Speculoos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Mα εγώ δεν είπα τίποτα που δεν ξέραμε, μέχρι και διπλό spoiler έβαλα!
_hopelesscase_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εγω που δεν εχω διαβασει τα βιβλια, καραγουσταρω. Εχει γινει το ελα να δεις απο τη ληξη του 4ου κυκλου και μετα. Πολλοι απο τους ηρωες ξεκινανε απο μηδενικη βαση. Για αλλους στενευουν τα περιθωρια. Οι χαρακτηρες εξελισσονται. Μαχες δεν με ενδιαφερει καθολου να δω. Ενα wtf μεχρι στιγμης για μενα Ψυχοπλακωθηκα σχεδον. Αλλα αμφιβαλλω αν θα φτασουν καν μεχρι τον γαμο Επισης δεν εχω συλλαβει επαρκως το μεγεθος της απωλειας του Barristan Selmy. Το μονο βεβαιο ειναι οτι για την Καλισι όλα πάνε κατά διαόλου. 1
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Επισης δεν εχω συλλαβει επαρκως το μεγεθος της απωλειας του Barristan Selmy. Το μονο βεβαιο ειναι οτι για την Καλισι όλα πάνε κατά διαόλου. Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία (αν και αυτή η φράση έχει σχεδόν χάσει την ουσία τώρα πια): Μήπως η απώλεια του Barristan Selmy μαζί με τον Greyworm σηματοδοτεί την επιστροφή του Jorah; Αν και δύσκολα να τον συγχωρήσει η Καλλίσι αλλά στενεύουν τα περιθώρια και δεν έχει πολλούς κοντινούς για να την συμβουλεύουν. Μόνο με τον Dario Naharis έχει μείνει. 3
techm Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία (αν και αυτή η φράση έχει σχεδόν χάσει την ουσία τώρα πια): Μήπως η απώλεια του Barristan Selmy μαζί με τον Greyworm σηματοδοτεί την επιστροφή του Jorah; Αν και δύσκολα να τον συγχωρήσει η Καλλίσι αλλά στενεύουν τα περιθώρια και δεν έχει πολλούς κοντινούς για να την συμβουλεύουν. Μόνο με τον Dario Naharis έχει μείνει. Θα αναγκαστεί να τον συγχωρήσει,μιας και είναι ο μόνος που μπορεί την συνετίσει και να πάρει τον θρόνο.Δεν είναι τυχαίο ότι από τότε που τον έδιωξε,έχει όλα τα προβλήματα. Ο άλλος γκόμενός της είναι απλά.Δεν μπορεί να την κάνει βασίλισσα.Δεν έχει την ίδια δυναμική όπως ο Τζόρα. 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Θα αναγκαστεί να τον συγχωρήσει,μιας και είναι ο μόνος που μπορεί την συνετίσει και να πάρει τον θρόνο.Δεν είναι τυχαίο ότι από τότε που τον έδιωξε,έχει όλα τα προβλήματα. Ο άλλος γκόμενός της είναι απλά.Δεν μπορεί να την κάνει βασίλισσα.Δεν έχει την ίδια δυναμική όπως ο Τζόρα. Προβλεπω την αναβιωση της κοντρας jorah και daario, σε σοβαρα επιπεδα Και αν τα παει η Καλισι καλα με τον Νανο, θα γινει αυτος κατι σαν Hand, στο απεναντι στρατοπεδο αυτη τη φορα.... Αλλα μαλλον too good to be true. Η μαλλον, κατσε να συναντηθουν πρωτα....
gavros10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Απο εδω και περα πρεπει να παρουμε φωτια. 100 Σελιδες μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο σε 6 εβδομαδες
epir21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Απο εδω και περα πρεπει να παρουμε φωτια. 100 Σελιδες μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο σε 6 εβδομαδες Ολα θα γίνουν. Δεν εχω διαβάσει τα βιβλία αλλα δεν μου αρεσει οτι η σειρά φεύγει απο τα βιβλία. Πχ για την κυρία ΠέτραΚαρδιά κάπου το είχε πάρει το μάτι μου και ήθελα να δω πως θα ήταν να γινόταν και η σειρά. Επίσης και ενας άλλος θάνατος πο υπήρξε στα πρώτα επισόδεια, είχατε γράψει εδω οτι δεν υπήρχε στα βιβλία (ή κάτι τέτοιο) Δεν ξέρω αν θα είναι καλό ή κακό το οτι η σειρά αποκλίνει.
techm Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Προβλεπω την αναβιωση της κοντρας jorah και daario, σε σοβαρα επιπεδα Και αν τα παει η Καλισι καλα με τον Νανο, θα γινει αυτος κατι σαν Hand, στο απεναντι στρατοπεδο αυτη τη φορα.... Αλλα μαλλον too good to be true. Η μαλλον, κατσε να συναντηθουν πρωτα.... Έτσι θα γίνει.Δεν είδες τι είπε ο νάνος στον Τζόρα;Ότι πήγαινε ο ίδιος να την βρει και δε χρειαζόταν να τον απαγάγει. Πιστεύω πως το έκανε για να πάρει θέση δίπλα της,μιας και φαίνεται η δυναμική της δρακομάνας και ίσως θέλει να εκδικηθεί την οικογένειά του.Την Σέρσεϊ δλδ. Θα έλεγα ότι αυτομόλησε.
wizzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά - όπως οι περισσότεροι από εμάς - έχω "φάει" spoilers κατά καιρούς. Το γεγονός ότι η σειρά δεν ακολουθεί πιστά την εξέλιξη των βιβλίων ή ότι κάποιοι χαρακτήρες δεν εμφανίζονται καθόλου (σύμφωνα με ότι μου λένε) δεν με ενοχλεί τόσο. Αλλά, το να "τελειώνουν" βασικοί χαρακτήρες ή να στέλνουν άλλους σε αποστολές που δεν υπάρχουν καν στα βιβλία, έτσι ώστε η σειρά να ακολουθήσει εντελώς το δικό της δρόμο, δεν καταλαβαίνω που ακριβώς οφελεί. Δηλαδή, από ότι μου λένε, από την πρώτη season που ήταν copy paste του πρώτου βιβλίου, φτάσαμε στην πέμπτη season που γίνεται το "έλα να δεις" από άσχετα με τα βιβλία γεγονότα.
TAKE5 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μια χαρά είναι και για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία IMHO
Speculoos Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μια χαρά είναι και για όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία IMHO Let the flame begin!
Catalyst Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Περιέχει μικρό σπόιλερ από το 1ο επεισόδιο της 5ης σεζόν και αρκετές γνωστές ή μη εικασίες και φήμες. http://www.huffingtonpost.gr/2015/05/05/culture-an-agapate-to-game-of-thrones-yparxoun-7-poly-shmantikes-leptomereies-pou-prepei-na-gnwrizete_n_7213278.html
Rabican Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 μολις ειδα και το 4ο και ειμαι μερος οσων δεν εμπαιναν στο τοπικ φοβουμενοι σποιλερ απο τα leaked επεισοδια... μεχρι στιγμης ειναι ικανοποιητικη, imho, η σειρα. εχει τα φιλλερ της, εχει διαλογους και "δραση" (οχι απαραιτητα μαχες). τζειμι-μπρον εξελισσονται σε επικο ζευγαρι... βγαζουν γελιο!
dekulinkgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 μολις ειδα το 4ο επισοδιο.Με λενε Χρηστο εχω διαβασει τα βιβλια και αρχιζω και ξενερωνω με την σειρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα