benign Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αρα στο μυθο του επους οχι μονο dragon's shard αλλα και Valyrian steel ειναι αποτελεσματικα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εγώ νομίζω οτι (δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, υπόθεση κάνω) Ο μικρός θα α) Θα ρίξει καμιά πισοπλατη σε όποιον εμποδίσει τον Snow να μπει μέσα στο κάστρο β) Με βάση το πως κοίταζε τον Σαμ παίζει να τον δηλητηριάσει. ένα από τα 2.. το β το σκεφτηκα και εγω! Θα δουμε στην πορεια τι θα γινει! 1
gavros10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πω πω πω Δηλαδη αυτο ηταν το φετινο 9ο; Δεν νομιζω βεβαια γιατι εχουμε και τους σεπτον. Σαν τον geralt απο το witcher εμοιαζε ο τυπας. https://www.google.gr/search?q=gerald&espv=2&biw=1440&bih=799&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=1KZsVYPjCYntUt-NgJAE&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=geralt+witcher
Pankar95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δηλαδή τους Whitewalkers εκτός απο το δρακόγυαλο τους σκοτώνει και Βαλυριανό Ατσάλι;Που μπορούν να βρουν κι άλλο απ' αυτό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αν δεν κάνω λάθος πιο εύκολο είναι να βρουν obsidian παρά valyrian steel 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Που μπορούν να βρουν κι άλλο απ' αυτό; σιγουρα εχει ο τζειμι
Pankar95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ίσως με 2 σπαθιά όμως δεν γίνεται δουλειά.Προβλέπω κάποια στιγμή όταν αρχίσουν να συμβαίνουν τα σκατά, θα ερθει η Καλίσι με ένα τσουβάλι τέτοια, + δράκους και στρατό, και έζησαν αυτοί καλά κλπ.
Kostas93 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 obsidian μπορούν να βρουν σχετικά εύκολα, έχει στο dragonstone. Βαλυριανό ατσάλι όμως πολύ δύσκολα, πολύ λίγοι έχουν. Ο οίκος των λάννιστερ για παραδειγμα δεν είχε ποτέ, μέχρι που λιώσανε τον ice του Ned. Και γενικά οι άρχοντες που τα έχουν δεν τα αποχωρίζονται 1
Pa0ki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 σιγουρα εχει ο τζειμι Δεν το είχε δώσει στη Μπριέν? 1
jokerakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ίσως με 2 σπαθιά όμως δεν γίνεται δουλειά. Προβλέπω κάποια στιγμή όταν αρχίσουν να συμβαίνουν τα σκατά, θα ερθει η Καλίσι με ένα τσουβάλι τέτοια, + δράκους και στρατό, και έζησαν αυτοί καλά κλπ. δε το βλεπω να πετάνε οι δράκοι με τέτοια χιονοθυελλα...μια πρόβλεψη αν έπρεπε να κάνω θα πόνταρα τα λεφτά μου στον Μπραν....
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 δε το βλεπω να πετάνε οι δράκοι με τέτοια χιονοθυελλα...μια πρόβλεψη αν έπρεπε να κάνω θα πόνταρα τα λεφτά μου στον Μπραν.... Τους γλεντάει ο Μπραν ρε. Καβάλα τον Hodor θα κυβερνήσει.
jokerakias Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ο λαος απαιτει το Κινγκς Λαντινγκ ενας σταρκ πανω σ ενα χαζό, να κυβερνεί...
crupo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ερωτηση. Τα βιβλια εχουν βγει ολα? Δηλαδη υπαρχει καποιος που ξερει το τελος απο τα βιβλια? Μιλουσαμε τις προαλλες με ενα φιλο μου για την σειρα και ο Μ@Λ@Κ@Σ μου εριξε spoiler για το τελος. Δεν εχει διαβασει τα βιβλια βεβαια, αλλα καπου το ειδε στο internet μου ειπε... Τι παιζει τελικα? Ειναι ραδιο αρβυλα αυτο που μου ειπε ή οντως το τελος ειναι γνωστο απο τα βιβλια?
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Επίσης τώρα που το θυμήθηκα: Και εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν το είδα αυτό ήταν http://imgur.com/EId54WU Seconded 1
Pa0ki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ερωτηση. Τα βιβλια εχουν βγει ολα? Δηλαδη υπαρχει καποιος που ξερει το τελος απο τα βιβλια? Μιλουσαμε τις προαλλες με ενα φιλο μου για την σειρα και ο Μ@Λ@Κ@Σ μου εριξε spoiler για το τελος. Δεν εχει διαβασει τα βιβλια βεβαια, αλλα καπου το ειδε στο internet μου ειπε... Τι παιζει τελικα? Ειναι ραδιο αρβυλα αυτο που μου ειπε ή οντως το τελος ειναι γνωστο απο τα βιβλια? Όχι δεν έχουν βγει όλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα