omghi2u Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 οτι και να της κανουν η Lena ηταν ειναι και θα ειναι ΝΑΡΑ.
slipknot Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά έλεος. Ξεκολλάτε! Η συζήτηση είναι πιο βαρετή και από τα επισοδεια μέχρι τώρα! Δε συμφωνώ καθόλου με το κράξιμο αυτής της season. Εξελίξεις υπάρχουν πολλές, απλώς (θα) έχουν υπολογίσιμο αντίκτυπο μακροπρόθεσμα, σε αντίθεση με παλιότερα συμβάντα που έκαναν εντύπωση από την αρχή. Ίσως οι περισσότεροι θεατές να συνήθισαν έτσι και τώρα θεωρούν πως η σειρά έγινε βαρετή. Υπάρχουν άλλες σειρές που φημίζονται για την ίντριγκα και την κορυφωμένη ένταση σε κάθε επεισόδιο, όπως το Μπρούσκο και τα Κλεμμένα Όνειρα. 7
blueangel3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 παντως τώρα ενα πραγμα περιμένουμε να δουμε .....νεκρο τον Ραμσει και μπορει κανείς να πει ότι όσο ποιο αισχρά πραγματα κανει τόσο πιο <<ωραιος>> θα γινεται ο θανατος του
dNt^ Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 παντως τώρα ενα πραγμα περιμένουμε να δουμε .....νεκρο τον Ραμσει και μπορει κανείς να πει ότι όσο ποιο αισχρά πραγματα κανει τόσο πιο <<ωραιος>> θα γινεται ο θανατος του Joffrey v2.0?
efo355 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δε συμφωνώ καθόλου με το κράξιμο αυτής της season. Εξελίξεις υπάρχουν πολλές, απλώς (θα) έχουν υπολογίσιμο αντίκτυπο μακροπρόθεσμα, σε αντίθεση με παλιότερα συμβάντα που έκαναν εντύπωση από την αρχή. Ίσως οι περισσότεροι θεατές να συνήθισαν έτσι και τώρα θεωρούν πως η σειρά έγινε βαρετή. Υπάρχουν άλλες σειρές που φημίζονται για την ίντριγκα και την κορυφωμένη ένταση σε κάθε επεισόδιο, όπως το Μπρούσκο και τα Κλεμμένα Όνειρα.Έχεις δίκιο το got θυμίζει λάμψη όχι Μπρούσκο
manzah80 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 οντως υπαρχουν αντιδρασεις για την τελευταια σκηνη?
king2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 οντως υπαρχουν αντιδρασεις για την τελευταια σκηνη? Ε σου λέει σταρκ είναι παρθένα είναι οπότε μερικούς τους πείραξε εφόσον έδειχνε σαν να μη γούσταρε. Όταν αποκεφαλισαν τον νεντ κανείς δεν είπε τίποτα όπως και στον ματωμενο γάμο. Μερικοί δεν ξέρουν τι βλέπουν μάλλον η καλύτερα ξεχνάνε.
InfernoN Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 εγω πιστευω ολο αυτο ειναι ανετα προωθητικο, δλδ εχει μυρισει οτι ειναι "βαρετο" πλεον το GOT και κατι επρεπε να γινει για να τραβηξει εστω λιγο πισω το ενδιαφερον του κοσμου. πχ εγω χθες ειδα το επεισοδιο με το σκεπτικο " για να δω για τι σκατα μιλανε ολες αυτες τις μερες". Και κατα 90% αυτη η "βρωμα" ή αυτο το μπαχαλο μπορει να αρχισε και απτα "μεσα" του GOT. who knows, its a strange world.
thomasG4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παιδιά νομίζω έχετε ξεχάσει να αναφέρεται κάτι σημαντικό τόσες μέρες. Το GOT έχει καταντήσει βαρετό. Έχει γίνει ένα κράμα Μπρούσκο - Λάμψη - Καλημέρα Ζωή - Αυθαίρετοι. Που θα πάει αυτό το πράγμα; Ολοι το βλέπουν για το gore και επειδή γουστάρουν να βλέπουν βυζάκια. Άλλα εγώ θα συνεχίσω να το βλέπω για να σας ζαλίσω λίγο τα παπάρια αντί να γράψω τίποτα ουσιώδες για τη πλοκή. 1
Str Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 το GOT, και η σειρά αλλά και τα βιβλία, μας έκανε να εκτιμήσουμε την ορθολογική διαδικασία συγγραφής σεναρίου/βιβλίο... όπου ο συγγραφέας, ΕΧΕΙ στο μυαλό του μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος... νομίζω πως ο Μάρτιν είναι ο πρώτος συγγραφέας που βιβλιοποίησε τη λογική σεναρίων Λάμψη/GreysAnatomy/οποιαδηποτεελληνικησειρα όπου απλά βλέπουμε τις καθημερινότητες ανθρώπων σαν reality tv... αυτό έχω καταλάβει από το 4ο βιβλίο και μετά, και προφανώς αυτό περιμένω από τη σειρά. Βέβαια, είναι νομίζω ο πρώτος που το κάνει σε ένα fantacy περιβάλλον και αυτό του το δίνω... αρκεί να μη γίνει μόδα και γαμηθεί και αυτο το gender...
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παιδιά νομίζω έχετε ξεχάσει να αναφέρεται κάτι σημαντικό τόσες μέρες. Το GOT έχει καταντήσει βαρετό. Έχει γίνει ένα κράμα Μπρούσκο - Λάμψη - Καλημέρα Ζωή - Αυθαίρετοι. Που θα πάει αυτό το πράγμα; Ολοι το βλέπουν για το gore και επειδή γουστάρουν να βλέπουν βυζάκια. Άλλα εγώ θα συνεχίσω να το βλέπω για να σας ζαλίσω λίγο τα παπάρια αντί να γράψω τίποτα ουσιώδες για τη πλοκή. ευχαριστουμε
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ρε παιδια αν δεν σας αρεσει μην το βλεπετε ή αν το βλεπετε μην μας ζαλιζετε τοσο απλα. Τωρα σας φαιενται βαρετο αν ομως απο το πουθενα ειχαν γινει πραγματα θα λεγατε μας πως εγινε αυτο? Και γιατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα