Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δε βαρέθηκα αλλά απογοητεύτηκα. Όχι φυσικά ότι θα παρατήσω τη σειρά, απλά ο χρόνος που μένει δεν αρκεί για να δείξουν βασικά πράγματα, οπότε η έλειψη σημαντικών στοιχείων στην ιστορία με απογοήτευσε.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικότερα στα 5 πρώτα επεισόδια δεν βλέπουμε τιποτα λιγοτερο από ότι ειδαμε στα πρώτα πέντε επεισόδια των προηγουμενων σεζον, απλως εσεις βαρεθηκατε.

Συμφωνω, δεν ηταν χειροτερα τα πρωτα 4 απο τα πρωτα 4 αλλων σεζον

Και το 5ο ηταν setup επεισοδιο οπως 2-3 setup επεισοδια εχει στη μεση καθε σεζον

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί η κάθε σεζόν να πηγαίνει λίγο πολύ στο ίδιο μοτίβο αλλά το "πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο θεός"!

• Super Moderators
Δημοσ.

αν αποφασίσετε να διαβάσετε τα βιβλία, μην ακουμπήσετε το 4ο, θα κόψετε φλέβες αν σας φαίνονται τόσο βαρετά τα επεισόδια :P

δεν το λέω επειδή τα θεωρείτε βαρετά, απλά το 4ο είναι πιο βαρετό από το χειρότερο επεισόδιο της σειράς...

Δημοσ.

Για μας που δεν εχουμε διαβασει τα βιβλια, περιπου που βρισκομαστε τωρα στην σειρα??

Αποτι εχω καταλαβει πρεπει να παιζουμε καπουο στο 4ο-αρχη 5ου (και τελευταιου που εχει βγει) + καποια γεγονοτα που δεν ειναι καν στα βιβλια (και καλα θα ηταν στο 6ο-7ο), σωστα?

Δημοσ.

Όσα εξελίσσονται στο 4ο βιβλιο και στο μισο 5ο, γινονται στην ίδια χρονική περίοδο. Όπως το πανε και αν αφαιρέσουν κάποια πράγματα (ή δεν τα προσθεσουν την επόμενη σεζον) τότε ειναι πιθανό να καλυψουν το μεγαλύτερο ποσοστό και των 2 βιβλίων. 

Αυτα που εχουν προσθεσει δεν ειναι σιγουρο αν τα δουμε ποτε. Πολλοι χαρακτηρες αλλωστε λείπουν και άλλοι παίρνουν το ρόλο τους. 

Δημοσ.

Αρα αν καταλαβα καλα λογικα του χρονου - 6η σεζον - πιθανοτατα θα εχει καλυφθει το υλικο και των 5 ηδη εκδιδομενων βιβλιων και άρα ή θα βγαλει ο γερος το επομενο ή θα το παρουν πανω τους οι σεναριογραφοι (με την βοηθεια του παππου εννοειται), σωστα?

Γενικα εχει νοημα αυτη και η επομενη σεζον ή ηταν βαρετα τα 4-5 βιβλια?

Δημοσ.

έχει νόημα (και τεράστιο) απλά κάποια πολύ σημαντικά και κάποια λιγότερα σημαντικά δε τα έχει αναφέρει καθόλου.
Ευελπιστούμε στη συνέχεια να δείξει κάτι ακόμη.

Δημοσ.

Αρα αν καταλαβα καλα λογικα του χρονου - 6η σεζον - πιθανοτατα θα εχει καλυφθει το υλικο και των 5 ηδη εκδιδομενων βιβλιων και άρα ή θα βγαλει ο γερος το επομενο ή θα το παρουν πανω τους οι σεναριογραφοι (με την βοηθεια του παππου εννοειται), σωστα?

Γενικα εχει νοημα αυτη και η επομενη σεζον ή ηταν βαρετα τα 4-5 βιβλια?

Ηταν βαρετα, ειδικα το 4ο, αλλά εχτισε για το τελος του 5ου που εγιναν διαφορα ενδιαφεροντα πράγματα και εκλεισε την ιστορία κάποιων αλλων.. Οι σεναριογραφοι αν καταλαβα καλα πλεον το εχουν παρει πανω τους και δεν θα ακολουθησαν τιποτα απο τα βιβλία περα απο ενα πολυ βασικο στορι. 

Εχουν όλα ομως νοημα αφου χτιζεται η πλοκη για τη συνεχεια. 

Δημοσ.

Για μας που δεν εχουμε διαβασει τα βιβλια, περιπου που βρισκομαστε τωρα στην σειρα??

Αποτι εχω καταλαβει πρεπει να παιζουμε καπουο στο 4ο-αρχη 5ου (και τελευταιου που εχει βγει) + καποια γεγονοτα που δεν ειναι καν στα βιβλια (και καλα θα ηταν στο 6ο-7ο), σωστα?

Έτσι όπως πάνε την ιστορία και με τις αλλαγές που κάνουν σε σχέση με τα βιβλία δεν έχει πλέον πολύ νόημα να ψάχνουμε τις αντιστοιχίες.

Τα λέει ωραία και ο GRRM σε σημερινό του blog post: η σειρά ακολουθεί διαφορετικό δρόμο από τα βιβλία, με ίδιο όμως προορισμό, κι αυτός είναι ΟΚ με αυτό.

Εμένα προσωπικά, ως αναγνώστη των βιβλίων δεν με πειράζουν οι αλλαγές. Από τη μια θα μου άρεσαν κάποια πράγματα να είναι όπως τα βιβλία, από την άλλη όμως οι αλλαγές κρατάνε το ενδιαφέρον μου.

Άλλωστε, με το ρυθμό που (δεν ;)) γράφει ο GRRM, η σειρά θα τελειώσει πριν τα βιβλία και δε θα μου άρεσε να διαβάζω κάτι που ήδη έχω δει στην TV (το μόνο αρνητικό είναι πως, αφού λένε πως το τέλος θα είναι το ίδιο, θα διαβάζουμε τα βιβλία γνωρίζοντας το).

Δημοσ.

Αλήθεια με αφορμη την τελευταία σου πρόταση, αν δεν γραφτεί το φινάλε από τον GRR, πως γίνεται να υπάρξει στη σειρά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...