ σκότωσε το ίδιο του το αίμα, γιατί να τον ακολουθήσουν και οι άλλες οικογένειες του Westeros....? Απο την αηδία έκλεισα και το επεισόδιο και είδα το τέλος σήμερα το πρωί Ναι, γκρέμισαν τον χαρακτήρα του, γιατί για να την πάει στη Ντίσνεϋλαντ της νυχτερινής φρουράς την πήρε μαζί του να βγούνε φωτό με τον Μίκυ και δεν το έδειξαν. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ο συγκεκριμένος θάνατος που συζητάτε όλοι ήταν για τον πέο. Εξηγώ: Όχι επειδή πέθανε ένα αθώο και συμπαθητικό κοριτσάκι ξερωγω, αλλα επειδή γκρεμίζει τον χαρακτήρα του Stannis. Έχουμε δει σκληρούς/τρελούς/κτλ στην σειρά, αλλα ο Stannis ήταν πάντα λογικός και δίκαιος. Έχει κάψει και προηγουμένως κόσμο, αλλα διστάζει κάθε φορά. Ακόμα και τον Gendry, τον ξεκάρφωτο μπάσταρδο της σειράς, πείστηκε απο τον Davos να τον κάνει με τις βδέλλες και όχι να τον κάψει ζωντανό. Και μετά απο τόσες σκηνές με την Shireen που μας έδειξαν ότι πραγματικά την αγαπάει, ότι δεν την άφησε για νεκρή τότε με το Greyscale κτλ κτλ, πάει και την καίει ξερωγω. Ότιναναι. Ναι μεν χωρίς την θυσία θα πέθαιναν όλοι οι δικοί του (στρατός κτλ) αλλα δεν πάει καθόλου με τον χαρακτήρα του. Το "επιχείρημα": στην απόγνωση του ήταν ψυχικά νεκρός και το κανε, απλά δεν νομίζω να στέκει. Και να καταφέρει τώρα να πάρει το Winterfell, θα χάσει πολύ δύναμη απο τον ίδιο του τον στρατό μιας και ξέρουν όλοι ότι είναι αναλώσιμοι. Εδώ σκότωσε το ίδιο του το αίμα, γιατί να τον ακολουθήσουν και οι άλλες οικογένειες του Westeros....? Απο την αηδία έκλεισα και το επεισόδιο και είδα το τέλος σήμερα το πρωί αυτος ηταν ο σταννις παντα,απλα καποιοι το ξεχασατε. 12
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Besteros in Westeros λέμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα