CarbonFibre Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Πολλοί επικοί θάνατοι αυτή τη σεζόν και δεν ξέρω πώς θα μπορέσουν να αντικαταστήσουν τιτάνες όπως τον Οβεριν, τον Τάιγουιν, το Hound και το Τζόφρυ. Η καλύτερη σεζόν μέχρι στιγμής
DKNI Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Για να τελειωνουμε Σποιλερ ειναι οτιδηποτε info μπορει να οδηγησει σε συμπερασματα εναν ανθρωπο με πανω απο 20 IQ Πχ "δεν βλεπω την ωρα να δω ποιον θα βαλουν στον ρολο του...". Αυτοματως αυτος ο καποιος - ποιοι οι περισσοτεροι δεν ξερουμε - αποκτα σημασια βαρυτερη αποτι λογικα θα του δωσουν στην αρχη οι δημιουργοι Ή "θα εχει πολυ ενδιαφερον η ιστορια στο/του..." Μολις μας ειπατε που πρεπει να κοιταμε Ειναι σαν να λεω εγω οτι Δωστε σημασια στο τελος του 6th sense \ Ε, μολις σας ειπα τι να ψαχνετε σε ολη την ταινια Οσοι εχετε διαβασει τα βιβλια, απλα χανετε το δικαιωμα να ποσταρετε ετσι χαλαρα 15
totalius Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ξέρουμε πόσες σαιζόν θα ειναι συνολικά η σειρα;
timoboll Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ας γράψω και εγώ ένα σχόλιολοιπόν σίγουρα η καλύτερη seasonαλλα ρε παιδιά δεν σας την δίνει λίγο όχι οι θάνατοι αλλα τον πως γίνονται δηλαδή τους κάνουν σκουπίδιακαι πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στον σκύλο που τον σκότωσε η ξανθιά κουράδα δηλαδή έλεος ρε φιλε αυτή η μαλακισμένη νίκησε αυτόν και τόσο ταπεινωτικά ας πούμεα στο διάολο Για να τελειωνουμε Σποιλερ ειναι οτιδηποτε info μπορει να οδηγησει σε συμπερασματα εναν ανθρωπο με πανω απο 20 IQ Πχ "δεν βλεπω την ωρα να δω ποιον θα βαλουν στον ρολο του...". Αυτοματως αυτος ο καποιος - ποιοι οι περισσοτεροι δεν ξερουμε - αποκτα σημασια βαρυτερη αποτι λογικα θα του δωσουν στην αρχη οι δημιουργοι Ή "θα εχει πολυ ενδιαφερον η ιστορια στο/του..." Μολις μας ειπατε που πρεπει να κοιταμε Ειναι σαν να λεω εγω οτι Δωστε σημασια στο τελος του 6th sense \ Ε, μολις σας ειπα τι να ψαχνετε σε ολη την ταινια Οσοι εχετε διαβασει τα βιβλια, απλα χανετε το δικαιωμα να ποσταρετε ετσι χαλαρα πιστευω τα ειπα καλα στο 1ο ποστ για τα σποιλερς διοτι αυτη την στιγμη προσωπικα εγω ας πουμε εχω αγνοια για το τι θα γινει δεν θελω να μαθω τιποτα σε αυτη την season που περασε εγινε την πουτανας το σποιλερ παντου 2
sokinsohim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Κάτι που θελω να πω είναι πως πιο πολύ πρέπει να φοβάστε αυτούς που βλέπουν μονο την σειρα αλλά γνωριζουν σποιλερ.Παρα αυτους που έχουν διαβάσει τα βιβλια Σε παρέα γνωστός ξέρει κάποια μελλοντικά γεγονότα κ συνέχεια πετάει διάφορα κ εγώ να προσπαθώ να κρατήσω poker face για να μην το χαλασω στους άλλους. 1
georgeadams Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 http://www.geekculture.com/joyoftech/joyarchives/2012.html
TAKE5 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Για να τελειωνουμε Σποιλερ ειναι οτιδηποτε info μπορει να οδηγησει σε συμπερασματα εναν ανθρωπο με πανω απο 20 IQ Πχ "δεν βλεπω την ωρα να δω ποιον θα βαλουν στον ρολο του...". Αυτοματως αυτος ο καποιος - ποιοι οι περισσοτεροι δεν ξερουμε - αποκτα σημασια βαρυτερη αποτι λογικα θα του δωσουν στην αρχη οι δημιουργοι Ή "θα εχει πολυ ενδιαφερον η ιστορια στο/του..." Μολις μας ειπατε που πρεπει να κοιταμε Επειδή εγώ εκανα σχόλιο για το casting και επειδή δεν ήταν σκοπός μου ουτε να καταστρέψω την αγωνία κάποιου που δεν έχει διαβάσει τα βιβλία, ούτε να τονίσω κάτι που θα χαλάσει το μυστήριο να εξηγήσω ότι όταν μιλησα για casting και το πόσο ενδιαφέρον έχει για του χρόνου εννοούσα ότι είμαι περίεργος ποιες θα διαλέξουν για συγκεκριμένους απαιτητικούς ας τους ονομάσω στην εμφάνιση και όχι μόνο ρόλους. Αν θεωρείτε ότι είναι spoiler οτι θα εμφανιστούν νέες κορμάρες στη σειρά να βάλω το σχόλιο σε spoiler αλλά νομίζω είναι υπερβολικό
Rush13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Για να τελειωνουμε Σποιλερ ειναι οτιδηποτε info μπορει να οδηγησει σε συμπερασματα εναν ανθρωπο με πανω απο 20 IQ Πχ "δεν βλεπω την ωρα να δω ποιον θα βαλουν στον ρολο του...". Αυτοματως αυτος ο καποιος - ποιοι οι περισσοτεροι δεν ξερουμε - αποκτα σημασια βαρυτερη αποτι λογικα θα του δωσουν στην αρχη οι δημιουργοι Ή "θα εχει πολυ ενδιαφερον η ιστορια στο/του..." Μολις μας ειπατε που πρεπει να κοιταμε Ειναι σαν να λεω εγω οτι Δωστε σημασια στο τελος του 6th sense \ Ε, μολις σας ειπα τι να ψαχνετε σε ολη την ταινια Οσοι εχετε διαβασει τα βιβλια, απλα χανετε το δικαιωμα να ποσταρετε ετσι χαλαρα Νοt really... 1) Ειναι σαν να σου λέω εγώ ...στην επόμενη season κάποιος θα πεθάνει ====> ( GOT βλέπεις εννοείται οτι κάποιος θα πεθάνει) 2) Θα έχει ενδιαφέρον η ιστορία π.χ του Tyrion ή της Mother of Dragons =====> (Έτσι και αλλιώς θα έχει ενδιαφέρον , δεν χρειάζεται να στο πώ, ο ένας σκοτωσε τον πατέρα του και θα τον κυνηγαν ολοι και η άλλη έχασε έναν δράκο...) 3) Η σειρά μόνη της έκανε σποιλερ πριν αρχίσει για τον Oberyn...έτσι θα κάνει και για τους νέους χαρακτήρες, ήτε στο πει κάποιος ήτε όχι το σποιλερ θα το φάς απο την ίδια την σειρά που βλέπεις πριν καν αρχίσει η season... Mε αυτο θέλω να πώ ειναι οτι αυτά τα πράγματα δεν είναι σπόιλερ...σπόιλερ ειναι όταν σου λεει ο άλλος τι θα γίνει,,,,Άμα σου πώ να ο Snow θα ψοφίσει απο την Red Woman (λέμε τώρα) ειναι σποιλερ. Άμα σου πω λογικα θα δουμε πολύ Snow στην επόμενη season δεν ειναι σποιλερ....(Έτσι και αλλιώς στην σειρά τους δείχνουν όλους) 1
Wayward Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Σποιλερ ειναι οτιδηποτε info μπορει να οδηγησει σε συμπερασματα εναν ανθρωπο με πανω απο 20 IQ What the person above said... Εμένα εχθές στο γραφείο με ρώτησε άνθρωπος που ήξερε τι γίνεται στο βιβλίο αλλά ακόμα δεν είχε δει το επεισόδιο (ευτυχώς εγώ το είχα δει αλλιώς ακόμα θα έβριζα): "o Tywin είναι καλά?" Εκτός αν είσαι εντελώς κρετίνος καταλαβαίνεις πως: πάπαλα ο Tywin. Οτίδηποτε λοιπόν σε προδιαθέτει κατά την άποψή μου είναι spoiler. 1
Sog96Ch Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Έτσι και αλλιώς, όλοι κάποτε θα πεθάνετε. Κανονικα επρεπε να ειναι ετσι Έτσι και αλλιώς, όλοι κάποτε θα πεθάνουμε.
Alithinos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ας γράψω και εγώ ένα σχόλιο λοιπόν σίγουρα η καλύτερη season αλλα ρε παιδιά δεν σας την δίνει λίγο όχι οι θάνατοι αλλα τον πως γίνονται δηλαδή τους κάνουν σκουπίδια και πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στον σκύλο που τον σκότωσε η ξανθιά κουράδα δηλαδή έλεος ρε φιλε αυτή η μαλακισμένη νίκησε αυτόν και τόσο ταπεινωτικά ας πούμε α στο διάολο πιστευω τα ειπα καλα στο 1ο ποστ για τα σποιλερς διοτι αυτη την στιγμη προσωπικα εγω ας πουμε εχω αγνοια για το τι θα γινει δεν θελω να μαθω τιποτα σε αυτη την season που περασε εγινε την πουτανας το σποιλερ παντου κανονικα ο σκυλος μπαινει στη μοιραια μαχη μεθυσμενος εχωντας πιει καμποσα ποτηρια κρασι,αλλα αυτη η λεπτομερεια εφαγε ψαλιδι.
Prozac Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Στη σειρά το δικαιολογούν ότι από την πληγή που του έκανε ο άλλος στον λαιμό, μολύνθηκε επειδή δεν την καυτηριασε και τον έκανε πιο αργό. 1
liakos18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 κανονικα ο σκυλος μπαινει στη μοιραια μαχη μεθυσμενος εχωντας πιει καμποσα ποτηρια κρασι,αλλα αυτη η λεπτομερεια εφαγε ψαλιδι. Ναι αλλά η μοιραία μάχη δεν είναι με τη Μπριέν. Ας μη μιλάμε για τα βιβλία όμως... 1
mitsdim1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Και με ποιον ειναι η μεγαλη μαχη?? δεν πεθανε?? θα πεθανει?? μην μας αφηνεις σε αγωνια ρε μεγαλε...Πες μου γιατι δεν μπορω να περιμενω του χρονου.!!Πες για ολους τους χαρακτηρες. ακομη και για αυτους που δεν ξερουμε! Θα μας τους μαθεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα