Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο εγώ περίμενα τσουνάμι όταν σήκωσε τα χέρια του ο Night King;

Και εγώ περίμενα κάτι να γίνει με τη θάλασσα μιας και δεν μπορούν να πάνε στο νερό οι undead

Χαχαχα me too mates...

Τώρα το είδα κι εγώ. Ok το επεισόδιο με κράτησε σε στάση σώματος 90 μοιρών, από 'κει που έπεφτε άραγμα στον καναπέ. Βέβαια περίμενα έτσι κι αλλιώς ψιλο-επικούρα γιατί είχα μπει απ' το πρωί στο thread για τις πρώτες εντυπώσεις. Cheers και πάμε για τα αλλά 2, να δούμε πόσο της π#+*-;%νας μπορεί να το πάει ακόμα.

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κορυφαίο επεισόδιο. Για το πόσα είναι τα βαλυριανά σπαθιά, βασικά είναι τρία.

Ένα έχει ο Τζον, Ένα η Μπριέν. Το τρίτο και μικρότερο πιθανόν να το έχει ο Τόμεν.

Υπάρχουν και άλλα. Έχουν συζητήσει στην σειρά για το ότι δεν φτιάχνονται άλλα πια (μιας και έπεσε η Valyria) αλλα τα παλιά σπαθιά υπάρχουν ακόμα τριγύρω.

Εγώ περίμενα τίποτα νεκροί να βγούν απο τα νερά και να πιάσουν τα καράβια, αλλα τελείωνε ο χρόνος και την γλύτωσαν χαχαχα

• Super Moderators
Δημοσ.

Κορυφαίο επεισόδιο. Για το πόσα είναι τα βαλυριανά σπαθιά, βασικά είναι τρία.

ακριβώς, δεν είναι μόνο 3...

Δημοσ.

Sooooo

Παμε για endgame με Dani +  Jon + Bran να ελεγχει δρακους κ να σπερνει πονο?

Also , zombie Mountain hype?

• Moderators
Δημοσ.

δειτε αυτο το βιντεο θα σας λυσει απορειες σχετικα με τα σπαθια και τις αδυναμιες των whitewalkers κτλ

Δημοσ.

To επεισοδιο ηταν με διαφορα οτι καλυτερο εχουμε δει στην σειρα η οποια ειναι επος  και στην κορυφη  συνολικα  ολων των εποχων .Ενα πραγμα με στεναχωρει μονο επειδη στα βιβλια ειμαι στο 5ο  η τηλεοραση το εχει ξεπερασει καθως δεν ακολουθει κατα γραμμα οπως ειναι λογικο βεβαια .

Δεν πειραζει ομως καθως ετσι υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια .

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως είσαι λίγο επηρεασμένος από το Flash? :D

Δημοσ.

Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε;

• Like 2
Δημοσ.

Sooooo

Παμε για endgame με Dani +  Jon + Bran να ελεγχει δρακους κ να σπερνει πονο?

Also , zombie Mountain hype?

o Bran δεν θα ειναι καθολου σε αυτην την σεζον....

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα, με προβλημάτισε λίγο το τέλος του διαλόγου μεταξύ του Maester-Πώς-τον-λεν και της Cercei, όταν της είπε "The work continues". Τι εννοούσε;

μαλλον οτι θα την κανει να ομολογησει!?

Δημοσ.

Καλα γενικα μιλουσα , οχι για αυτη τη σεζον

Αν υποθεσουμε οτι ολοι πρεπει να δουλεψουν μαζι ( που δεν προκεται ) για να νικησουν τους WW , τοτε αυτοι που θα εχουν καθοριστικο ρολο θα ειναι obviously o Jon , η Dany με τους δρακους και ο Βran για να τους ελεγχει ( αν ελεγχονται οι δρακοι απο warg ) . Τουλαχιστον ετσι φανταζομαι οτι θα γινει , αλλιως θα δουμε frozen kings landing οπως σε καποια ονειρα

Uhm μπορω να σου απαντησω αλλα ειναι spoiler για τη συνεχεια , ψιλογνωστο παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...