Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι θα πέσει τρελό παρακάλι (ή πλιάτσικο) από τους οίκους σε αυτούς που έχουν σπαθιά από Valyrian Steel...

ανούσιο, με το ζόρι φτιάχνουν ομάδα ποδοσφαίρου (με αλλαγές)...

το obsidian το βρίσκουν πολύ πιο εύκολα...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ανούσιο, με το ζόρι φτιάχνουν ομάδα ποδοσφαίρου (με αλλαγές)...

το obsidian το βρίσκουν πολύ πιο εύκολα...

Ναι αλλά το....άλλο δεν είναι ευκολότερο να μετατραπεί σε όπλο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλά το....άλλο δεν είναι ευκολότερο να μετατραπεί σε όπλο?

ναι ενώ μέχρι κι ο τελευταίος blacksmith ξέρει να επεξεργάζεται valyrian steel :P

με το ζόρι βρήκε έναν ο Tywin για να μετατρέψει το Ice σε δύο άλλα μικρότερα σπαθιά...

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι και σορυ αν εχει ερωτηθει πριν

Απο τη στιγμη που κλεινουν τα gates, μπορουμε να φανταστουμε τι γινεται μετα. Ετσι ζητα και ο σκηνοθετης. Οι White Walkers και Wights υποτιθεται οτι εφτασαν μεσα αυτο το πεπλο χιονοστιβαδας που ειδαμε να ερχεται στην αρχη απο το βουνο;

Δημοσ.

με βαση το τελευταιο, στο hardhome υπηρχαν 4 whitewalkers, οι καβαλαρηδες στο βουνο, κι ενας σκασμος wights, σωστά; αρα με το τελος του επεισοδιου μειναν 3. αλλα συνολικα υπαρχουν κι αλλοι και προφανως ειναι τα μωρα που αφηνε ο craster...

Δημοσ.

με βαση το τελευταιο, στο hardhome υπηρχαν 4 whitewalkers, οι καβαλαρηδες στο βουνο, κι ενας σκασμος wights, σωστά; αρα με το τελος του επεισοδιου μειναν 3. αλλα συνολικα υπαρχουν κι αλλοι και προφανως ειναι τα μωρα που αφηνε ο craster...

Έχω την εντύπωση πως σε προηγούμενη σεζόν που έδειξε για πρώτη φορά πώς μετατρέπουν οι white walkers τα μωρά, φάνηκαν στο βάθος 13. Άρα σίγουρα είναι περισσότεροι απ' όσοι νομίζουμε.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως σε προηγούμενη σεζόν που έδειξε για πρώτη φορά πώς μετατρέπουν οι white walkers τα μωρά, φάνηκαν στο βάθος 13. Άρα σίγουρα είναι περισσότεροι απ' όσοι νομίζουμε.

Ο Κράστερ είχε αφήσει 99 μωρά για τους Walkers. Άρα, υπάρχει πιθανότητα για 100 walkers. Σίγουρα υπάρχουν 13 γιατί πράγματι έγινε αυτό. Νομίζω ήταν στο τέλος της 3ης season (?). 

Ακολουθεί πιθανό βιβλιοspoiler

Ο Night's King ή Frozen Darth Maul :D σύμφωνα με το lore του GoT ήταν ο 13ος Lord Commander. Κάπως μου κολλάει με το ότι στην σκηνή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά είχε πίσω του άλλους 12. Οψόμεθα

Δημοσ.

Ακολουθεί πιθανό βιβλιοspoiler

Ο Night's King ή Frozen Darth Maul :D σύμφωνα με το lore του GoT ήταν ο 13ος Lord Commander. Κάπως μου κολλάει με το ότι στην σκηνή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά είχε πίσω του άλλους 12. Οψόμεθα

Με βάση τη λογική και το lore από τα βιβλία αυτό συζητιέται από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, ειδικά τώρα που έκανε όλον αυτόν τον χαμό. :D Μπορεί στη σειρά να μην αναφερθεί καν το όνομά του και η ιστορία του, πράγμα που έγινε και με άλλους σημαντικούς χαρακτήρες γιατί πολύ απλά τόσες πληροφορίες δε θα χοράγανε σε 10 επεισόδια ανά σεζόν. Οπότε μάλλον για μας θα παραμείνει ένας badass white walker commander. Μην περιμένεις μόνο να βγάλει κανά διπλό lightsaber.  :P

Δημοσ.

ε και εγω τα βλεπω συνηθως παρασκευη αλλα το ειδα νωριτερα μην με ζαλισουνε τα spoilers γενικοτερα

Δημοσ.

Με βάση τη λογική και το lore από τα βιβλία αυτό συζητιέται από τότε που πρωτοεμφανίστηκε, ειδικά τώρα που έκανε όλον αυτόν τον χαμό. :D Μπορεί στη σειρά να μην αναφερθεί καν το όνομά του και η ιστορία του, πράγμα που έγινε και με άλλους σημαντικούς χαρακτήρες γιατί πολύ απλά τόσες πληροφορίες δε θα χοράγανε σε 10 επεισόδια ανά σεζόν. Οπότε μάλλον για μας θα παραμείνει ένας badass white walker commander. Μην περιμένεις μόνο να βγάλει κανά διπλό lightsaber.  :P

Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί να το κρατάνε για έκπληξη! :D

Δημοσ.

απλό σου κάνει? :P

Υ.Γ. όποιος δεν έχει δει το επεισόδιο να μη δει το βίντεο, είναι γεμάτο σπόιλερς

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...