DoYouNote Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μου άρεσαν πολύ και τα 4 επεισόδια. Δεν έχω θέμα με το αν κάποια είναι filler, όταν μια σειρά την γουστάρω θέλω να βλέπω και διαλόγους και στρατηγικές κι ας μην έχει μόνο μάχες για την μάζα. 1
qsis Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 εδώ και μήνες έχω βάλει αυτή την υπέροχη εκτέλεση ως ringtone και συνεχώς σκάνε τύποι και μου λένε "κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει" 2
dekulinkgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Παιδια μια ερωτηση : την εχουν πηδηξει την ιστορια στην σειρα ή μου φαινεται?? Ρωταω γιατι εχω διαβασει τα βιβλια και μηπως δεν τα θυμαμαι καλα?
vasioula1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ναι έχουν αλλάξει πολλά ίσως και λογικό αφού όπου να ναι το στόρυ της σειράς φτάνει αυτό των βιβλίων
Tmark Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Επίσης, διάβασα συνέντευξη του Benioff και απογοητεύτηκα πλήρως ότι (προσοχή χοντρό spoiler) δεν έχουν σκοπό να βάλουν Lady Stoneheart στην σειρά
Kostas93 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 αν ισχύει τότε δεν είναι και πολύ σπόιλερ, καθώς οσοι δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία δε θα μάθουν ούτως ή αλλως ποτέ και τίποτα για αυτό και όσοι τα διάβασαν ξέρουν ήδη.
omghi2u Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 με τοσες αναφορες σε αυτο το ονομα κωστα πιστευω οι περισσοτεροι (οπως κ εγω) googlaραν το ονομα προ καιρου
Kostas93 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 συμφωνώ, πολύ δύσκολα κάποιος να μην έχει παρει καθόλου χαμπάρι για αυτο το κομμάτι της ιστορίας.
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Χωρις να εχω δει το σποιλερ, αναφερεστε στη μητερα του john snow; Κατι ειχα διαβασει, δε πολυκαταλαβα ( δεν εχω διαβασει τα βιβλια ) και το αφησα στη ησυχια του.. Λογικα θα το εξηγησει αργοτερα στη σειρα.
Kostas93 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 όχι δεν αναφερόμαστε στη μητέρα του snow, ούτε στα βιβλία λέει πολλά για τη πραγματική μητέρα του, οποτε πιο γρήγορα πιστεύω πως θα μάθουμε από τη σειρά ποια είναι παρά από τα επόμενα βιβλία που θα βγουν, μιας και αργούν.Οι θεωρίες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ σχετικά με αυτήν δεν είναι επιβεβαιωμένες, συνεπως δεν είναι να τις παίρνεις και πολύ της μετρητης.Αναφερόμαστε σε έναν χαρακτήρα που δεν έχουν σκοπό να βάλουν στην σειρά, δεν είναι και ο μοναδικός που δεν θα βάλουν, δεν είναι κομβικής σημασίας χαρακτήρας και στα βιβλία εμφανίζεται σπάνια, αλλά έχει ένα ενδιαφέρον και είναι κρίμα που δε θα τον βάλουν, γενικά η σειρά έχει τραβήξει αρκετά έως πάρα πολύ διαφορετικό δρόμο από τα βιβλία.bonus χαρακτήρας που δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σειράhttp://awoiaf.westeros.org/index.php/Coldhandsδε το βάζω σε σπόιλερ, μιας και δεν εμφανίστηκε ποτέ και ούτε προκειται. (εκτός και αν τη σκίσουν τελείως τη σειρά,αλλά δε νομίζω τόσο πολύ).
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Πολυ ησυχία το τοπικ, χαιρέτησε ο Ταιγουιν και κανεις δεν ασχολείται.
Kostas93 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 όλοι περιμένουμε τα καινούργια επεισόδια.άντε να δούμε που το πάνε στη σειρά γιατί έχει μεγάλες αλλαγές.
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν μπαίνει κανείς γιατί φοβούνται μην φαν spoiler απο αυτούς που είδαν τα leak-αρισμένα επεισόδια. Πολυ ησυχία το τοπικ, χαιρέτησε ο Ταιγουιν και κανεις δεν ασχολείται. Ελπίζω τώρα που παίχτηκε και το 4ο να αρχίσει να έχει κίνηση και το τοπικ
Speculoos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Έχει πέσει τρελό κοκομπλόκο σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία. Ουσιαστικά η πέμπτη σεζόν έχει χαράξει τελείως δικό της μονοπάτι σε σημείο που οι αλλαγές (ή οι παραβλέψεις χαρακτήρων) να μη γίνονται πλέον για χάρη οικονομίας ή λίγο περισσότερης δράσης, αλλά να μιλάμε για What if... story arcs. To ότι πάντως Aκολουθεί τρελό σπόιλερ για το φινάλε του τέταρτου επεισοδίου πεθαίνει σίγουρα ο Σερ Μπαρισταν (ούτε ο ίδιος ο ηθοποιός δεν το περίμενε ) και ίσως και ο Grey Worm είναι η πιο μεγάλη από τις αλλαγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Ακόμα και όσα έχουν γίνει στο side story του Jamie ή αυτό της Σάνσα μπορούν κάπως (;) να δικαιολογηθούν. 1
wizzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Να περιμένετε να το δουν όλοι και μετά! Εις αύριον τα σπουδαία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα