gavros10 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 μολις ειδα το 4ο επισοδιο. Με λενε Χρηστο εχω διαβασει τα βιβλια και αρχιζω και ξενερωνω με την σειρα.... Ειναι η σειρα οσων δεν εχουν διαβασει τα βιβλια να πουν ενα "ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ!" Χωρις παρεξηγηση, δεν το λεω επιθετικα, δεν απευθυνομαι σε εσενα ουτε τιποτα παρομοιο. Ειναι μερος του ενθουσιασμου που επιτελους οι εξυπνακηδες θα αρχισουνα να μειωνονται. 3
king2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εγω παντως τα βλέπω με μεγαλο ενδιαφέρον και περισσότερο απο αλλες σεζόν.Μπορεί να εχουν φυγει αρκετοί μεγάλοι χαρακτήρες κυλάει το επεισόδιο τόσο γρήγορα λες και είναι 20λεπτο. 1
paragontikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 εχει φτωχυνει πολυ η σειρά, δρακους βλεπουμε μια φορα το χρονο και γενικα πλεον μου φαινεται βαρετη, μονο κουτσομπολιο είναι και κανα γαμο ισως φταιει που ηρθα με φορα απο το vikings που γίνεται χαμος σε καθε επεισοδιο.. 2
omghi2u Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 και για αυτο το λογο το vikings ειναι ACTION. το GOT δεν ειναι. για λαθος λογους το βλεπεις νομιζω 6
Sorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αναρωτιέμαι πως οι Bolton δεν ανησυχούν αν η Sansa αναγνωρίζει εκεί τον Thion. Εκτός και δεν τους καίγεται καρφί.
wizzy Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ή απλά επειδή ο ψυχάκιας είναι τόσο σίγουρος/αλαζόνας που θεωρεί ότι ο λεγάμενος έχει αλλάξει τόσο πολύ που και να του μιλήσει η κοπελιά, δεν θα πάρει είδηση.
Kasrith Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ξεχνάτε πως ο Theon "σκότωσε" τα αδέρφια της. Οπότε και να τον πάρει πρέφα κλαιν.Ακόμα και αν της πει πως ζουσαν τα αδέρφια της γιατί να τον πιστέψει?
InfernoN Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 4 επεισοδια εχω δει και στα 4 παραλιγο να με παρει ο υπνος δεν σας κανω πλακα, τι κοιλαρα ειναι αυτη η σεζον 1
papousss13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 αν και ειμαι σιγουρος οτι στη συνεχεια θα αλλαξει... τα πρωτα επεισοδια ειναι ΠΟΛΥ βαρετα! ειδικα το τελευταιο ημουν ετοιμος να το κλεισω απο τη βαρεμαρα! 1
paragontikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 και για αυτο το λογο το vikings ειναι ACTION. το GOT δεν ειναι. για λαθος λογους το βλεπεις νομιζω σιγουρα για λαθους λογους, πλεον μαλλον απο συνηθεια
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Η σειρά μας έχει αποδείξει πως αρκούν μόνο μερικά δευτερόλεπτα ενός επεισοδίου για να γίνει όλη η φάση μπ***δέλο. That being said, είμαστε ήδη στα μισά και δεν έχει γίνει κάτι αξιόλογο. Πολύ μέτρια η 5η
Deus ex machina Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δε νομίζω οτι είναι τοσο κακή, απλά προχωράει αργά οπότε άμα βλέπεις 1-1 τα επεισόδια βαριέσαι.
Kostasspil Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ναι αλλά όταν πρόκειται για σύνολο 10 επεισοδίων θα έπρεπε, έχοντας φτάσει ήδη στα 5, να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη πέραν του guest(!!) του Ντρόγκον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα