Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως μεχρι τωρα οι αλλαγες μεταξυ σειρας και βιβλιων ηταν μικρολεπτομερειες, δευτερευοντες χαρακτηρες...

σποιλερ βιβλιων

...

Δεν νομίζω να τα εξαφανίσουν όλα αυτά, τα περισσότερα κάποια στιγμή θα εμφανιστούν

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν νομίζω να τα εξαφανίσουν όλα αυτά, τα περισσότερα κάποια στιγμή θα εμφανιστούν

Μπα, δεν νομίζω. Αλλα ας μην το συνεχίσουμε σαυτό το θρεντ...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ έχω βάλει 5gb να κατεβαίνουν για το 1ο

Φεεεεεεεεεετα

μ. έκανες  :-D  

η 1.92GB είναι η καλύτερη  :-D

Δημοσ.

Άφησε πολλές υποσχέσεις το δεύτερο επεισόδιο,αλλά πρέπει να μπούμε και στο ψητό κάποια στιγμή.Είναι και πολλά τα ανοικτά μέτωπα...

• Like 1
Δημοσ.

Τι εχουμε παθει; 2ο επεισοδιο και υπαρχουν μονο 3 σελιδες που να αφορουν τα δυο πρωτα.

Δεν μπαίνει κανείς γιατί φοβούνται μην φαν spoiler απο αυτούς που είδαν τα leak-αρισμένα επεισόδια.

• Like 5
Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές νομίζω πως μάλλον είναι βαρετός ο 5ος κύκλος.

Και πολύ φοβάμαι πως όλες οι εκπλήξεις των προηγούμενων κύκλων ανέβασαν μεν την σειρά αλλά δεν ξερω τελικά αν οι ήρωες που έχουν απομείνει είναι ικανοί να την κρατήσουν. Πχ δεν βλέπω πως μπορεί να καλυφθεί το κενό της απώλειας του βλαμμένου και του παππού Lanister.

Ενδεχομένως βεβαια αν γίνει ο κακός χαμός στο μέλλον με δράκους, white walkers κτλ να αλλάξουν τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήταν κακό το 2ο όπως και το 1ο, αλλά δεν έχουμε ακόμη κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Και φίλος που είδε τα leakαρισμενα επεισόδια, μου είπε ότι και τα άλλα 2 κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.

Δημοσ.

Τι εχουμε παθει; 2ο επεισοδιο και υπαρχουν μονο 3 σελιδες που να αφορουν τα δυο πρωτα.

αναμενόμενο δεν γίνεται και τίποτα και τα άλλα 2 να δουν άντε να πάμε στις 5 σελίδες καλύτερα να γινόταν leaked το 9ο επεισόδιο όπου σε κάθε σεζον κάτι γίνεται μονο σε αυτό το επεισόδιο όλα τα άλλα βαρετά είναι 

Δημοσ.

Εγω θα διαφωνησω.

Εχοντας δει ολα τα επεισοδια,θα ελεγα οτι εχει μεγαλο ενδιαφερον.

Το κακο ειναι οτι επειδη χτιζονται νεες συμμαχιες τα πραγματα εξελισονται λιγο αργα.Δεν εχει πολυ δραση δηλαδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...