GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μόνο εγώ περίμενα τσουνάμι όταν σήκωσε τα χέρια του ο Night King; Και εγώ περίμενα κάτι να γίνει με τη θάλασσα μιας και δεν μπορούν να πάνε στο νερό οι undead Χαχαχα me too mates... Τώρα το είδα κι εγώ. Ok το επεισόδιο με κράτησε σε στάση σώματος 90 μοιρών, από 'κει που έπεφτε άραγμα στον καναπέ. Βέβαια περίμενα έτσι κι αλλιώς ψιλο-επικούρα γιατί είχα μπει απ' το πρωί στο thread για τις πρώτες εντυπώσεις. Cheers και πάμε για τα αλλά 2, να δούμε πόσο της π#+*-;%νας μπορεί να το πάει ακόμα. 1
Kasrith Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Κορυφαίο επεισόδιο. Για το πόσα είναι τα βαλυριανά σπαθιά, βασικά είναι τρία. Ένα έχει ο Τζον, Ένα η Μπριέν. Το τρίτο και μικρότερο πιθανόν να το έχει ο Τόμεν. Υπάρχουν και άλλα. Έχουν συζητήσει στην σειρά για το ότι δεν φτιάχνονται άλλα πια (μιας και έπεσε η Valyria) αλλα τα παλιά σπαθιά υπάρχουν ακόμα τριγύρω. Μόνο εγώ περίμενα τσουνάμι όταν σήκωσε τα χέρια του ο Night King; Εγώ περίμενα τίποτα νεκροί να βγούν απο τα νερά και να πιάσουν τα καράβια, αλλα τελείωνε ο χρόνος και την γλύτωσαν χαχαχα
Zugzwang Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Η σιωπή στο τέλος πόσο επική... Νομίζω το ίδιο είχαν κάνει και στο Rains of Castamere.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Κορυφαίο επεισόδιο. Για το πόσα είναι τα βαλυριανά σπαθιά, βασικά είναι τρία. Περι Valyrian Swords ακριβώς, δεν είναι μόνο 3...
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 WOM-BUM-BUM, tweedily-dee-dee, dee-DEE-dee-dee 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 WOM-BUM-BUM, tweedily-dee-dee, dee-DEE-dee-dee http://uproxx.com/music/2015/06/mastodon-game-of-thrones-hardhome-wildlings/ ohhhh
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Sooooo Παμε για endgame με Dani + Jon + Bran να ελεγχει δρακους κ να σπερνει πονο? Also , zombie Mountain hype?
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 δειτε αυτο το βιντεο θα σας λυσει απορειες σχετικα με τα σπαθια και τις αδυναμιες των whitewalkers κτλ
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 To επεισοδιο ηταν με διαφορα οτι καλυτερο εχουμε δει στην σειρα η οποια ειναι επος και στην κορυφη συνολικα ολων των εποχων .Ενα πραγμα με στεναχωρει μονο επειδη στα βιβλια ειμαι στο 5ο η τηλεοραση το εχει ξεπερασει καθως δεν ακολουθει κατα γραμμα οπως ειναι λογικο βεβαια . Δεν πειραζει ομως καθως ετσι υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια . 2
dNt^ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μόνο εγώ περίμενα τσουνάμι όταν σήκωσε τα χέρια του ο Night King; Μήπως είσαι λίγο επηρεασμένος από το Flash?
wizzy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε; 2
overpower Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Sooooo Παμε για endgame με Dani + Jon + Bran να ελεγχει δρακους κ να σπερνει πονο? Also , zombie Mountain hype? o Bran δεν θα ειναι καθολου σε αυτην την σεζον....
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε; μαλλον οτι θα την κανει να ομολογησει!?
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Καλα γενικα μιλουσα , οχι για αυτη τη σεζον Αν υποθεσουμε οτι ολοι πρεπει να δουλεψουν μαζι ( που δεν προκεται ) για να νικησουν τους WW , τοτε αυτοι που θα εχουν καθοριστικο ρολο θα ειναι obviously o Jon , η Dany με τους δρακους και ο Βran για να τους ελεγχει ( αν ελεγχονται οι δρακοι απο warg ) . Τουλαχιστον ετσι φανταζομαι οτι θα γινει , αλλιως θα δουμε frozen kings landing οπως σε καποια ονειρα Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε; Uhm μπορω να σου απαντησω αλλα ειναι spoiler για τη συνεχεια , ψιλογνωστο παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα