gavros10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και με ποιον ειναι η μεγαλη μαχη?? δεν πεθανε?? θα πεθανει?? μην μας αφηνεις σε αγωνια ρε μεγαλε...Πες μου γιατι δεν μπορω να περιμενω του χρονου.!!Πες για ολους τους χαρακτηρες. ακομη και για αυτους που δεν ξερουμε! Θα μας τους μαθεις.. Με την δυναμη του spoiler protector σε ανακηρυσσω εχθρο του τοπικ. Η αφελεια σου μας θετει σε κινδυνο. (Χιουμορακι με δοσεις αληθειας) 1
DKNI Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 http://www.geekculture.com/joyoftech/joyarchives/2012.html Εισαι πολυ τυχερος που το συγκεκριμενο σποιλερ το εχω φαει εδω και κανα μηνα Νοt really... 1) Ειναι σαν να σου λέω εγώ ...στην επόμενη season κάποιος θα πεθάνει ====> ( GOT βλέπεις εννοείται οτι κάποιος θα πεθάνει) 2) Θα έχει ενδιαφέρον η ιστορία π.χ του Tyrion ή της Mother of Dragons =====> (Έτσι και αλλιώς θα έχει ενδιαφέρον , δεν χρειάζεται να στο πώ, ο ένας σκοτωσε τον πατέρα του και θα τον κυνηγαν ολοι και η άλλη έχασε έναν δράκο...) 3) Η σειρά μόνη της έκανε σποιλερ πριν αρχίσει για τον Oberyn...έτσι θα κάνει και για τους νέους χαρακτήρες, ήτε στο πει κάποιος ήτε όχι το σποιλερ θα το φάς απο την ίδια την σειρά που βλέπεις πριν καν αρχίσει η season... Mε αυτο θέλω να πώ ειναι οτι αυτά τα πράγματα δεν είναι σπόιλερ...σπόιλερ ειναι όταν σου λεει ο άλλος τι θα γίνει,,,,Άμα σου πώ να ο Snow θα ψοφίσει απο την Red Woman (λέμε τώρα) ειναι σποιλερ. Άμα σου πω λογικα θα δουμε πολύ Snow στην επόμενη season δεν ειναι σποιλερ....(Έτσι και αλλιώς στην σειρά τους δείχνουν όλους) Παλια στο Τεξας Δεν εχω προβλημα να πεις οτι "Θα γινει χαμος με τους Λανιστερ ή την Νταινερις" Εχω προβλημα να πεις "Καλα, περιμενετε να δειτε τι κανει ο Ποντρικ στην επομενη σεζον" Εχω προβλημα να μου δειξεις με το δακτυλο που πρεπει να κοιταω οταν κατι το κρυβουν Εχω προβλημα οταν βλεπω τον Κοπερφιλντ στην σκηνη να εισαι ο τυπος που μου λεει "κοιτα προσεκτικα το ποδι του" 1
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bkp1n5_1Y1o Και με ποιον ειναι η μεγαλη μαχη?? δεν πεθανε?? θα πεθανει?? μην μας αφηνεις σε αγωνια ρε μεγαλε...Πες μου γιατι δεν μπορω να περιμενω του χρονου.!!Πες για ολους τους χαρακτηρες. ακομη και για αυτους που δεν ξερουμε! Θα μας τους μαθεις.. Δεν είναι κάτι που θα γίνει μετά, υπήρξε αλλαγή σε σχέση με το βιβλίο spoiler δεν είναι αλλά το βάζω καλού-κακού Στην ταβέρνα με τα κοτόπουλα που πλακώθηκε με τους άλλους τραυματίζεται και τον αφήνει η Άρυα Η φάση με τη Μπριέν είναι των σεναριογράφων
mitsdim1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Με την δυναμη του spoiler protector σε ανακηρυσσω εχθρο του τοπικ. Η αφελεια σου μας θετει σε κινδυνο. (Χιουμορακι με δοσεις αληθειας) Στον απο πανω μου πηγαιναν οι ερωτησεις liakos18 ο οποιος ξεκινησε δευτερη σελιδα σε νεο τοπικ να σποιλεριαζει χωρις καν να το βαλει κρυφο. Εκει ειναι οι οδηγιες στο πρωτο ποστ. Φτανει πια με τα βιβλια...ΕΛΕΟΣ!
Rush13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εισαι πολυ τυχερος που το συγκεκριμενο σποιλερ το εχω φαει εδω και κανα μηνα Παλια στο Τεξας Δεν εχω προβλημα να πεις οτι "Θα γινει χαμος με τους Λανιστερ ή την Νταινερις" Εχω προβλημα να πεις "Καλα, περιμενετε να δειτε τι κανει ο Ποντρικ στην επομενη σεζον" Εχω προβλημα να μου δειξεις με το δακτυλο που πρεπει να κοιταω οταν κατι το κρυβουν Εχω προβλημα οταν βλεπω τον Κοπερφιλντ στην σκηνη να εισαι ο τυπος που μου λεει "κοιτα προσεκτικα το ποδι του" To olo spoilerο θέμα όμως ξεκίνησε επειδή είπε οτι θέλει να δει το casting για έναν...τον οποιο του χρονου φεβρουάριο θα φάς σποιλερ απο την HBO οτι θα παιξει καποιο ρόλο καθως θα στον μοστράρει σαν τον Oberyn... Και το άλλο ήταν οτι θα έχει ενδιαφέρον στο Dorne...το οποίο ειναι λογικό γιατι σκοτώθηκε ο πρίγκιπας τους και ο Mountain ζει Συμφωνώ με το no spoiler γιατι και εμένα εκνευρίζει , μάλιστα μου το είχαν κάνει στο breaking bad απλά μην το ξεφτυλίσουμε κιόλας
TAKE5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Για γυναικείους ρόλους μιλάγαμε παιδιά που θα μπουν στο cast ουτε για πρωταγωνιστές ουτε για υπόθεση ουτε αν θα είναι σημαντικές ουτε τίποτα. Αν θεωρείτε spoiler ότι αναμένονται κορμαρες ζητάω συγνώμη που σας χαλασα το μυστήριο Εχετε παθει φοβία νομίζω 2
xavier Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 αυτο που λεει ο απο πανω...που προφανως καταλαβε τι εννουσα...καμια σχεση με τη πλοκη της σειρας...
DKNI Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 To olo spoilerο θέμα όμως ξεκίνησε επειδή είπε οτι θέλει να δει το casting για έναν...τον οποιο του χρονου φεβρουάριο θα φάς σποιλερ απο την HBO οτι θα παιξει καποιο ρόλο καθως θα στον μοστράρει σαν τον Oberyn... Και το άλλο ήταν οτι θα έχει ενδιαφέρον στο Dorne...το οποίο ειναι λογικό γιατι σκοτώθηκε ο πρίγκιπας τους και ο Mountain ζει Συμφωνώ με το no spoiler γιατι και εμένα εκνευρίζει , μάλιστα μου το είχαν κάνει στο breaking bad απλά μην το ξεφτυλίσουμε κιόλας 1. αποτι βλεπεις ο φιλος τελικα γκομενακια εννοουσε 2. Και οχι, δεν θελω να μαθω οτι κατι τρεχει με τους Μαρτελαίους, μπορει χωρις πριγκιπα να πηγαιναν ακλαφτοι οπως απο το πουθενα μπηκα. 3. Επισης, το ποιον προμοταρει η σειρα δεν το ξερουμε. ΕΣΥ λες οτι ο φιλος αναφεροταν σε καποιο καστινγκ για poster boy χαρακτηρας, το παλικαρι εγραψε γενικα "θελω να δω εναν χαρακτηρα που θα κανουν καστιγνκ". Μπορει να ειναι καποιος που θα αποδειχτει σε 3 σεζον απο τωρα ο πιο σημαντικος αλλα του χρονου να ειναι πουθενας
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Και με ποιον ειναι η μεγαλη μαχη?? δεν πεθανε?? θα πεθανει?? μην μας αφηνεις σε αγωνια ρε μεγαλε...Πες μου γιατι δεν μπορω να περιμενω του χρονου.!!Πες για ολους τους χαρακτηρες. ακομη και για αυτους που δεν ξερουμε! Θα μας τους μαθεις.. Υπάρχει ήδη ποστ με όλες αυτές τις λεπτομέριες. Είναι κανα 6000 σελίδες και το χει γράψει ο GRRM
salazar1991 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι:Η Σερσει ήταν από την αρχή στο κόλπο ή μετά ο Tywin την πήρε με το μέρος του?
xavier Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Να ρωτήσω ρε παιδιά κάτι:Η Σερσει ήταν από την αρχή στο κόλπο ή μετά ο Tywin την πήρε με το μέρος του? σε ποιο κολπο αναφερεσαι? γενικα οτι εχει δειξει η σειρα απο την αρχη ο lf αναγκασε τον tywin να κανει οτι εκανε...
salazar1991 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 σε ποιο κολπο αναφερεσαι? γενικα οτι εχει δειξει η σειρα απο την αρχη ο lf αναγκασε τον tywin να κανει οτι εκανε... Sorry ρε παιδιά.Δεν εννούσα την Σερσει.Το πουτανάκι του Tyrion(δεν θυμάμαι το όνομα της).Αυτή ήταν εξαρχής κατάσκοπος του νάνου ή τώρα στα τελευταία τον πρόδωσε?
CarbonFibre Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εγώ είμαι περίεργος να δω τί θα γίνει του χρόνου μετά το θάνατο του Τάιγουιν ο οποίος ουσιαστικά ήταν ο βασιλιάς και κρατούσε τις συμμαχίες με τους Tyrell και τους Martell. O Litlfinger άρχισε να σπρώχνει το Vale όπως φαίνεται εναντίον των Λάνιστερ, οι Μαρτέλ λογικά θα ψάξουν για εκδίκηση, οι Tyrell χωρίς τον Τάιγουιν θα συνεχίσουν να στηρίζουν Λάνιστερ ή όχι. Επίσης τί κάρφωμα έριξε ανάμεσα στις φλόγες η Μελισάντερ στο Τζον Σνοου; Δεν τον βλέπω καλά... 10 μήνες αναμονή
Sog96Ch Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 http://subz.blog-spot.gr/ena-spoiler-apo-game-thrones-ke-ton-piter-belis-pou-den-katalave-kanis-ikones/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα