Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να χωρεσει σε βαρκα, αφου φτανει το βαθος της θαλασσας υποτιθεται

Επειδή έφαγα το ίδιο σκάλωμα, νομίζω προχώρησε λίγο και το νερό του φτασε μέχρι τη μέση.

Δεν νομίζω δλδ να μπορεί να βγει μέχρι το Τείχος

Δημοσ.

αυτό λέω. όχι ότι δεν πρόλαβα. αλλά εάν έγιναν leak σίγουρα θα υπάρχουν κάπου... soonTM

Σε ένα Prive που συχνάζω εγώ δεν υπάρχει τίποτα (συνήθως εκεί βγαίνουν πρώτα και μετά στα open).

Κάνοντας μια αναζήτηση στο κόλπο των πειρατών, βρήκα 2 torrent για τα 2 επεισόδια από τον ίδιο χρήστη αλλά δεν έχουν καθόλου seeds και ανέβηκαν πριν 15 λεπτά. Αλλά δεν νομίζω να είναι Legit γιατί και να θες, δύσκολα ανεβάζεις επεισόδιο μιας ώρας που να χωράει σε 250 MB.

Τορρεντοσυζήτηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να κατέβηκαν τόσο γρήγορα απο το piratebay προφανώς και ήταν fake. Αν μου έλεγες απο το kickass, τότε μπορεί να ήταν και legit.

Making of του 8ου επεισοδίου

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.

αν σε καποια φαση πεσει ξυλο ζομπια με δρακους θα εκραγει το κεφαλι μου λογικα

για εκει παει το πραγμα λογικα

Δημοσ.

αν σε καποια φαση πεσει ξυλο ζομπια με δρακους θα εκραγει το κεφαλι μου λογικα

το αστείο είναι ότι η φωτιά των δράκων είναι από αυτά που σκοτώνουν τους white walkers, οπότε θα είχε φάση να δούμε κάτι τέτοιο, αν και είναι πολύ νωρίς, η νταινέρυς  είναι στο μυρήν και δε φαίνεται να βιάζεται να πάει στο westeros. Πάντως η σειρά φαίνεται να τελειώνει φέτος μαζί με τα βιβλία(ή τουλάχιστον πολύ κοντά-με τόσες αλλαγες που κάνανε κανείς δεν είναι σίγουρος), συνεπώς κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...