Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε τώρα να βγουν και οι υπότιτλοι για τα 4 πρώτα και όταν προβληθούν επίσημα τα βλέπουμε και σε hd.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το κοστος και η ποιοτητα της παραγωγης εχει ξεφυγει απο οτιδηποτε υπαρχει στη τιβι...παντως μεγαλες αποκλισεις απο τα βιβλια θα ελεγα οτι ειμαστε σχεδον σε απατητο εδαφος

• Like 3
Δημοσ.

Είναι αλήθεια ότι έχουν ξεφύγει από τα βιβλία αλλά ,προσωπικά, μ'αρέσει εκεί που το πάνε.

Δημοσ.

subs αγγλικους για το 2ο εχουν βγει?

πμ καποιος πλιζ

με bs player ειναι οτι να ναι αυτα που βγαζει

Δημοσ.

Παιδιά για σας που θέλετε υπότιτλους μην περιμένετε σήμερα...δεν θα παρατήσουν τα αρνιά τους τα παιδιά που τους κάνουν για να κάθονται να μεταφράζουν 4 επεισόδια μαζεμένα λες και θα τους πληρώσει κανείς...από αύριο θα αρχίσουν να βγαίνουν ένας ένας.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά για σας που θέλετε υπότιτλους μην περιμένετε σήμερα...δεν θα παρατήσουν τα αρνιά τους τα παιδιά που τους κάνουν για να κάθονται να μεταφράζουν 4 επεισόδια μαζεμένα λες και θα τους πληρώσει κανείς...από αύριο θα αρχίσουν να βγαίνουν ένας ένας.

ελληνικοι γιατι οι αγγλικοι βγαινουν σιγα σιγα! Εχει βγει μονο για το 1ο και ερχονται και τα αλλα

Δημοσ.

τα ειδα και εγω τα επεισοδια, αλλα για καποιο λογο δεν με ενθουσιασαν οσο οι προηγουμενες σεζον. μου φαινεται αυτη θα κυλισει πιο αργα.

Δημοσ.

ρε παιδια βλέπω το 5χ01 αλλα λες και εχω χασει επεισόδια ειναι πως διαολο εχει πάει ετσι μπροστά; ποτε το ένα πότε το αλλο

σε κάτι κανάλια με σαμπς που βλέπω υπάρχει και 5χ00?

Δημοσ.

Είδα και γω τα δύο πρώτα και ψιλοδικαιώθηκα που δεν αγωνιούσα τόσο όπως στις προηγούμενες. Παραμένει στα υψηλά της στάνταρ η σειρά αλλά τα έχουν μπλέξει λίγο οι μάστορες με αυτήν την μίξη βιβλίων και αυτοσχεδιασμού. Τι να σου κάνουν και αυτοί άμα δεν στρίβει ο παππούς. Παππού γράφε!  <_<

Όχι, μην σε απασχολεί.

Δημοσ.

Έκατσα να δω το 1ο επεισόδιο στo novacinema1hd και μετα το 1ο δεκάλεπτο άρχισε να χάνεται ανα στιγμές εικόνα και ήχος ( έβλεπα σκέτους υπότιτλους ) , ενω μετά χάθηκαν και οι υπότιτλοι . Το έκλεισα κατ'ευθείαν , απαράδεκτη η Νova για ακόμα μια φορά .

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια βλέπω το 5χ01 αλλα λες και εχω χασει επεισόδια ειναι πως διαολο εχει πάει ετσι μπροστά; ποτε το ένα πότε το αλλο

Το 5x00 είναι making of

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...