Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

προβλέπω πάντως ότι του χρόνου θα έχουμε σχεδόν pure new stuff, τπτ από books...

Δημοσ.

Θα εχει λιγο απο βιβλία 

τους Γκρειτζόιδες, νομιζω κάπου διάβασα ότι αρχισαν να κανουν καστ.

τα υπόλοιπα pure new staff και θα τρέμουν οι των βιβλίων μη διαβάσουν κανένα σπόλιερ :P

Δημοσ.

I believe i can fly ήταν το σημερινό.Κατά τα άλλα κρίμα το κοριτσάκι (Μου άρεσε που κράτησαν τις κραυγές μέχρι να ψοφήσει ) :(

• Like 1
Δημοσ.

Μου άρεσε το σημερινό επεισόδιο ιδιαίτερα στο τέλος.. φυσικά θα μπορούσε να είναι καλύτερο ίσως με λίγη περισσότερο δράση.

Πάντως φαίνεται πως αυτή η σεζόν είναι κατώτερη από τις προηγούμενες αφού ενώ τώρα θα έπρεπε να είμαστε στην πρίζα για το τελευταίο άρχισαν είδη οι συζητήσεις για του χρόνου! :P

Φοβήθηκα στο τέλος μην κάνουν καμιά τρέλα (σκηνοθετικά) και σκοτώσουν την khaleesi! Μετά θα σταμάταγα να βλέπω τη σειρά! :P

Δημοσ.

Πριν ξεκινήσει το κράξιμο για τους D&D, ήταν κάτι που επέβαλε ο Martin σαν αλλαγή...

Για ποια αλλαγή μιλάς; Σε σπόιλερ εννοείται...

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί την έκαψε ο πατέρας της την μικρή;

Γιατί έχει βασιλικό αίμα, και χρειαζόταν (σύμφωνα με την red woman/ Melisandre ) μια τέτοια θυσία για να νικήσουν στην επερχόμενη μάχη με τους Boltons.

Επίσης, γιατί είναι βλαμμένος.

• Like 4
Δημοσ.

Το θέμα με τις αλλαγές που κάνουν οι σκηνοθέτες είναι ότι άρχισε να γίνεται προβλεπόμενο, και επαναλαμβανόμενο. Μου φαίνεται πως η σκηνοθεσία έχει την εντύπωση πως κάθε θάνατος χαρακτήρα θα είναι και πιασάρικος, ανεξάρτητα το ποιος ή πως πεθαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς να σκοτώνουν αβέρτα χαρακτήρες που θα 'πρεπε να ζουν.

Και άρχισαν και οι τρύπες...

καλά τι "από μηχανής θεός" ήταν η τελευταία σκηνή ? αφού τους έχουν σε μπουντρούμι αλυσοδεμένους υποτίθεται, και απ' τη μούρλα τους τρώνε ότι πλησιάσει οι δράκοι... 1 αυτό. το δεύτερο ? υποτίθεται ότι η Καλίσι έχει χάσει τον έλεγχο των δράκων και δεν την ακούνε ποια, αυτό που είδαμε στο τέλος ακυρώνει το ίδιο το σενάριο. άρχισε πολύ b-movίλα να πέφτει...

Δημοσ.

Το θέμα με τις αλλαγές που κάνουν οι σκηνοθέτες είναι ότι άρχισε να γίνεται προβλεπόμενο, και επαναλαμβανόμενο. Μου φαίνεται πως η σκηνοθεσία έχει την εντύπωση πως κάθε θάνατος χαρακτήρα θα είναι και πιασάρικος, ανεξάρτητα το ποιος ή πως πεθαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς να σκοτώνουν αβέρτα χαρακτήρες που θα 'πρεπε να ζουν.

καλά τι "από μηχανής θεός" ήταν η τελευταία σκηνή ? αφού τους έχουν σε μπουντρούμι αλυσοδεμένους υποτίθεται, και απ' τη μούρλα τους τρώνε ότι πλησιάσει οι δράκοι... 1 αυτό. το δεύτερο ? υποτίθεται ότι η Καλίσι έχει χάσει τον έλεγχο των δράκων και δεν την ακούνε ποια, αυτό που είδαμε στο τέλος ακυρώνει το ίδιο το σενάριο. άρχισε πολύ b-movίλα να πέφτει...

μα ο ένας ηταν ελεύθερος τόσες φορες τον έδειξε να πετά
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

όχι όλους τους δράκους... Ένας από τους 3 (o Drogon) είχε ξεφύγει. Αυτός που υποτίθεται είχε κάψει το παιδί ενός αγρότη or something. (Αυτός που είδαν νωρίτερα ο Tyrion με τον Jorah). 

Και αν θυμάμαι σωστά πρέπει να είχαμε και άλλη σκηνή όπου ο Drogon επισκέπτεται την Danny και είναι φιλικός - σχετικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί έχει βασιλικό αίμα, και χρειαζόταν (σύμφωνα με την red woman/ Melisandre ) μια τέτοια θυσία για να νικήσουν στην επερχόμενη μάχη με τους Boltons.

Επίσης, γιατί είναι βλαμμένος.

Πραγματικά μεσαίωνας.

Δημοσ.

Α ώστε ο δράκος που είδαν ο Τζόρα και ο Τύριον ήταν αυτός ? Δεν τον αναγνώρισα, και νόμιζα ότι πέρα απ' αυτούς της Καλίσι, στα μέρη εκείνα που είναι εγκαταλελειμενα και αχαρτογράφητα πόσους αιώνες είχαν ξεμείνει κι άλλοι, οι οποίοι ζούσαν ελεύθεροι. Και πάλι, το καβάλημα νομίζω ήταν too much.

Δημοσ.

Α ώστε ο δράκος που είδαν ο Τζόρα και ο Τύριον ήταν αυτός ? Δεν τον αναγνώρισα, και νόμιζα ότι πέρα απ' αυτούς της Καλίσι, στα μέρη εκείνα που είναι εγκαταλελειμενα και αχαρτογράφητα πόσους αιώνες είχαν ξεμείνει κι άλλοι, οι οποίοι ζούσαν ελεύθεροι. Και πάλι, το καβάλημα νομίζω ήταν too much.

γιατί αφού έχει αναφερθεί πως στο πρλθον κ αλλη μια ταγκαριεν το έχει κανει
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...