Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις ειδα το 4ο  επισοδιο.

Με λενε Χρηστο εχω διαβασει τα βιβλια και αρχιζω και ξενερωνω με την σειρα.... :P

Ειναι η σειρα οσων δεν εχουν διαβασει τα βιβλια να πουν ενα "ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ!"

Χωρις παρεξηγηση, δεν το λεω επιθετικα, δεν απευθυνομαι σε εσενα ουτε τιποτα παρομοιο. Ειναι μερος του ενθουσιασμου που επιτελους οι εξυπνακηδες θα αρχισουνα να μειωνονται. 

• Like 3
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παντως τα βλέπω με μεγαλο ενδιαφέρον και περισσότερο απο αλλες σεζόν.Μπορεί να εχουν φυγει αρκετοί μεγάλοι χαρακτήρες κυλάει το επεισόδιο τόσο γρήγορα λες και είναι 20λεπτο.

• Like 1
Δημοσ.

εχει φτωχυνει πολυ η σειρά, δρακους βλεπουμε μια φορα το χρονο και γενικα πλεον μου φαινεται βαρετη, μονο κουτσομπολιο είναι και κανα γαμο :P

ισως φταιει που ηρθα με φορα απο το vikings που γίνεται χαμος σε καθε επεισοδιο..

• Like 2
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πως οι Bolton

δεν ανησυχούν αν η Sansa αναγνωρίζει εκεί τον Thion. Εκτός και δεν τους καίγεται καρφί.

Δημοσ.

Ή απλά επειδή ο ψυχάκιας είναι τόσο σίγουρος/αλαζόνας που θεωρεί ότι ο λεγάμενος έχει αλλάξει τόσο πολύ που και να του μιλήσει η κοπελιά, δεν θα πάρει είδηση.

Δημοσ.

Ξεχνάτε πως ο

Theon "σκότωσε" τα αδέρφια της. Οπότε και να τον πάρει πρέφα κλαιν.

Ακόμα και αν της πει πως ζουσαν τα αδέρφια της γιατί να τον πιστέψει?

Δημοσ.

4 επεισοδια εχω δει και στα 4 παραλιγο να με παρει ο υπνος δεν σας κανω πλακα, τι κοιλαρα ειναι αυτη η σεζον

• Like 1
Δημοσ.

αν και ειμαι σιγουρος οτι στη συνεχεια θα αλλαξει... τα πρωτα επεισοδια ειναι ΠΟΛΥ βαρετα! ειδικα το τελευταιο ημουν ετοιμος να το κλεισω απο τη βαρεμαρα!

• Like 1
Δημοσ.

και για αυτο το λογο το vikings ειναι ACTION. το GOT δεν ειναι. για λαθος λογους το βλεπεις νομιζω :)

σιγουρα για λαθους λογους, πλεον μαλλον απο συνηθεια :P

Δημοσ.

Η σειρά μας έχει αποδείξει πως αρκούν μόνο μερικά δευτερόλεπτα ενός επεισοδίου για να γίνει όλη η φάση μπ***δέλο.

That being said, είμαστε ήδη στα μισά και δεν έχει γίνει κάτι αξιόλογο. Πολύ μέτρια η 5η

Δημοσ.

Ναι αλλά όταν πρόκειται για σύνολο 10 επεισοδίων θα έπρεπε, έχοντας φτάσει ήδη στα 5, να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη πέραν του guest(!!) του Ντρόγκον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...