Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Κάτι μου λέει ότι θα πέσει τρελό παρακάλι (ή πλιάτσικο) από τους οίκους σε αυτούς που έχουν σπαθιά από Valyrian Steel... ανούσιο, με το ζόρι φτιάχνουν ομάδα ποδοσφαίρου (με αλλαγές)... το obsidian το βρίσκουν πολύ πιο εύκολα...
Kostasspil Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 ανούσιο, με το ζόρι φτιάχνουν ομάδα ποδοσφαίρου (με αλλαγές)... το obsidian το βρίσκουν πολύ πιο εύκολα... Ναι αλλά το....άλλο δεν είναι ευκολότερο να μετατραπεί σε όπλο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ναι αλλά το....άλλο δεν είναι ευκολότερο να μετατραπεί σε όπλο? ναι ενώ μέχρι κι ο τελευταίος blacksmith ξέρει να επεξεργάζεται valyrian steel με το ζόρι βρήκε έναν ο Tywin για να μετατρέψει το Ice σε δύο άλλα μικρότερα σπαθιά... 1
speedy23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Να ρωτησω κατι και σορυ αν εχει ερωτηθει πριν Απο τη στιγμη που κλεινουν τα gates, μπορουμε να φανταστουμε τι γινεται μετα. Ετσι ζητα και ο σκηνοθετης. Οι White Walkers και Wights υποτιθεται οτι εφτασαν μεσα αυτο το πεπλο χιονοστιβαδας που ειδαμε να ερχεται στην αρχη απο το βουνο;
Rabican Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 με βαση το τελευταιο, στο hardhome υπηρχαν 4 whitewalkers, οι καβαλαρηδες στο βουνο, κι ενας σκασμος wights, σωστά; αρα με το τελος του επεισοδιου μειναν 3. αλλα συνολικα υπαρχουν κι αλλοι και προφανως ειναι τα μωρα που αφηνε ο craster...
Norone92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 με βαση το τελευταιο, στο hardhome υπηρχαν 4 whitewalkers, οι καβαλαρηδες στο βουνο, κι ενας σκασμος wights, σωστά; αρα με το τελος του επεισοδιου μειναν 3. αλλα συνολικα υπαρχουν κι αλλοι και προφανως ειναι τα μωρα που αφηνε ο craster... Έχω την εντύπωση πως σε προηγούμενη σεζόν που έδειξε για πρώτη φορά πώς μετατρέπουν οι white walkers τα μωρά, φάνηκαν στο βάθος 13. Άρα σίγουρα είναι περισσότεροι απ' όσοι νομίζουμε.
dNt^ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Έχω την εντύπωση πως σε προηγούμενη σεζόν που έδειξε για πρώτη φορά πώς μετατρέπουν οι white walkers τα μωρά, φάνηκαν στο βάθος 13. Άρα σίγουρα είναι περισσότεροι απ' όσοι νομίζουμε. Ο Κράστερ είχε αφήσει 99 μωρά για τους Walkers. Άρα, υπάρχει πιθανότητα για 100 walkers. Σίγουρα υπάρχουν 13 γιατί πράγματι έγινε αυτό. Νομίζω ήταν στο τέλος της 3ης season (?). Ακολουθεί πιθανό βιβλιοspoiler Ο Night's King ή Frozen Darth Maul σύμφωνα με το lore του GoT ήταν ο 13ος Lord Commander. Κάπως μου κολλάει με το ότι στην σκηνή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά είχε πίσω του άλλους 12. Οψόμεθα
Norone92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Ακολουθεί πιθανό βιβλιοspoiler Ο Night's King ή Frozen Darth Maul σύμφωνα με το lore του GoT ήταν ο 13ος Lord Commander. Κάπως μου κολλάει με το ότι στην σκηνή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά είχε πίσω του άλλους 12. Οψόμεθα Με βάση τη λογική και το lore από τα βιβλία αυτό συζητιέται από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, ειδικά τώρα που έκανε όλον αυτόν τον χαμό. Μπορεί στη σειρά να μην αναφερθεί καν το όνομά του και η ιστορία του, πράγμα που έγινε και με άλλους σημαντικούς χαρακτήρες γιατί πολύ απλά τόσες πληροφορίες δε θα χοράγανε σε 10 επεισόδια ανά σεζόν. Οπότε μάλλον για μας θα παραμείνει ένας badass white walker commander. Μην περιμένεις μόνο να βγάλει κανά διπλό lightsaber.
CarbonFibre Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ωραία! Μια ολόκληρη σχεδόν σελίδα που δεν έχει τίποτα άλλο από spoiler tags!
InfernoN Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ε και εγω τα βλεπω συνηθως παρασκευη αλλα το ειδα νωριτερα μην με ζαλισουνε τα spoilers γενικοτερα
dNt^ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Με βάση τη λογική και το lore από τα βιβλία αυτό συζητιέται από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, ειδικά τώρα που έκανε όλον αυτόν τον χαμό. Μπορεί στη σειρά να μην αναφερθεί καν το όνομά του και η ιστορία του, πράγμα που έγινε και με άλλους σημαντικούς χαρακτήρες γιατί πολύ απλά τόσες πληροφορίες δε θα χοράγανε σε 10 επεισόδια ανά σεζόν. Οπότε μάλλον για μας θα παραμείνει ένας badass white walker commander. Μην περιμένεις μόνο να βγάλει κανά διπλό lightsaber. Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί να το κρατάνε για έκπληξη!
Kostas93 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Με βάση τη λογική και το lore από τα βιβλία αυτό συζητιέται από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, ειδικά τώρα που έκανε όλον αυτόν τον χαμό. Μπορεί στη σειρά να μην αναφερθεί καν το όνομά του και η ιστορία του, πράγμα που έγινε και με άλλους σημαντικούς χαρακτήρες γιατί πολύ απλά τόσες πληροφορίες δε θα χοράγανε σε 10 επεισόδια ανά σεζόν. Οπότε μάλλον για μας θα παραμείνει ένας badass white walker commander. Μην περιμένεις μόνο να βγάλει κανά διπλό lightsaber. απλό σου κάνει? Υ.Γ. όποιος δεν έχει δει το επεισόδιο να μη δει το βίντεο, είναι γεμάτο σπόιλερς 8
kgian Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Είδα και εγώ το επεισόδιο. Κορυφαία σκηνή αυτή με τον Lord of the Bones!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα