Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

στανταρ θα τον φαει ο θηον τον ραμσει!

αυτο ακριβως σκεφτηκα κ εγω εκει, φατονα τον πουστη γαμω

Δημοσ.

Πολύ soft έχει γίνει το game of thrones ή μου φαίνεται; Τσικό τα sand snakes, back to school please!

Πρόλαβε όμως και

βούτηξε τη Μυρσέλα

Δημοσ.

Δεν έχουν πρόβλημα με τον αιμομικτικό βιασμό της Σέρσεϊ ή τις λοιπές τολμηρές σκηνές 5 χρόνια τώρα, αλλά

σοκάρονται από έναν βιασμό που ούτε καν προβλήθηκε?

Δημοσ.

Εχουν προβλημα με τους βιασμους και οχι με τους τοσους θανατους που ειδαμε απο της αρχη της σειρας...Απο τον πολυ φεμινισμο τους εχει στριψει μου φαινεται.Σιγα μην ρωτησουμε και τι προσβαλει τον καθενα,οποιος δεν γουσταρει δεν το βλεπει ελεος εκει στην Αμερικη εχει ξεφυγει λιγο το θεμα.Εχουν παει στο αλλο ακρο..

Δημοσ.

wN9p2no.png

Τρελό γέλιο το comment "a show you've invested yourself emotionally in, turns around and devolves into cheap, sick shit" - μάλλον το Red Wedding το είδε σε fast forward.

Επίσης ενόχλησε κανέναν άλλο το πόσο εύκολα έγινε αποδεκτή η μαρτυρία του male prostitute? "Ναι ήμουν squire του για κάποιο διάστημα, ένα από τα καθήκοντά μου ήταν να τον ντύνω. Επίσης θα γνωρίζετε ότι σύχναζα στο μπορντέλο του Littlefinger, όπου συναντά κανείς ξεβράκωτη όλη την υψηλή και μη κοινωνία του King's Landing. Όμως ο μοναδικός τρόπος να ξέρω για το εκ γεννετής σημάδι του είναι να πηδιόμαστε. Μην τολμήσει κανείς να το αμφισβητήσει αυτό, ειδικά οι Tyrells που πάτε σαν πρόβατα στη σφαγή.

Δημοσ.

Τίνος είναι γυναίκα το παιδί και καλος αυτός ο ξανθουλης που είναι με τη ξανθιά αλλά πηδιέται με τον ξανθό... Μαι αφού σου τα έλεγα ρε Λιτσα είναι gay. Καλά λες άντε να δούμε και τη ξανθούλα τι νυφικό θα φοράει... Πολυ ωραία η σειρά....

Μετά το σημερινό τρισάθλιο πράγμα που είδα τελος το got για μένα.

Δημοσ.

Τίνος είναι γυναίκα το παιδί και καλος αυτός ο ξανθουλης που είναι με τη ξανθιά αλλά πηδιέται με τον ξανθό... Μαι αφού σου τα έλεγα ρε Λιτσα είναι gay. Καλά λες άντε να δούμε και τη ξανθούλα τι νυφικό θα φοράει... Πολυ ωραία η σειρά....

Μετά το σημερινό τρισάθλιο πράγμα που είδα τελος το got για μένα.

Στάσου, 'μυγδαλα!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...