theoritikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Είμαι ο μόνος που ευχαριστήθηκε την φυλάκιση της Cercei?Κάποιος βρέθηκε να της φερθεί όπως φέρεται στους αντιπάλους της!
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Είμαι ο μόνος που ευχαριστήθηκε την φυλάκιση της Cercei? Κάποιος βρέθηκε να της φερθεί όπως φέρεται στους αντιπάλους της! οχι δεν εισαι ο μονος! και να ξερεις τα καλυτερα ερχονται!
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Είμαι ο μόνος που ευχαριστήθηκε την φυλάκιση της Cercei? Κάποιος βρέθηκε να της φερθεί όπως φέρεται στους αντιπάλους της! 3
gavros10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αργησε ο μεγας σεπτον να βαλει στην θεση της την σερσει αλλα ενταξει, αφου τα καταφερε. Εξηγηστε μου λιγο, πως και εμφανιστηκε σε αυτη τη σεζον η θρησκεια; Οντως η ντοριανη θα σκοτωνε τον μπρον; Και πως την γλυτωσε ο αρχοντας; Ειπε σε μια κουκλαρα οτι ειναι η πιο ομορφη γυναικα του κοσμου. Να ειχαμε ολοι τετοια....
GreyHorse Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αργησε ο μεγας σεπτον να βαλει στην θεση της την σερσει αλλα ενταξει, αφου τα καταφερε. Εξηγηστε μου λιγο, πως και εμφανιστηκε σε αυτη τη σεζον η θρησκεια; Οντως η ντοριανη θα σκοτωνε τον μπρον; Και πως την γλυτωσε ο αρχοντας; Ειπε σε μια κουκλαρα οτι ειναι η πιο ομορφη γυναικα του κοσμου. Να ειχαμε ολοι τετοια.... Δεν εμφανίστηκε σε αυτήν τη σεζόν, παλιά είναι η θρησκεία αλλά είχε μείνει στην απ'έξω και στην άκρη μετά τους Ταργκάρυεν. .Η βλαμμένη η Σέρσει την έφερε ξανά στην επιφάνεια και της έδωσε το περιθώριο να αποκτήσει δύναμη πιστεύοντας ότι θα τους χρησιμοποιούσε για να χτυπήσει τη νύφη της και την οικογένεια της νύφης της και της γύρσιε μπούμερανγκ.
vag10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 καλά ας ζούσε ο joffrey και όλοι για αποκεφαλισμό θα πηγαίνανε 4
Norone92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 καλά ας ζούσε ο joffrey και όλοι για αποκεφαλισμό θα πηγαίνανε Μήπως τελικά θα ήταν καλύτερα;; Κάποια ψυχή τέτοια εποχή πέρσυ είχε πει ότι αφού πεθάνει ο Joffrey θα πρέπει να ανεχτούμε ακόμα περισσότερο τη δυσκοίλια κομπλεξική σκύλα μάνα του. Ε νομίζω πως όσο κυβερνάει αυτή, τα έχει κάνει αρκετά πιο χάλια από όλες τις απόψεις!
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ποια Cersei και βλακειες εδω ειχε σπανιο κομματι που σπαρταραγε μιλαμε για σωμα οχι μαλακιες ... 2
king2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εννοείται τούμπανο το 19χρονο αλλά κάποιοι έχουμε μείνει στις πρώτες σεζον 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 η καλιση νομιζω ειναι ντουμπλαρισμενη σε αυτες τις σκηνες. Ειναι τοσο κιουρια που δεν μπορουσε να τις κανει η ιδια.. 2
king2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 η καλιση νομιζω ειναι ντουμπλαρισμενη σε αυτες τις σκηνες. Ειναι τοσο κιουρια που δεν μπορουσε να τις κανει η ιδια.. Λες? Δεν το ήξερα. Και στις σκηνές με τον Ντρογκο έχει αλλάξει?
patrickdrd Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 οχι ρε στα πρωτα επ ειχε εμφανιστει κανονικα αυτη, θυμαμαι που το σχολιαζαμε το χαλια σωμα της, οποτε σου λεει το κοριτσι αστο καλυτερα, αφου δεν λεει ρε, τι να δειξει; απιστευτη σαβουροκωλα, κριμα το hype δλδ που γινεται για την παρτη της 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα