Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εννοείται τούμπανο το 19χρονο αλλά κάποιοι έχουμε μείνει στις πρώτες σεζον Σιγα μην συγκρινω την ξενερωτη που αν παω μαζι της θα μου μεινει στα χερια με την θεα που ειδαμε χτες .
Tmark Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Είναι ντουμπλαρισμένη από αυτή. Σε όλες τις γυμνές σκηνές σίγουρα, η Emilia Clarke είναι αρκετά chubby. 1
king2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Σιγα μην συγκρινω την ξενερωτη που αν παω μαζι της θα μου μεινει στα χερια με την θεα που ειδαμε χτες . Καλα δεν την λες και μπαζο Καλό σώμα και η χθεσινή αλλα ας μην τρελαινομαστε και τοσο Περισσότερο η σκηνή μέτρησε που το έπαιξε καυλακι και αναφτρα αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγω μιλησα για πολυ συγκεκριμενα πραγματα και επικεντρωθηκα στο σωμα ουτε ειπα καμια μπαζο ουτε τιποτα ,ξενερωτη την ειπα .
paragontikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πιστεύω η ιστορία με την σερσει θα στραβώσει και με κάποιο τρελό τρόπο του συγγραφέα θα τους φάει όλους, πάντως το 7ο επεισόδιο είναι το πρώτο που δε βαριέσαι
coffeex Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τι λέτε η Sansa τελικά θα σφάξει τον Ramsay; Απο ότι είδαμε άρπαξε κάτι αιχμηρό και το έκρυψε..
revolver1990 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλα δεν την λες και μπαζο Καλό σώμα και η χθεσινή αλλα ας μην τρελαινομαστε και τοσο Περισσότερο η σκηνή μέτρησε που το έπαιξε καυλακι και αναφτρα αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είναι αυτή αλλά αυτή 8
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Είναι ντουμπλαρισμένη από αυτή. Σε όλες τις γυμνές σκηνές σίγουρα, η Emilia Clarke είναι αρκετά chubby. όχι στις πρώτες seasons, από κάποια και μετά άρχισε το ντουμπλαρισμα...
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 όχι στις πρώτες seasons, από κάποια και μετά άρχισε το ντουμπλαρισμα... Αλητεία. Μεγάλη.
georgeadams Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αυτή δεν ήταν που παραπονέθηκε στους παραγωγούς για τις γυμνές σκηνές και από τότε όποτε τη δείχνει στο κρεβάτι είναι τυλιγμένη με σεντόνια κλπ; 1
Sugizo Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Περισσότερο η σκηνή μέτρησε που το έπαιξε καυλακι και αναφτρα αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. αυτή είναι η obara όχι η tyene sorry δεν είδα ότι σε διορθώσανε 2
Catalyst Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τι λέτε η Sansa τελικά θα σφάξει τον Ramsay; Απο ότι είδαμε άρπαξε κάτι αιχμηρό και το έκρυψε.. Και σε προηγούμενες σεζόν τα ίδια έκανε. Και μετά τον αποκεφαλισμό του πατέρα της, σκέφτηκε να σπρώξει τον Τζόφρι από ένα ύψωμα, αλλά τίποτα. Έχει την σκέψη να κάνει κάτι, αλλά ποτέ την θέληση. Καλυτερα πιστεύω από την άλλη, γιατί είναι ίσως ο λόγος που είναι ζωντανή.
Wayward Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ούτε εγώ κόβω φλέβες αλλά το "φόλα" και "θα μου μείνει στο χέρι" είναι κομματάκι υπερβολικά μάλλον? Είμαι σίγουρος πως αν σας την έπεφτε θα τη φτύνατε PS. Γούστα φυσικά είναι αυτά, αλλά... "σαβουροκώλα"? Κόψτε κάτι...
patrickdrd Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 αχχαχαχα ναι ρε, την θυμασαι την σκηνη στην 1η σεζον; επιεικως χαλια ηταν... σου λεει τι να δειξω; αρκετα ρομπα εγινα, το σωμα της ειναι χαλια, βρειτε το επ και θα με θυμηθειτε γιατι μαλλον ξεχασατε γρηγορα
lifeowner771 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν είναι αυτή αλλά αυτή Mε χαλαει το κοντο μαλλι ρε γαμωτο..Ωραια δεν λεω, αλλα γιατι το αγοριστικο κουρεμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα