Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιστορία με τους πιστούς είναι τρελή μουφα. Εδώ μιλάμε για πόλεμο μεταξύ βασιλίων κτλ και δεν μπορεί ο βασιλιάς να ξεπαστρέψει τους ξυπολυτους με τα ρόπαλα και τις καλόγριες. Και φτάνουν στο σημείο να φυλακιζουν τις 2 βασίλισσες, τον πρίγκιπα κτλ.

Κατά την άποψη μου η σειρά πάει από το κακό στο χειρότερο.

Μπορεί να το κάνει αλλά όπως το έθεσε και ο High Sparrow (πάντα μου θυμίζει τον Jack αυτό :D ) οι λίγοι έχουν την δύναμη μόνο όσο ο λαός κοιμάται και δεν τους φοβάται. Αν ο βασιλιάς προσπαθήσει να πάει κόντρα στην Πίστη, τότε ο λαός θα επαναστατήσει

My 2 cents

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εδώ δεν επαναστατεί που τρώει κατσαρίδες τόσο καιρό για την πίστη θα επαναστατησει; Ίσως στα βιβλία να το έχουν κλιμακωσει καλύτερα αλλά στην σειρά είναι πολύ πρόχειρα υλοποιημένο.

• Like 4
Δημοσ.

Εδώ δεν επαναστατεί που τρώει κατσαρίδες τόσο καιρό για την πίστη θα επαναστατησει; Ίσως στα βιβλία να το έχουν κλιμακωσει καλύτερα αλλά στην σειρά είναι πολύ πρόχειρα υλοποιημένο.

Δεν το κλιμακώνει καλα. Απλώς αναφερει ότι διαφοροι φανατικοι εχουν αρχισει τον αγώνα υπερ της πιστης κλπ. Δεν θα πρεπει να μας εκπλησει γιατι και ιστορικα αν δει κανεις, στο Βυζαντιο π.χ., ειχαμε διαφορες εξεγερσεις από το πουθενά λόγω θρησκευτικων πεποιθήσεων. 

• Like 1
Δημοσ.

Και σε προηγούμενες σεζόν τα ίδια έκανε. Και μετά τον αποκεφαλισμό του πατέρα της, σκέφτηκε να σπρώξει τον Τζόφρι από ένα ύψωμα, αλλά τίποτα. Έχει την σκέψη να κάνει κάτι, αλλά ποτέ την θέληση.

Character Development....

Δημοσ.

Η ιστορία με τους πιστούς είναι τρελή μουφα. Εδώ μιλάμε για πόλεμο μεταξύ βασιλίων κτλ και δεν μπορεί ο βασιλιάς να ξεπαστρέψει τους ξυπολυτους με τα ρόπαλα και τις καλόγριες. Και φτάνουν στο σημείο να φυλακιζουν τις 2 βασίλισσες, τον πρίγκιπα κτλ.

Κατά την άποψη μου η σειρά πάει από το κακό στο χειρότερο.

Έχασες ένα στιγμιότυπο στο επεισόδιο που λέει πως αν πάει να την απελευθερώσει με τη βία, ξέρει ποιος θα ειναι ο πρώτος που θα έχει απώλειες, η κάπως έτσι. Προφανως φοβάται οτι αυτοί λόγω της πίστης τους θα σκοτώσουν τη σύζυγό του

Δημοσ.

Έχασες ένα στιγμιότυπο στο επεισόδιο που λέει πως αν πάει να την απελευθερώσει με τη βία, ξέρει ποιος θα ειναι ο πρώτος που θα έχει απώλειες, η κάπως έτσι. Προφανως φοβάται οτι αυτοί λόγω της πίστης τους θα σκοτώσουν τη σύζυγό του

όχι απαραίτητα λόγω πίστης, αλλα επειδή είναι hostage

5 σεζόν??

Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία..

Δεν αναφέρομαι στα βιβλία

Απότι έχουμε δει τέλος 4ης και ξεκίνημα 5ης η Sansa έχει οριμάσει αρκετά. Είναι ακόμα παιδί βέβαια, αλλα το ότι δεν έκανε κάτι πρώτη φορά που το αντιμετώπισε (Joff) δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται - σαν χαρακτήρας ο οποίος ορίμασε - να το κάνει τώρα.

Δημοσ.

Μα εξαρχής δεν θα έπρεπε να το είχε επιτρέψει. Τέλος πάντων αντε να δούμε τι θα δούμε στα επόμενα επισοδεια.

Δημοσ.

Νομιζω και εγω πως τα 2 τελευταια επεισοδια ειναι τεζα μπορινγκ ουτε μια σταλα επικνες και τοσο θριλινγκ οσο οι διαγνωσεις του χαουζ 5 σεζον μετα.

Δημοσ.

Ή θα μπορούσε να διατάξει την φρουρά του με  γρήγορες κινήσεις να ελευθερώσει και αυτην και τον αδερφό της.

Σε απλή φυλακή στην μέση της πόλης βρίσκονταν. Απ' ότι είδαμε στο προηγούμενο επισόδειο δεν ήταν σε δύσβατο μέρος.

Δημοσ.

Ή θα μπορούσε να διατάξει την φρουρά του με  γρήγορες κινήσεις να ελευθερώσει και αυτην και τον αδερφό της.

Σε απλή φυλακή στην μέση της πόλης βρίσκονταν. Απ' ότι είδαμε στο προηγούμενο επισόδειο δεν ήταν σε δύσβατο μέρος.

Σε πυργο-ναό με κάποιες εκατοντάδες ή χιλιαδες φανατικούς θρησκόληπτους έτοιμους να πεθάνουν και να σκοτώσουν για την πίστη

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά μπορει να τα κανε ο Τζόφρυ. (για τη μάνα του, την άλλη θα την κρέμαγε ο ίδιος).

Όχι το παιδάκι

νομίζω πως είναι τώρα μια ευκαιρία για το παιδάκι να δείξει πως έχει γίνει αντρας και να δράσει ανάλογα..

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι έγινε άντρας, για να μπορέσει να το δείξει κιόλας... Εδώ την άλλη φορά που προσπάθησε να μπει στο ναό και τον "μπλόκαραν" οι "πιστοί", η φρουρά του έκανε κίνηση να βγάλουν σπαθιά και να ξεκινήσει το μακελειό κι ο τυπάκος έκανε πίσω... Μιλάμε, ο τυπάκος, δεν έτρωγε από τη στεναχώρια του που φυλακίστηκε η γυναίκα του - ουάου, τι "αντρίκεια" αντίδραση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...