st2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 όχι ρε συ περιστεροπιτες τρώει το παιδί και κρασί από το Ντορν 3
Atallos1 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Η ιδια φανελα ειναι , απλα εχει αλλαξει χρωματα sigils Το pattern αλλαζει ελαχιστα
swstost Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 όχι ρε συ περιστεροπιτες τρώει το παιδί και κρασί από το Ντορν Είναι γνωστό ότι το κρασί του Ντορν μεγαλώνει γερά παιδιά
DKNI Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παντως για οσους λετε "Μα δεν εδειξε την/τον" στο τελος του 4ου, διαβαζα συνεντευξη της/του ηθοποιου οτι ΔΕΝ θα εμφανιστει ο χαρακτηρας, αλλαξαν απο τα βιβλια 1
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέριες, και θαρρώ πως είναι καλή ιδέα να κοπεί εδώ η συγκεκριμένη συζήτηση περι αυτού του θέματος (η να περάσει στο θρεντ των βιβλίων) αλλα θα πω πως η συντέντευξη μου μυρίζει red herring - και καλά ότι το βγάλανε μπας και σοκαριστούμε όλοι όταν τελικά μπει στον επόμενο κύκλο. Μπορεί να την πατήσουν οι δημιουργοί μαυτό όμως, γιατί με το να λένε πως δεν θα συμβεί, θα μάθουν λογικά οι της σειράς τι ακριβώς δεν θα συνέβαινε και όταν με το καλό το δούμε θα έχει χαλάσει πολύ η έκπληξη εαν τελικά το πάνε για έκπληξη ξερωγω. Για περισσότερη συζήτηση ας το πάμε εδώ όμως καλού κακού
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κας πήγαινε στο τοπικ των βιβλιων κ πες αν μπορεις γιατι ακριβως μιλάμε και για ποιο γεγονος γιατι χάθηκα
tarantules Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ξέρει κανείς σε ποιο επεισόδιο και ποιας σεζόν δείχνει τα Μετέωρα στη σειρά;
ducatirulez Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wolf_and_the_Lion
tarantules Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wolf_and_the_Lion Ωραίος! Πάω να το κατεβάσω να το δω, αν και δεν είμαι φαν της σειράς μαρέσουν τα τοπία όπως και στο LOTR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα