Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Είχε λιγότερες ερωτικές σκηνές με τον littlefinger να έχει λίγο διαφορετικό ρόλο σε σχέση με τις προηγουμενες σαιζον..

Αυτή κι αν είναι σεναριακή κοιλιά!

Δεν καταλαβα τιποτα!

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

^ μπορεί να μην υπάρχει καν στο βιβλίο η συγκεκριμένη

Εμένα άλλο μου φάνηκε αστείο

Το "μάζεψε τους γέρους/σοφούς να μιλήσουμε" και μόνο η γκόμενα και ο άλλος ο σημαδεμένος πήραν θέση

Μπορεί να είναι τέτοιος ο μέσος όρος ζωής των wildlings που να ήταν όντως elders... :-D

εμενα με χαλασε γιατι αμεσως ξεραμε πως θα καταληξει

Από τη στιγμή που κατάλαβες "αμέσως" το πως θα καταλήξει, τα 15" που διήρκεσε ολόκληρη η συγκεκριμένη σκηνή πρέπει να ήταν βασανιστικά...

Δημοσ.

Δεν καταλαβα τιποτα!

Σορρυ που δε το καταλαβες αλλα ειπα να πω κανα αστειο!

Η μονη διαφορα σε σχεση με τις προηγουμενες σαιζον ειναι πως ξεκινησε η σαιζον με μια, πιθανον για ορισμενους, ελλειψη ηγετικων φυσιογνωμιων και η εμβαθυνση των χαρακτηρων μονο το αντιθετο δε γινεται γιαυτο!

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν στο μυαλο τους παντως για την συνεχεια του Jorah ειδικα οσον αφορα το θεμα που εχει ....

Δημοσ.

Στα τοπ 5 επεισόδια που έχω δει σε σειρά ever ήταν άνετα το 8ο.

Εντάξει δεν περνάει το ozymandias βέβαια :P

Epic απλά.

Επίσης τώρα που το θυμήθηκα:

Και εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν το είδα αυτό ήταν

http://imgur.com/EId54WU

• Like 3
Δημοσ.

ειμαι περιεργος να δω αντιδρασεις στο castle black οταν σκασουν 3Κ wildlings και οταν τους πουν τι ειδαν.

επισης: αν καταλαβα καλα τη μαχη, μονο ενας whitewalker ψοφησε. οι αλλοι εγιναν .. respawn!

υποθετω πως με τη συγκεκριμενη επιθεση αφηνεται να εννοηθει πως δεν υπαρχουν αλλοι wildlings, τουλαχιστον ως συντεταγμενος στρατος.

• Moderators
Δημοσ.

εγω αυτο που δεν μπορω να σκεφτω

ειναι τη μαλακια θα κανει ο μικρος που μιλησε με τον Σαμ. Γιατι σιγουρα οταν ερθουν οι wildings κατι θα κανει

• Like 6
Δημοσ.

το εχω ξαναπει ! Δεν ειναι σειρα καθαρα action! Ανarrow-10x10.png θες τετοια δες VIkings. Επισης καπως πρεπει να στησουν ολο το στορι. Δεν γινετε να ειναι ολο μαχες.

Και απο περιεργεια πως θα ηθλες να ηταν η 5η σεζον πχ για να σ'αρεσε

Μετα απο 5 σεσον, ναι, :P, το ξερουμε οτι δεν ειναι σειρα δρασης, χαιρω πολυ, γαμω τις απαντησεις :P

το βλεπω/ουμε για την ιντριγκα και το πολιτικο και μη παιχνιδι των σκιων, ας πουμε

κατι που δεν υφισταται καιρο τωρα γιατι οι διαλογοι ειναι εντελως γελοιοι, οι χαρακτηρες εχουν χασει το οποιο μικρο σχετικα βαθος ειχαν, η ιστορια εχει καταντησει παντελως αδιαφορη και γεματη ανουσιοτητες

θα ηθελα να ηταν σαν την πρωτη και λιγο σαν την τριτη, τις 2 καλυτερες σεσον μεχρι τωρα

αυτο το πραμα πλεον, βλεπεται καθαρα λογω hype και καβλαντας, να εχεις να πεις τπτ στη δουλεια την αλλη μερα ή με τη παρέα σου οταν κωλοβαρατε...

• Moderators
Δημοσ.

Μετα απο 5 σεσον, ναι, :P, το ξερουμε οτι δεν ειναι σειρα δρασης, χαιρω πολυ, γαμω τις απαντησεις :P

το βλεπω/ουμε για την ιντριγκα και το πολιτικο και μη παιχνιδι των σκιων, ας πουμε

κατι που δεν υφισταται καιρο τωρα γιατι οι διαλογοι ειναι εντελως γελοιοι, οι χαρακτηρες εχουν χασει το οποιο μικρο σχετικα βαθος ειχαν, η ιστορια εχει καταντησει παντελως αδιαφορη και γεματη ανουσιοτητες

θα ηθελα να ηταν σαν την πρωτη και λιγο σαν την τριτη, τις 2 καλυτερες σεσον μεχρι τωρα

αυτο το πραμα πλεον, βλεπεται καθαρα λογω hype και καβλαντας, να εχεις να πεις τπτ στη δουλεια την αλλη μερα ή με τη παρέα σου οταν κωλοβαρατε...

επειδη εχω διαβασει και τα βιβλια το 4ο ηταν βαρετο αλλα αυτο που εκανε ειναι να αναπτυσει τους χαρακτηρες για το μελλον. Αυτο γινεται και στη σειρα τωρα. 

Εχουν πεθανει αρκετοι δυνατοι χαρακτηρες και τωρα ανεβαινουν οι πιο μικροι με λιγοτερες γνωσεις κτλ και για αυτο πιστευω οτι δεν υπαρχει τοσο πολιτικη και ιντριγκα. 

• Like 1
Δημοσ.

επειδη εχω διαβασει και τα βιβλια το 4ο ηταν βαρετο αλλα αυτο που εκανε ειναι να αναπτυσει τους χαρακτηρες για το μελλον. Αυτο γινεται και στη σειρα τωρα. 

Εχουν πεθανει αρκετοι δυνατοι χαρακτηρες και τωρα ανεβαινουν οι πιο μικροι με λιγοτερες γνωσεις κτλ και για αυτο πιστευω οτι δεν υπαρχει τοσο πολιτικη και ιντριγκα. 

Αρα να σε ρωτησω,η σειρα ακολουθει τα βιβλια, η ειναι διασκευη και μπορει να ξεφυγει? (Επειδη και το παρακολουθεις και εχεις διαβασει.)

Το μεγαλυτερο μειονεκτημα της ειναι αυτο,το εγραψα αναλυτικα πριν,αλλα το συνοψισες με μια προταση. Η σειρα σκοτωνει υπερβολικα πολλους δυνατους χαρακτηρες και μερικοι καινουργιοι που εμφανιζονται,δεν ειναι ανταξιοι αλλα βαρετοι.

Γιατι στην διασταυρωση με το ξιφος του πλασματος,το ξιφος του Snow δεν εσπασε?

• Moderators
Δημοσ.

Αρα να σε ρωτησω,η σειρα ακολουθει τα βιβλια, η ειναι διασκευη και μπορει να ξεφυγει? (Επειδη και το παρακολουθεις και εχεις διαβασει.)

Το μεγαλυτερο μειονεκτημα της ειναι αυτο,το εγραψα αναλυτικα πριν,αλλα το συνοψισες με μια προταση. Η σειρα σκοτωνει υπερβολικα πολλους δυνατους χαρακτηρες και μερικοι καινουργιοι που εμφανιζονται,δεν ειναι ανταξιοι αλλα βαρετοι.

Γιατι στην διασταυρωση με το ξιφος του πλασματος,το ξιφος του Snow δεν εσπασε?

Απαντηθηκε πριν ειναι Valyrian Steel  για αυτο.

Απο την αρχη νομιζω ειχαν πει οτι δεν θα ναι σαν τα βιβλια και για μενα ειναι καλο σε ενα βαθμο γιατι αν ηθελα να δω οτι στα βιβλια θα διαβαζα τα βιβλια. Και επισης πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι παιζει και το οικονομικο στη μεση το οποιο αναγκαζει στο να αλλαξουν πραγματα.

Οσο για τους χαρακτηρες ισως να ειναι τωρα βαρετοι αλλα κανεις δεν γεννηθηκε με εμπειρια. Δηλαδη ολοι οσοι βλεπαμε Ρομπερτ, Σταρκ, ΤΑιγουιν αυτους δεν τους ειδαμε πως μεγαλωναν. και αυτοι στα "νιατα" τους μπορει να εκαναν τα ιδια και χειροτερα απο αυτους

Δημοσ.

απορια:

μπορει και να μην ειναι σποιλερ, αλλα για να μην την χαλασω σε κανενα το βαζω σε tags..

εχει δειξει κανα 2 σκηνες στα πρωτα επεισοδια (αν δεν απατωμαι) τον Clegane ξαπλα.. καπου ειχε αφησει να εννοηθει οτι καποιος δρουιδο-μεηστερ στο kings landing θα εκανε κατι περιεργα με τον εγκεφαλο. δεν καταλαβα.. up until now ο γομαρο-Ισλανδος δεν εχει παιξει σε επεισοδιο. θα τον δουμε καθολου αραγε; κατα μια εννοια παιζει παντως ενας ... mount αφου ο mount του δευτερο-τριτου κυκλου κανει τον woun-woun :P

Δημοσ.

εγω αυτο που δεν μπορω να σκεφτω

ειναι τη μαλακια θα κανει ο μικρος που μιλησε με τον Σαμ. Γιατι σιγουρα οταν ερθουν οι wildings κατι θα κανει

Εγώ νομίζω οτι (δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, υπόθεση κάνω)

Ο μικρός θα

α) Θα ρίξει καμιά πισοπλατη σε όποιον εμποδίσει τον Snow να μπει μέσα στο κάστρο 

β) Με βάση το πως κοίταζε τον Σαμ παίζει να τον δηλητηριάσει.

ένα από τα 2..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...