speedy23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Της παει και αυτο πιστευω. Τεσπα, η Cersei επρεπε να ηξερε οτι η κινηση που ειχε κανει με τον Σεπτον ηταν δικοπο μαχαιρι. Οριστε τ'αποτελεσμα τωρα. Ο (πρωην) μπασταρδος Μπολτον μπορει να εχει μπει στη λιστα των πιο μισητων χαρακτηρων στη σειρα αλλα δεν θελω να τον δω αποκεφαλισμενο γρηγορα για ενα και μονο λογο: Η σειρα εχει χασει αρκετους villain απο περσι και φαινεται αυτο. Το μαλακισμενο ο Τζοφρει αλλα και ο Tywin κυριως που ηταν απλα εξαιρετικη και δυναμικη παρουσια. Και cunt. 3
viper2005 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εννοείται τούμπανο το 19χρονο αλλά κάποιοι έχουμε μείνει στις πρώτες σεζον Το "plow me to infinity" μονο σε εμένα το βγάζει η melisandre?
omghi2u Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 o τζοφρει ηταν VILLAIN. ΕΙΧΕ κακια πραγματικη μεσα του. Ο Ραμσει απο την αλλη ειναι απλα ψυχοπαθης :Ρ
pontez2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Aπ΄τα θετικά της σεζόν είναι ότι αποκλίνει πολύ απ΄τα βιβλία με αποτέλεσμα να μην έχουμε βιβλιοσποιλερς. Ακόμα και όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία δεν είναι σίγουροι για την εξέλιξη. Για παράδειγμα η περίπτωση Ράμσει είναι χαρακτηριστική που το μέλλον του αλλά και της ηρωίδας που επηρεάζει δεν αναφέρεται κάπου. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζέιμι στη περιοχή που βρίσκεται. Είναι σαφές πως θα ακολουθήσει η μεγάλη σκηνή με τη Σέρσει αλλά έχουμε και στοιχεία για την εμφάνιση του Strong. Από αυτά και μετά δεν υπάρχει τίποτε. Τι θα κάνει η δρακομάνα. Τι γίνεται με την Άρια. Τι θα συμβεί με τον Σνόου. Τι ρόλο θα διαδραματίσει πλέον η Μπριεν που φαίνεται να μην έχει κανέναν στόχο; Και άλλα πολλά. Σε spoiler αυτά που πιστεύω εγω. Η δρακομάνα θα αρχίσει να κατεβαίνει προς Γουέστερος μεριά. Η Μπριέν για να εμφανίζεται ακόμα κάποιο ρόλο θα παίξει. Ισως να σκοτώσει αυτή τον ανώμαλο. Για τους άλλους δε ξέρω τι να σκεφτώ. Θα περιμένουμε ένα χρόνο να μάθουμε
coffeex Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Την Cersei θα την διαπομπεύσουν γυμνή μέσα στην πόλη;
lifeowner771 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Την Cersei θα την διαπομπεύσουν γυμνή μέσα στην πόλη; Προτιμω την Dormer
InfernoN Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ναι τον μονο χαρακτηρα που πρεπει να πεθανει και τον εχουν τραβηξει ή καλυτερα ξεχειλωσει εχετε αντιρρηση
coffeex Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Προτιμω την Dormer Και εγώ αλλά είχα διαβάσει σε κάποιο site ότι θα γίνει με την Cersei.
kgian Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Το 7ο επεισόδιο έθεσε τις βάσεις για το walk of shame. Κατα τα λοιπά η καλήσι σηκώνεται και κρατάει το σεντόνι στα βυζιά της, WTF;;; Έλεος!! Η φυλακόβια, τι βυ....ρες!!!! Αχ, τι σου είναι τα νιάτα!
wizzy Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Για συζήτηση για τα βιβλία υπάρχει ειδικό thread, μην τα λέτε εδώ. ...μιας και δεν πρέπει να έγινε αντιληπτό από αρκετούς: ΥΠΑΡΧΕΙ SPOILER FREE THREAD ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, μην κάνετε spoilers εδώ! 1
Sellers Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια. Όποιος θέλει να βρει τις διαφορές με τα βιβλία πάει στο άλλο θρεντ. Ημαρτον. Το παρόν thread είναι ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την σειρα. Και εμεις έχουμε διαβάσει βιβλία αλλα δεν το διαφημίσαμε τόσο. 16
Rabican Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 το σκηνικό με τη Cersei εχει πολυ ενδιαφερον νομιζω ειναι η πρωτη φορα που τη βλεπουμε σε τόσο μειονεκτικη θεση. αυτος ο high sparrow φαινεται να εχει τρελλη δυναμη και αναρρωτιεμαι ποσο (περισσοτερο) πρωταγωνιστικο ρολο μπορει να παιξει. επισης, αν, λεμε αν, γυρισει ο Jaime απο το Dorn, εχει κι αυτος χοντρο προβλημα, σωστα; γενικα η το 7ο ηταν πολυ δυνατο επεισοδιο, η μου φανηκε τοσο καλο επειδη το 6ο ηταν τελειως μουφα (νομιζω ηταν το μονο επεισοδιο σε τοσους κυκλους που κοντεψε να με παρει ο υπνος).. σποιλερ-προβλεψη για τη συνεχεια: να αναμενω μαχη Winterfell για 9ο επεισοδιο αραγε;
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 το σκηνικό με τη Cersei εχει πολυ ενδιαφερον νομιζω ειναι η πρωτη φορα που τη βλεπουμε σε τόσο μειονεκτικη θεση. αυτος ο high sparrow φαινεται να εχει τρελλη δυναμη και αναρρωτιεμαι ποσο (περισσοτερο) πρωταγωνιστικο ρολο μπορει να παιξει. επισης, αν, λεμε αν, γυρισει ο Jaime απο το Dorn, εχει κι αυτος χοντρο προβλημα, σωστα; γενικα η το 7ο ηταν πολυ δυνατο επεισοδιο, η μου φανηκε τοσο καλο επειδη το 6ο ηταν τελειως μουφα (νομιζω ηταν το μονο επεισοδιο σε τοσους κυκλους που κοντεψε να με παρει ο υπνος).. σποιλερ-προβλεψη για τη συνεχεια: να αναμενω μαχη Winterfell για 9ο επεισοδιο αραγε; Για τον Τζειμη δεν νομιζω να γινει κατι γιατι για την ωρα η Σερσει κατηγορειτε για το οτι πηγε με τον πιτσιρικα ανηψιο της οχι για τη σχεση της με τον Τζειμη μαχη θα γινει σιγουρα. Εγω αυτο που πιστευω ειναι οτι ισως ξεκινησει η Μπριεν και καπακι θα ρθει και ο Σταννις και θα προσπαθησει να εκδικηθει για τον Ρενλη. Δεν νομιζω να μην συναντηθουν αυτοι οι δυο
gpgalanis Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Η ιστορία με τους πιστούς είναι τρελή μουφα. Εδώ μιλάμε για πόλεμο μεταξύ βασιλίων κτλ και δεν μπορεί ο βασιλιάς να ξεπαστρέψει τους ξυπολυτους με τα ρόπαλα και τις καλόγριες. Και φτάνουν στο σημείο να φυλακιζουν τις 2 βασίλισσες, τον πρίγκιπα κτλ. Κατά την άποψη μου η σειρά πάει από το κακό στο χειρότερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα