Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Βιβλιοσποιλερζ ισχυει οτι στο βιβλιο αυτος ο μπαρμπας που ηταν με την καλισι δε πεθαινει? Ισχυει. Όπως ισχυει ότι ολη η σεζον εχει ξεφυγει πλεον πολυ απο τους χαρακτηρες των βιβλιων, ειδικά εκει που ειναι η Νταινερις εχουν εξαφανιστεί πολλοι βασικοι χαρακτηρες.
thomasG4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Λογικά οι σεναριογράφοι θέλουν να επισπεύσουν το story της Daenerys, γιατί στα βιβλία πάει με ρυθμούς χελώνας.
Kostasspil Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Βιβλιοσποιλερζ Ισχυει. Όπως ισχυει ότι ολη η σεζον εχει ξεφυγει πλεον πολυ απο τους χαρακτηρες των βιβλιων, ειδικά εκει που ειναι η Νταινερις εχουν εξαφανιστεί πολλοι βασικοι χαρακτηρες. offtopic book spoiler Την Λαίδη Στόουνχαρτ μην κόψουν μόνο και ξενερώσω Λογικά οι σεναριογράφοι θέλουν να επισπεύσουν το story της Daenerys, γιατί στα βιβλία πάει με ρυθμούς χελώνας. 10 επεισόδια μου φαίνεται είναι λίγα για να καλύψουν το στόρυ, ακόμα κι αν είναι 60λεπτα(περίπου)
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 offtopic book spoiler Την Λαίδη Στόουνχαρτ μην κόψουν μόνο και ξενερώσω 10 επεισόδια μου φαίνεται είναι λίγα για να καλύψουν το στόρυ, ακόμα κι αν είναι 60λεπτα(περίπου) Αυτη εχει κοπεί από καιρό. Να ήταν και 60' λες καλα ειναι, 50 με το ζόρι.
thomasG4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 offtopic book spoiler Την Λαίδη Στόουνχαρτ μην κόψουν μόνο και ξενερώσω 10 επεισόδια μου φαίνεται είναι λίγα για να καλύψουν το στόρυ, ακόμα κι αν είναι 60λεπτα(περίπου) Δεν έχω διαβάσει όλα τα βιβλία. Μόνο μέχρι το τρίτο. Δεν ξέρω πως πάει το story μετά, αλλά γενικά πάει πολύ αργά και στη σειρά και στα βιβλία και μάλλον θέλουν να το πάνε πιο γρήγορα γιατί θα βαρεθεί ο κόσμος.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 I'm so ready for this... και παλι βιβλιοσποιλερ Λειπουν 2 πολυ βασικοι χαρακτηρες απο το dance παντως. Να δω τι θα κανουν. Λειπουν επίσης και οι Γκρειτζοιδες, εκτος και αν τους κόψουν τελειως. Γενικότερα ενώ τοπ Westeros ειναι ετοιμο, στην ανατολη ειναι πολυ πισω οι εξελιξεις.
sfakattack Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Σε 4 δόσεις το είδα το 5ο...το έβαζα βράδυ και δε μπορούσα να ΜΗΝ κοιμηθώ.... χειρότερα από νανουριτό...
Rabican Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που οταν τελειωνει το επεισοδιο λεω "οχι ρε γμτ.. μια βδομαδα τωρα;".... :P 5
Jerok Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που οταν τελειωνει το επεισοδιο λεω "οχι ρε γμτ.. μια βδομαδα τωρα;".... :P εισαι ναι
thomasG4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που οταν τελειωνει το επεισοδιο λεω "οχι ρε γμτ.. μια βδομαδα τωρα;".... :P me too
efo355 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Όποιος έχει διαβάσει τα βιβλία θα συμφωνήσει ότι το 4ο και το πρώτο μισό του 5ου είναι και τα πιο βαρετά (από 'κει είναι παρμένα τα περισσότερα γεγονότα). Αλλά και όσα έχουν προσθέσει/αλλάξει στη σειρά όντως δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μέχρι τώρα. Πιστεύω πως θα φτιάξει όμως, συνήθως τα καλά της σεζόν αρχίζουν στο 2ο μισό. ποια τελευταία επεισόδια; Οτι γίνεται είναι πάντα στο ένατο και στο τελευταίο λεπτό από το δέκατο επεισόδιο. Το βλέπω να γίνεται μια ωραία adventure τολμη και γοητεία το πράμα...
Kostas93 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Το αστείο είναι ότι "κανονικά" γίνονται πράγματα και θαύματα που η σειρά δεν εχει αγγίξει καθόλου και μπορεί να μην αγγίξει και καθόλου. Ήδη κάποια τα κατέστρεψε χωρίς επιστροφή. Κάτι ετοιμάζουν αυτοί, αλλά ποιος να ξέρει τι...
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Γενικότερα στα 5 πρώτα επεισόδια δεν βλέπουμε τιποτα λιγοτερο από ότι ειδαμε στα πρώτα πέντε επεισόδια των προηγουμενων σεζον, απλως εσεις βαρεθηκατε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα